Arkadaşlar özellikle erkeklere soruyorum bir kiza ondan mesaj beklediğinizi ve kizdan mesaj gelmeyince sinirlendiginizi niye soylersiniz
Cevabın nedir?
Mesala sevgilimsin veya arkadaşımsın facede ekliyiz Mesaj atıyorum sen görüyosun ama cevap vermiyosun veya geç cevap veriyosun burada anladıgımız şey başkalarıyla konuşuyo ve bana önem vermiyo gbi. Hani kendini çok beyenmiş bir cevap vermeye bile tenezzül etmiyo gbi bişe :D
15 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ben kiz erkeğe mesaj atmaynca sinirlenmesini kizdn mesaj beklemsndn bahsediyrm ama
Soran+1 yılBak simdi sen bir erkeksin devamli bir kizla konusuysn flört gibi ama bikacgun konusmuysnz kizda daha mesaj atmiyo sende kizdan mesaj bekliyosn ama mesaj atmadigi içinde sinirlendigini soyluysn kiza kiziysn mesaj atmadigi için sinirleniysn ondan mesaj bekledigini soyluysn neden boyle bisey yaparsn
- +1 yıl
Kendimi beyenmiş biriyim o halde Neden kız atmak zorundamı Erkek atsın Kızın ne suçu var
Hani neden öyle birşey yaparım Ortada Aşk falan vardır ama Bizim oğlan Fazla Çekingendir Ve Kendisi Pek fazla Öne çıkmak istemediyi için kızdan beklemiştir böyle birşey oda olmayınca Tepkisi bu yani İnan Çok zor sordun
Soran+1 yılErkeğin oynaması gibi bir durum söz konusu olurmuş peki boyle bir durumda?
En İyi Cevaplar
Cünkü merak ediyorumdur yazmasını bekliyorumdur yazmıyorsa kimlerle ugraşıyorsa artık yazmıyordur diye düşünürüm ya da bu kız beni pek takmıyomu ki yazmıyrdur diye cok şey düşünürm ve bu beni kızdan sogutur devam ederse eger
07 Yorumla
Soran+1 yılYaa sogumasin
Soran+1 yılOff napcam yaa
Soran+1 yılAmaaa ya oynuyosaa
Soran+1 yılEee napcam simdi mesaj atmadiki konusalim
+1 yılMesajin kizi erkegimi varya ilk kim atti ne kadar onemli seviyorsam beklemem ben atarim tabi bu karsidanda geliyor ve sohbet devam ediyorsa gune kim basladi ilk mesaj kimden olmali falan filan bekleyemem bunu ;)
00 Yorumla
''Burda iki saattir mesaj bekliyoruz gerizekalı değerlisin işte l*n anlasa'' tarzında bir şey söylemeye çalışıyordur odun olduklarından ancak bu kadar oluyor :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
24Cevap
+1 yılBekler tabi ! hep siz kedni gururunuzu önde ttuuyosnz ! Söyleriz biz erkeğiz :D erkekler der yani aldrma sen D:D:D:D
08 Yorumla
Soran+1 yılNasiiil yani?
Soran+1 yılOynuyomu?
- +1 yıl
hemende şüphelendi :D l*n bizim cinste cok salak var :D hiç erkek kızdan mesaj bekler mi :D tabikide beklememli erkek gurunnu ezmeli :D o atmalı :D
Soran+1 yılAnlamaaadiiim kafami çok karistirdin sen ya daha aciklayici yaz lutfeen
- +1 yıl
oyy cıldıraacam :D sen böyle bu kafayla ne yapacaksın kızım ya :D:D:D:D
Soran+1 yılBilmiyorum acikla hadii yaaa
- +1 yıl
yaz bana konusalım ileri beyinsiz :D
Soran+1 yılİleri beyinsiz mii
şimdiye kadar bir tane bile kıza mesaj atmadım. onlar ararsa sorarsa konuşurum yoksa zaman ayıramam. bu yüzden ilişkilerim hep kavgalı bitmiştir.
06 Yorumla
Soran+1 yılİyice benim sordugum soruyla bir ilgisi yokki senin soylesign seyin
Soran+1 yılHayir ama ben o kadar ince düşünen bir insan değilim anlayamam okadar yani acil konuşmam lazim
Soran+1 yılAcil konusman lazim
Soran+1 yılAcik diycektm la t9 sıkıntii
+1 yılKız egosunu tatmin etmek ister erkeği süründürme peşindedir onu takmaz erkekte saf gibi aşık diye mesaj atar çaresizce tam bir ironi ben olsam mesaj atmam degmez :]
07 Yorumla
Soran+1 yılYani erkek oynuyomu seviyomu
- +1 yıl
Erkek seviyor bu durumda.
Soran+1 yılYaaaa oynuyorsa peki?
- +1 yıl
Niye oynasın cok sacma sürünmekten zevk alick kadar saf değildir.
Soran+1 yılÖyle diyosn yani ben napmaliym bu durumda
- +1 yıl
Oynatma cocugu ya cevap ver konuş ya da istemiyorum de gitsin yazik.
Soran+1 yılYa oynamiyrm ben ama o oynuyasa diye dusunuyrm
+1 yılben mesaj niye atmıyon l*n mesaj at diye yazıyordum genelde en sonunda arayıp küfür ediyorum o ayrı :D
043 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle bisey yapiyodun
- +1 yıl
bir insanında sabrı var 3 gün ardı ardına yaptı aynı davranışı sabır demekten bıktım sonunda bende öyle davrandım
Soran+1 yılSen atsaydin
- +1 yıl
sorunda burada işte benim attığım mesajlara cevap yazmıyordu bekletiyordu 3 saat arayla 3 cevap yazıyordu 3 gün bu davranışı yaptı aradım küfür ettim valla
Soran+1 yılAma benim sordugum çok başka bak sen kizla flört gibi bisey yasiyosn tamam mi konuşma bitiyor bir kacgun geciyo sonra kimse kimseye mesaj atmiyo sen kiza mesaj atiyosn sonra senden mesaj bekliyorum atmiyosn sen atmayincada sinirleniyorm diyosn konusalim mesaj at bana hep ben atiyrm hep benden bekliyosn herseyi diyosun.. Sen bunu niye yaparsın niye soylersn bir kiza
- +1 yıl
Çocuk doğru demiş
- +1 yıl
sende soğuk gibi durma mesaj at işte
Soran+1 yılYa tamam da niye öyle bisey diyo?
- +1 yıl
işte yakın olmak istiyor ve tek başına bunu yapamaz sende birşey yapmıyorsun sitem duymuş sana
Soran+1 yılYa oynuyorsa?
- +1 yıl
o zaman istemiyorum de bu konu kapansın oynuyorsa
Soran+1 yılYa oynuyomudurki bilmiyrmki
- +1 yıl
sen önce kendine gel sonra ne yapacağını düşün en iyisi
Soran+1 yılNapicam ya napicami bilmediğim için size soruyrm zaten
- +1 yıl
daha aklın karışık senin zor be sizin ilişki
Soran+1 yılBenim acimdn zor ona kolay onun kararları belli ama kararlarında ciddimi oynuyomu onu anlayamiyrm sadece
- +1 yıl
sen en iyisi onunla konuş bu durumu çok düşünmek iyi değil
Soran+1 yılNe konusim ne diyim
- +1 yıl
bu konu hakkında işte
Soran+1 yılOoo bunları konusamam onunla hazir deglm
- +1 yıl
o zaman mesajlaşın işte biraz
Soran+1 yılAtmiyoki mesaj mal
- +1 yıl
sen at napıyosun diye sor
Soran+1 yılSoramam
- +1 yıl
o zaman bu iş yaş böyle düşünürsen sen
Soran+1 yılNe bilim ya napcam guvenemiyrm
- +1 yıl
valla bilemicem onu diyorum olmaz diyon ilaki o mıu mesaj atacak yeni birini bulmuştur artık zaten sen atma boşver derim
Soran+1 yılNe yeni birisi ya daha dun konustk
- +1 yıl
bugünde geçerse bulur yenisini senle mi uğraşacak
Soran+1 yılCiddimisn daha öncede boyle oldu bu kacinci mesaj atisi hakli olduğu halde özür dilediği bile oldu
Soran+1 yılMesaj attigida oldu hakliykn ben sucluykn hemde
- +1 yıl
o kadar çok alttan almış nezaket gösteriyormuş sende bir şans verip iyi davransan ne kaybedersin kardeşim güven sonradan olur zaten bir anda ısın demiyorum ama şans ver biraz ilgili gözük
Soran+1 yılOff ya napicam
- +1 yıl
dediğimi dinle sadece biraz ilgi gösterir gibi görün biraz ilgiyi hakediyor ya mesaj at hemen konuşabilir miyiz diye özür falan dile işte bir başka konu aç muhabbet kur sen geri durma adım atma zamanı sende
Soran+1 yılÖzür dilemem ama belki mesaj atarm
- +1 yıl
işte at artık şu mesajı ben kafayı yemeden
Soran+1 yılAtiim mii ya sonra pişman olursam
- +1 yıl
at be sonunu düşünen kahraman olamaz
Soran+1 yılBekliyim belki o atar dimi
- +1 yıl
o atmasını bekliyim diyorsun ben sana sinir oldum bilmem farkında mısın
Soran+1 yılKaybetmekten veya bir oyunun içine dusmktn korkyrm sadece
- +1 yıl
bilmiyorum çok negatifsin gibi geliyor bana
Soran+1 yılHiimmm
+1 yılsinirden söylerim başka sefere aynı şeyi yapmasın diye, önemsiyorsun birini önemsediğin içinde ondan bir şey bekliyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHiiimmm
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. İlgi beklendiğinden dolayı söyler. Karşı tarafın umurunda olmadığını düşünürse erkek sinirlenebilir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. kız butun yolları kapatırsa erkek de mecburen bekler
01 Yorumla
Soran+1 yılKiz napmali boyle bir durumda
Erkekler ilgi ister sefkaat ister merhamaet ister sevgi ister :(:(:(
11 Yorumla
Soran+1 yılBunu herhangi bir kizdan mi ister özel olduğunu dusundgu kizdn mi
:) bende bu taktiği denerim çoğunlukla ya hoşlandığımdan ya da nazımın geçtiğinden yaparım bunu...
014 Yorumla
Soran+1 yılDaha acik anlat daha uzun aciklayici
Soran+1 yılNazin gecmiyosa peki
Soran+1 yılAnlamadim nazin niye gecsinki nazin gecmesse niye kil olasinki niye bahane ariyasn ne için bahane ariycaksn
Soran+1 yılYa anlamadim biraz acikla ilk dedigini
Soran+1 yılNefret etse niye hersefernde mesaj atsn kiz ona atmadigi halde
Soran+1 yılOhoo hislere kaldiysaa
Soran+1 yılAnlamam ben ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılçunki kızlar genelde aynı anda bir kaç erkekle yazışıyor bekletiyor oda dogal olarak kızdırıyor insanı
03 Yorumla
Soran+1 yılBu öyle bisey değil bir kaç gün yazmayinca
Cevap sahibi+1 yılyani bir kaç gun yazmayınca terkmi etti diye duşunur insan canım
Soran+1 yılO yazsn sinirlendigini soyluyo mesaj gelmeyince
+1 yılBende hep kızlardn beklerm ya bn konuşck bişy bulamam :D
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye kizlardn bekliyosn?
- +1 yıl
Söyledm ya konuşck bişy bulamıyorm hep aynı şeylr merhaba nbr bugün nptn falan sonra gelmiyo bnde onun içn yazmıyorum :D asdas
Soran+1 yılKizin senin için ne ifade ettiğinin bir önemi yok yani
- +1 yıl
Sevmiyosam yok aşık olursm napar edr bişy bulurm konuşck dha aşık olcamı sanmıyorm bir kere olur :D
Soran+1 yılKonu kizlardn mesaj beklemek değil ama bak daha detayli olarak anlatim yanlis anladn sen çünkü.. kiza niye ondan mesaj beklediğini mesaj atmasini istediğini ve kiz mesaj atmayinca sinirlendigini soylersn?
- +1 yıl
Ben öyle şeylr demiyorm ya :)
Soran+1 yılYa tamam demiyosunda desen niye öyle dersin veya o çocuk niye öyle dedi?
Hiçbişey yapmam ki :)) Hata bendedir zaten ondan mesaj beklersem :) Oldu bide onlar istemeye gelsin kanks :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir bitmediniz... niye soyliyelim seviyoruzdur da ondan olmasin sakin? aklina gelmedimi?
013 Yorumla
Soran+1 yılOynuyoda olamazmisinz acaba?
Cevap sahibi+1 yılolabilir kizim erkek milleti siz cok seversiniz oyle pic erkekleri oyle biri ise oynayabilir ama bunu biz burdan bilemeyiz onu tarticak olan olcucek olan sensin
Soran+1 yılTamam iste bunu soruyorum bende size oynayip oynamadigini nasil anliycam nasil olcucem
Cevap sahibi+1 yıldaha onu bilemiyosan bu islere girme kullanir atarlar sonra kendi haline aglarsin bu ogretilicek birsey degil insanlari taniyabilme meselesi
Soran+1 yılYa arkadaşm niye atarlaniysnki sen bilmediğim için yardim istiyrm sadece boyle yorum yapacaksan yapma zaten
Cevap sahibi+1 yılkimse sana yardim edemez de ondan , cocugu taniyanimiz mi var? azcik mantikli dusunun
Soran+1 yılYa iyice napicam ben bende anlayamıyorum nasik anliycam bunun bir yolu yok mu yani deneyemezmiyiz çocuğu bir yolla bunları soruyorum size yani bu konuda yardım istyrm sendn
Cevap sahibi+1 yılyok mu cocuguda taniyan arkadasin falan yani ne yaparsak yapalim cocuk icindeki saklayabilir bilemeyizki onu taniyan birine sormak lazim ya da bir arkadasina soyle gitsin faceden yazssin cocuga bakalim ne diyecek
Soran+1 yılÖyle olmaz anlar ben nasim deniycem kendim yazarak denemek istiyorum nasip deniyicem bir akil versn
Cevap sahibi+1 yılbaskasi ile konusuyorum de bakalim ne diyecek
Soran+1 yılDurup dururken diyememki baskasiyla konusuyrm diye
Cevap sahibi+1 yılonu diyemem, bunu yapmam... oyle merak et dur ozaman
Soran+1 yılOfff ya off cozemiyrm çok gizemli
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bugun soyledm kiza.. onu sevdigim icin ama beni takmiyor :(
013 Yorumla
Soran+1 yılYa oynuyosaa
Cevap sahibi+1 yılyok inadina oyle yapiyo :)
Soran+1 yılİnadima napiyo
- +1 yıl
Pislik gibi davran o senin pesinden koşar dostum :D
Cevap sahibi+1 yılcevap vermiyo hep whatsapp yuzunden
Cevap sahibi+1 yılnasil pislik olayim ogulcannn;)
Soran+1 yılAbiii durun ya benim konu kayniyoo
Cevap sahibi+1 yılsenin konu kaynamadi daha kanka ;)
Soran+1 yılEee ne doyosunuz napcam ben bu çocuğu nazil denesemde ogrensm oynayip oynamadigini?
Cevap sahibi+1 yıldusuneym bir
Soran+1 yılDüşün dusun
Cevap sahibi+1 yılozelden atsana mesaj kanka ordan yazisirz bende senden taktik isticem
Soran+1 yılYazisiyorz iste burdn zaten ne fark ediyor geldimi aklina birseyler
+1 yılOndan hoslaniyorumdur ve ilgi bekledigim icin :)
012 Yorumla
Soran+1 yılOnemsiyodur yani?
- +1 yıl
E tabikide yoksa niye sinirleneyimki ne hali varsa gorsun derim :D
Soran+1 yılOnemsiyo yani
- +1 yıl
Evet seni tam olarak onemsiyor :D
Soran+1 yılPeki oynama ihtimali varmidir?
- +1 yıl
E tabi oda var onu konusa konusa anlarsin :D
Soran+1 yılNasil anliyabilirm bir kaç taktik soylesene
- +1 yıl
Sen yazışmaya devam et niyetini belli edecek zaten sen rahat ol konuşmaya devam et bir süre sonra sıkıldığı zaman böyle arkadaş muhabbetlerinden dökülmeye başlıyacak :)
Soran+1 yılMesaj atom mi yani ozaman
- +1 yıl
At mesaji bekleme vur gitsin
Soran+1 yılAttim
- +1 yıl
cevabı özelden veya burdan yazda konunun gidişatına göre yardım edeym
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok basit.. sen benim için değerlisin demektir bu
23 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle değilse oynuyorsa?
Soran+1 yılHiiimmm
Bekletilmeyi sevmediğim için olabilir mi?
010 Yorumla
Soran+1 yılBeklemesn ozman kendi atsin direk bir kacgun niye bekliyoki zaten aticak
Soran+1 yılÖyle değil konuşma bitiyor başka bir konuşma icin
Soran+1 yılYani konuşmanın ortasında degil
Soran+1 yılKendi yaziyo zaten bakiyo benden mesaj yok kendi atiyo
Soran+1 yılNasil yani
Soran+1 yılAnlamadim
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. mesaj beklediği içindir.
015 Yorumla
Soran+1 yılKizi onemsiyomudr peki?
Soran+1 yılNasil yani daha acil konuş?
Soran+1 yılHayir sohbet icin
Soran+1 yılErkeğin boyle bir durumda oynaması söz konusunu olurmu peki?
Soran+1 yılTamam en iyisi hic konusmamk bu çocukla yani
Soran+1 yılNasil anliycaz ya
Soran+1 yılOhooo bayadir konusyrz anlamda hala
Soran+1 yılNasil bulcm
aptal adam öyle söyler
012 Yorumla
Soran+1 yılNasil aptal adam niye aptal oluyoki
Soran+1 yılİyide bu çocuk acildi bana zaten ilgisini duygularini belirtti
Soran+1 yılYanlis değil ben ona guvenemiyrm oynayip oynamadigini nasil anlarim oynuyomu oynamiyo mu bunları anlamak için sordm bu soruyu zaten
Soran+1 yılOzaman en iyisi bu çocukla ilişkiyi kesmek mi acaba?
Soran+1 yılBana mesaj at diyo mesaj atmami istiyo ama bu durumda en iyisi atmamak dimi?
Soran+1 yılNasil yani?
sabrimin sinirini gecmistir de ondan
017 Yorumla
Soran+1 yılNiye sabrinin sinirini geçmiştr?
Soran+1 yılOOda öyle diyo herşeyi benden bekliysn diye ama sevgisi gerçek olan erkek boyle bisey demez bence
Soran+1 yılYa niye o mesaj atsn konusalim benden niye bekliyo
Soran+1 yılİyi de önemseyen erkek atar
Soran+1 yılOynuyorsa peki? Ya ben mesaj attigimda oda derse tamam bu oltaya geldi diye düşünürse nolcak oyuzdn atmiyrm
Soran+1 yılDegiliiz tabiki flört gibi
Soran+1 yılDemesi kolay oynuyorsa ben rezil olurm ama attigimdada
Soran+1 yılPekii ya boyle olduğunda ben simdi mesaj atarsm ilerde yine aynisi olursa gecen sefer atti bu seferde atar diye dusunirse atmazsa benden beklerse sonrada bensizlige alisirsa?
Soran+1 yılNiye öyle dedin la niye boyle bisey gormedin
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sana mesaj atmasın bak sen ne düşünürsün.
012 Yorumla
Soran+1 yılBiraz bekliyor bakiyo bende bisey yok kendi atiyo
Cevap sahibi+1 yılO dediysem senin çok sevdiğin bir erkek yani
Soran+1 yılNe dusunurm kizlarla gununu gün ediyor keyfi yerinde aklina bile gelmiyrm derim sinirlenirm galiba
Cevap sahibi+1 yılHah işte biz de bunuj için sinirleniyoruz yani
Soran+1 yılYa oynuyorsa peki
Cevap sahibi+1 yılOynamaz. Neyi oynayacak ki?
Soran+1 yılOynayan erkek boyle yapmaz diyosn yani
Cevap sahibi+1 yılBak biz de mesaj bekleriz ama gelmezse kırılırız üzülürüz. Sen de ona mesaj atmıyormuşsun o atmadan. O oynamıyor. Ama senin düşünceni de anlamıyorum ne oynaması neden oynasın?
Soran+1 yılBilmem şerefsiz çok ortalikta sonuçta ondan öyle dusunyrm
Cevap sahibi+1 yılOrtalıkta mini etekli, ahlaksızlar da dolu ona bakatsak
Soran+1 yılYa mesaj atim mi atmiyim mi peki sence
Cevap sahibi+1 yılAtma. Senin de sevdiğin erkek sana mesaj atmadığında üzülmem sinirlenmem diyorsan atma :@
Seviyodur
07 Yorumla
Soran+1 yılOynuyorsa?
Soran+1 yılNasil bilcez nasil anliycaz
Soran+1 yılOfff cozemiyrm
- +1 yıl
çözmeyi bekleme seviyosan hatta sevmeyi bırak yanındayken mutlu oluyosan beraber vakit geçirmekten keyif alıyosan akışına bırak mutlu olduğun şekilde davran eğer oynuyosa zaten zamanla belli olur kaybedeceğin tek şey vakit olur birazda acı çekersin ama onun duygularıda ciddi ise mutlu olursun belkide hayatının sonuna dek sürer bu yüzden hazır karşılığınıda bulmuşken bence sevgi denemeye değer...
Soran+1 yılPeki deniycem teşekkürler yorumun icin
ısım dusmustur
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir is
No comment
00 Yorumla
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi