Mesaja geç cevap veren erkeğin anlatmak istediği nedir? Bana yardım edin lütfen. Mesaja geç cevap veren erkek niye böyle yapar?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesaja geç cevap veren erkeğin anlatmak istediği nedir? Bana yardım edin lütfen. Mesaja geç cevap veren erkek niye böyle yapar?

Bu soruda da gördüğüm gibi bazen erkeklerin mesajlara neden geç cevap verdiklerini veya neden geç mesaj attıklarını düşünüyorsunuz. En azından çoğu kız bunu düşünüyor. Bir erkek olarak biraz yardım edeyim :D
Bir erkek mesajı görüp de geç cevap veriyorsa, büyük ihtimalle işi vardır. Sevgilinizin mesleğini veya uğraştığı hobileri, işleri düşünün.. Hadi bunlar olmasın, ailesiyle & arkadaşlarıyla da bir durum olabilir. Yani cevap veremeyecek kadar yoğun bir işi olabilir. Bunu yaparken mesajınıza hemen cevap veremeyebilir. İşi bitince mutlaka yazar.
Tabi bunlar dışında da ihtimaller var. Mesajlara geç cevap veren erkeklerin amacı nedir?
işi vardır abi
belki seni aldatıyordur
@gaddarım öf tınlamazsa tınlamaz ona odaklanamam sadece bir sürü erkek var jsjsjs ciddiye almayin bu kadar
@Papatyaahanıımm tabii sizin kararınız ama sevenin kulağı telefonda olur işi düşerse arar.
@gaddarım cümlede ciddi anlam bozukluğu var
Bu biraz ilgisizlikle alakalı bir şey. Bendeki de seninkine benzer bir şeydi, sadece karakterler farklıydı. İlgisiz olan, ilgiden nefret eden kız ile ilgi ve aşk delisi ise erkekti. Roller değişmişti.
Bu gerçekten çekilmez bir şeydir, yaşadıklarını anlayabiliyorum. Toplantı, sınav veya herhangi bir önemli konu olmadığı sürece sevdiğime her zaman cevap verebilirim zaten bunu da yapmak zorundayım. Önemli bir işim varsa ve cevap veremeyeceksem de 2 dakikamı ayırıp bunu ona söylemeyi de ihmal etmem. Artık bu olayın kızı erkeği kalmadı ve insanı soğutan bir eylem oldu. Onla bu konuyu ciddi ciddi konuş ve haber vermesini söyle.
Seninki biraz daha ciddi bir durum siz sevgiliymişsiniz sonuçta ama biz daha yeni tanıştık ve bence onun geç atması konuşmak istememesinden kaynaklanıyor zaten konuşmuyoruz artık:s
Geç mesaj atan erkek niye böyle yapar?
o zaman arayaydı iyidi:S
Kötü açıdan bakıldığında "hayatında başkasının olması, sevmemesi" gibi anlamlar içerir. İyi açıdan bakıldığında erkekler bazen kadınlardan çok çabuk bunalabiliyorlar sevmelerine rağmen.. Bu yüzden bir süre kendilerini yalnız bırakmayı tercih ediyorlar. İşte geç cevap veren erkekler bu zamanlarda çok olur.. Zaten o sana ihtiyaç duyduğunda cevabını atar merak etme...
Sanırım bana hiç ihtiyacı olmayacak yeni tanıştık ve buluştuk 3 gün önce ayrıldıktan sonra mesaj attı ama sonraaa yok:( bugün de mesajlaştık ama yine geç atıyo ve muhabbetin ortasında konuşma kesildi:S
en son ben attım ondan mesaj yok:S
Bence de öyle o yüzden ben de artık rahatsız etmicem onu.
Erkek geç cevap atıyorsa kendini ağırdan satmaya çalışıyor, sana ben ulaşılmazım mesajı vermeye çalışıyordur. Erkekler genelde işi vardır demişler. Yanlış, erkek işi de olsa kaybetmekten korktuğu ve aşık olduğu kıza geç cevap çekmez. Bu böyle biline.
Ben de senin gibi düşünüyorum o yüzden artık o atanan kadar cevap falan yok:D
aynen öyle yap kaybetmekten korksun azcık canım.hatta o atınca sen geç cevap ver.kim kız kim erkek belli olsun canım.ağırdan satma planlarıda suya düşsün.şimdi kaçıyo aklı sıra kaçan kovalanırya bi süre sonra bakacak peşinden gelen yok kendi senin peşinden koşmak zorunda kalacak.biraz sabır sadece.
sabredicem ama hoşlanmıyosa da bu kadar düşünmeme gerke yok:s
Haklısın sanırım zaman kaybetmeye değmez eğer ilgilenmezse:s
bu yalnız erkekler değil kızlar içinde geçerlidir
sacma aynı mevzu benimde basımda ve inan işim oldugu için atmıyorum. kızların sms tribine hastayım. işin olur sms atamazsın araba kullanırsın atamazsın. ya ilgisiz yada agırdan alan trip insan olursun anlayamadım annem sizi.. :)
Ama şöyle birşey var güzelce konuşuyorduk sonra bıraktı atmayı:S
üzgünüm leyla yedektesin malesef sevilmiyorsun yani kapiş :)
Alâkası yok çocuk muyuz canım geç yanıt verebilir ben de geç yanıt veriyorum anlayışla karşılamak lazım. Bende o da hikâye atıyoruz anlık ama o sıra yazamayacak durum oluyor. Kimse kimsenin hayatının merkezi değil, kimse de kendini Dünya'nın merkezinde zannetmesin. Bunlar basit şeyler.
Size nasıl ulaşabilirim tavsiye almak istiyorum instgrm var mı bide aslan erkeğini kıskandırsak başka bir erkekle foto attığımı görse kıskanır mı yoksa uzaklaşır mı dönün bana lütfen
Siz ne diyorsanız o falan değil. Boş adam mesajlara anında cevap verir. İşi gücü olan adam cevap vermez. Günde 5-10 dakika konuşmak yeterlidir. İlgi istiyorsan boş adam bulacaksın.
Abla az önce 12 saat mesajıma bakmadığını gördüm takipten çıktım onu da çıkardım şimdi yazdı ama bakmıyom
Cevap
38Cevap
Kendimden örnek vereyim ben geç mesaja cevap veriyorsam
1. Toplantıda olabilirim.
2. O an baska bir is yapıyor olabilirim.
3. Telefonu sessize almış olabilirim.
4. İş yerinde olabilirim. Ya da sinirliyimdir. Kendisine başka bir nedenim olmaz.
anlatmak istediği bu mesaj olayını icat edenin annesini ikaz ediyordur bir daha böyle bir çocuk dünyaya getirmesin diye
bi ara parmak kası yapmıştım mesaj yazarken o zamanlar telefonlar eskiydi telefonun ekranından daha hızlı yazıyordum karakterleri
kız arkadaş vardı bi tane telefonda konuşsa o kadar hızlı anlaşamazdı
o sana atmıyosa sende ona atma bak bir süre atma o sana atıcaktır mutlaka ve o sana atmaya başladığında da ilk iyi davran sonra tersle yani tersle derken soğuk davran hep ilk mesajı o atsın unutmaaa kaçan kovalanırr :) sende onu takma onun sana yaptığnııın aynısın yap canım
Aynisi basima geldi bi ooo tamam bizden olur dedirtecek kadar ilgili bi okadarda yokya istemiyo istese bu kadar bekletmezdi beni diyecek kadar ilgisiz sonuç olarak baskasi vardir bos zamanini degerlendiriyodur seninle ya da kendisine hizmet icin istiyodur
Duruma göre değişir, Evli ama bekarım diyen biri olabilir, Bekar ama başka bir sevgilisi olan olabilir, ya da sorduğun soruya seni incitmeden nasıl cevap verebilirim diye düşünen biri olabilir...
Cinsiyete bağlı olmamalı bence. Neden geç yazdığına dair cevabını sormalıyız. Yanıtı bizi tatmin ederse anlayış göstermeliyiz tatmin etmezse ilişkiyi sonlandırmalıyız sevgili, akraba, arkadaş farketmeksizin.
anlatmak istediği bir şey yoktur. sadece o an müsait değildir büyük ihtimalle. bu arada istisnalar kaydeyi bozmaz.
Ben hep kötüue yoruyorum aslında mesajlaşırken çok sevimli ama bu sessizliği sinirime dokunuyo:s
'işimdeyim gücümdeyim, her an mesajlaşamam' demek istiyor olabilir.
Tatilde şu an sadece telefonla pek ilgilenmediğimi biliyorum :S
Arasın o zaman:(
e belki müsaade etsen arayacak ama nasıl olsa senin düzenli olarak mesaj atacağını biliyorken niye zahmet etsin ki:) sana karşı ne hissettiğinden emin değilsin sanırım. bunu anlamanın tek yolu, aramayı mesajlaşmayı kesip beklemektir. kendisi dönüp ararsa ne ala, aramazsa yolu açık olsun...
zaten bi kez buluştuk 3 gün oldu bu sabah ben mesaj attım biraz mesajlaştık tabi yine o geç atıyodu ama artık son olarak mesaj atmayı da bıraktı:S
Kardeş niye başkasına soruyorsun bunu? Sen ne hissediyorsan onu anlatmak istiyordur. Kendi ilişkine sen odaklan başkasına akıl sorma. Bence en iyi ilişkiyi öyle elde edersin.
Yoğun bir iş temposu varsa ara ara geç yazması normal, ama geç yazma huyu sürekli ise pek konuşmak istemiyordur diye düşünüyorum, kendimden örnek verim ben yoğun bir şekilde çaliştığım halde en fazla yarım saat geç bakarım bu da çok nadir olur, işten geldikten sonra da yatana kadar konuşuruz.
Herşeyden bir anlam çıkarmamak gerekir çalışan birisi ise her mesajına anında cevap vermesini beklemen yanlış .
Şuan tatilde ama:S
Bak işte tam muhabbetin ortasında kesti mesaj atmayı 3 saattir cevap yok..Sence hala iyi mi düşünmeliyim?
Bence de:S
İşi vardır ya da meşgul insan imajı vermeye çalışıyordur
işi yok meşgul de değil bence konuşmak istemiyo elektrik almadı vs.
bazen hakiketen bir muhum isi cikmisdir ola biler ama evet bu hoslanilmaz bir durumdur bencede tahammul edemem yani o gec yaziyorsa sende aynisini yap gec cevapla mesajini
ben artık atmayı falan düşünmüyorum ne yaparsa yapsın yahu:D
Haklısın canım kendi bilir valla:D
"müsait deyilim", "işim var" veya"ya bırak bunu ya işim var de"düşüncesi vardır.(seni tınlamazyani).
aynen öyle tanlanmıyorum.
Sogmuştur bakmak istemiyordur veya başka biri vardır dm kutumda mesaj bekleyen bir sürü kız var ilgimi çekmiyor hiç biri
İş güç dolayısıyla geç cevap verilebilir ama kız erkek farketmeksizin bunu sürekli yapan kişi ilgilenmiyor demektir
mesaj atmayı sevmıyordur
mesaj atıcak dakıka başı şıkıdım şıkıdım cevap atıcak kadar musaıt degıldır
Tatilde ama ve müsait olduğunu düşünüyorum bence istemiyo.
Ama çok fazla böyle şeyler soramıyorum ben çünkü henüz 3 gün önce tanıştık ve buluştuk:s
sayılan sebepler dışında ilgini çekmek istiyo olabilir..kaçan kovalanır..umursamaz görünerek dikkat çekiyo belkide
senden önemli işleri vardır..tabi kasıtlı önemli işler bunlar..yatıp uzanmak bile senden önemli işdir..
Haklısın zaten tatilde burda pek tanıdığı da yok ne işi olablir başka:S
İsteyerek yapıyorsa ya seni pek önemsemiyodur ya sen geç attığın içindir yada umursamaz havalarında görünmek içindir üçünden biri.
Ben konuşmak istemediğini düşünmüştüm:S
Evet olabilir
Bence de hoşlanan düşünen insan muhakkak cevap veriridi:S
Aynen öyle,hoşlanan ve düşünen insan hatta senden daha hızlı daha cabuk bile atabilir.
umutsuz :S
Ama yinede ona duygularını sor öğren işini ihtimallere bırakma.Bu konularda sonuna kadar açık ol.Hoşlanıyosa bişeyler yaşarsınız hoşlanmıyosa teşekkür et bitir :)
Bunları sormak için epey sarhoş olmam lazım:D
Ayıkkende sorulur bunlar zararı yok :D
İlgisini çekmiyorsundur demek yok işim vardı kızım çok yoğunum ayaklarını geç inanma
Neden geç cevap veriyor o önemli zevkine veriyorsa net istemiyordur
Çok meram ettim ben de okudum biraz ama hep aşk meşk sence neden yani başkalarına iletişime geçecek (keyfi) zamanı varsa ama sana yazmıyorsa eskisi kadar nedendir?
Güzel ama sanki her an birini öldürecek gibisin :D
msj atmaktan hoşlanmayan erkek tipine örnek verilebilir:)işi vardır,iyi düşün iyi olsun:)
:sZaten ilk ben mesaj attım en son bir saat önce cevap verdi sanırım konuşmak istemiyo ne dersin?
Yapıcam ama o hiiiç mesaj atmaz gibi geliyo:D
sende tatlım :)))
Oğlak:)
benim gibi telefonu sevmiyordur. msj atmak bana göre de değildir
İstese mesaj atmasa bile arardı ama dimi:S
mesajı gördüğünde evet arkadaşlar benim bir huyum vardır iş saatleri dışında internete kesinlikle girmem vaktimi net başında geçirmem istanbulun güzelliklerinden faydalanırım. eğer beklediğim bir şey yoksa telefonlada ilgilenmem çoğu zaman telefonu arabamda bırakır dolaşırım. ama tabi bir kız arkadaşım varsa ve o an yanımda değilse ve arama ihtimali varsa arada bir tele bakarım.
şuana kadar hangı sevgılım msjlara geç cevap verdyse arkamdan iş çevırdı.. bu demk oluorkı senden btne daha var.. ya da çok pollayncı olmak gerekırse msjlşmayı sevmıordur çok mşgl bır ınsandır .. !
Ha ha hangi sevgili kaç sevgili? Hayır ya arkadaşım. Siz ama centilmen olan tarafın erkek olmasını bekliyosunuz ama iş öyle değil bu gerçekten değişik bi konu. Kadınlar bunu yaptığı için erkek de geç cevap verir. İşi vardır. Ama sürekli yapmaz seviyorsa. Yazmıyosa sebebini sorun arayın. Severse arar. Ayrıca erkekler genelde msjlaşmayı sevmez. Sevgilisinin sesini duymak ister
Böyle konularda kötümser olmanın pek anlamı yok arkadaşlar, kişiyi gerçekten seviyor ve güveniyorsanız daha mutlu bir hayatınız olur. Her şeyin en kötüsünü düşünmeye çalışmayın, olumlu düşünün olumlu olsun.
Meseja geç cevap atan kızın anlatmak istediği neyse odur.
ben mesaja hiç cevap atmam...uğraşamam mesajla filan...arar konuşurum o başka tabiiii.
sizin ne düşünürsünüz benim hakkımda...
ulaşılmazım değilde bırak bana sen istediğin zaman değil ben isteyince ulaşayım demek istiyordur
Olabilir zaten susarak bugünkü son buluşma şansımızı da epmiş bulunuyor.:/
bırak sen isteyince değil bazen o seni istediği için buluşun
Zaten ben teklif etmedim buluşmayı:s
kendini havalı sanan züppedir en fazla veya kendini etrafında çok kız varmış gibi gösterip meşgul birisi gibi göstermeye çalışıyodur ya da en fazla ilgilenmiyodur
mesaja geç cevap veriyorsa bil ki seninle konuşacağı için heyecanlandı ve eli ayağı titremeye başladı. genelde sakinleştikten sonra kısa cevap gönderirler. başka soru?
hep mi tuvalette denk gelir demek istiyordur
Genel de kadınlar yapar bunu ve kendilerine yayılmasını da sevmezler
kadınlar neden yapıyorsa o da o yüzden yapıyordur
Mesajlasmayi sevmedigini gosterir.
Erkenden bunu sana farkettirmesi iyi.
Ben mesajlaşmayı pek sevmem ama zamanında sevgilim için sabahlara kadar mesajlaştım :D
Doğru işteyken güçteyken tabiki sevmez ama soranın bahsettiği iş dışında büyük ihtimal.
Sevgilisini isinden daha cok seven erkek birak msjlasmayi telefonu yutar :)))
gurbet kusu sonuna kadar haklısın :)
Belkin senin nasıl bir insan olduğunu anladı bir kaç kere isini görüp sonra bye sende seni yanina alır mi düşündün?
Arkadaslar piabella diye bi site var tavsiye ederm bakarsanz diger siteler gibi tum verdignz parayi cekmiyor gercek oyunlar var
Ya meşguldür ya da ne cevap vereceğini düşünüyordur veya aranızda bı anlasmazlik olduysa biseyler anlamani istiyordur
Geçmiş olsun seni hayatında istemiyor birde ters cevap veriyorsa sıçtın
Huyu olabilir kötü düşünme, ben de öyleyim.
Sürekli böyleyse seni sevmiyorum, takılıyorum öylesine demek istiyor işte
seni 2 ci plana atmıştır veya başkalarıyla konuştugu net.
Belki işi vardır iyi düşün iyi olsun
Zorlama diyor demekki
Önceliği farklı olabilir.
bilerek yapıyodur
İşi vardır ya da konuşmak istemiyordur
Bıkmıştır rahat bırak.
İşi vardır olamaZ mı?
Görmemiş, duymamış olabileceğidir.
Mesaj yazmayı sevmiyodur yada görmüyodur.
telefon kullanmayı sevmiyordur
erkek sevgıdıgı kıza muhakkak cevap verır
Bence de:S
Öyle insandan asla ve asla hayır çıkmaz
Müsait olmadığı veya işi olabileceği düşünülmeli..
... Boynumda telefon asılı dolaşmıyorum !
Eh biz de her dakika mesaj at demiyoruz ki sadece konuşuyorsan adam akıllı cevap ver ya da müsait değilim de ya da artık konuşmayalım de.
:DAhahah güzelmiş bu sanırım benimki çiğ kaldı.
pek takmıyo demek ki bir süre mesaj atma
:( bence de takmıyo yoksa bu kadar fırsat varken böyle umursamazlık etmezdi.
İşi vardır. Erkekler pek mesaj vermeyi bilmezler.
herseyden bır anlam cıkarmamanı tavsıye ederım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?