3 gündür biriyle konuşuyorum. Sabahtan akşama kadar her 2 saatte bir napıyorsun? Diye mesaj atıyor. Napiyosun konusundan başka bir şey konuşmuyoruz. Aradan 2 saat geçiyo yine napiyosun diyo. Baska konu açmıyor neden sizce? Beni tanımak için sorular sormuyor. Günaydın Naber ve napıyorsun bunlar üzerinden konuşuyoruz. Niye böyle yapıyo bana yardım edin? Daha önceden nelerden hoslandigimizi konuşmuştuk. Ama bu 3 gündür hic konular açılmıyor ve ilerlemiyor neden? Ne yapmalıyım? Ne demeliyim? :(
o konu acmıyorsa sen acmaya calıs merak ettıgın soruları sor onnunla ilgili canım seninkıne benzer bendede var ama biz yine baslarda birbirimizi felan tanıdık sorular sorduk ama şimdi konu bulamıyoruz :/
bidaha sorarsa de ki : lan yeter napıyosun napıyosun başka bişey sor ulen kafamı şişirdin lan aklını alırım ulen senin benim dayımın çocukları mermiy... iyi değilim ben
Tej gülücük atıp konuyu kapatan o. Konusacak bir şey bulamıyorum. Ben soruyorum cevap veriyo ama onda konuyu sürdürme çabası yok. Her saat napiyosun diyo sadece
Napiyosun demekten level atlasak mi :D diye söyledim ona. Ne diyim mesela dedi. Onu da mi ben söyliyim dedim. bir Şey demedi. Havadan sudan konuşuyoruz hep dedim. Aklıma gelmiyor bir şey napim dedi. Bende iyi gelmesin yapma bir sey dedim. Sonra buna cevap vermedi. Bu kadar işte :(
Benden hoşlanmıyor sanırım dimi? En son o yazdığıma cevap vermedi sana dediğim gibi. Tanımak bile istemiyor galiba. Ama bu zamana kadar neden ilgili davrandı onu anlamıyorum
Naber falan diye yazarsa cevap vermicem. Onunla konuşmayı bıçak gibi kesip birakayim. Ya bir de benden normal bir fotoğraf atmami istedi cinsel amaçlı mi düşündü sence gecenin bu saati :( Ipk başta o bana yanasti sonra ekledi beni yazdı birden ben yanasinca neden hevesi kaçıyor bende mi suç anlamıyorum ya allah için :(
Netten mi buldu seni nerden bulmuş olabilir sence? Normal bir resimden cinsel amaçlı düşüneceğini sanmam. Şu an bir şeyler hissettiğini sanmıyorum çok az konuşmuşsunuz zaten dert edilecek bir durum değil şansına öyle biri denk gelmiş her erkek aynı değil :)
Birbirinize nasil hitap ediyorsunuz bilmiyorum da canim bitanem neden hep napiyorsun diyedeb baska birsey sormuyorsun utanıyor çekiniyor musun falan de orasi sana kalmis zaten bunu nasıl sorarsan sor kirilacak alınacak bir durum yok ki
Ya sevgilin olsada olmasada sor kirilacak birsey yok dicem de sende sevgilin değilse niye zorluyorsun demekki seni cokta onemseyip tanımak istemiyor istese hertürlü sorar mesaj atardı ama sen yinede bir yokla
Napiyosun demekten level atlasak mi :D diye söyledim ona. Ne diyim mesela dedi. Onu da mi ben söyliyim dedim. bir Şey demedi. Havadan sudan konuşuyoruz hep dedim. Aklıma gelmiyor bir şey napim dedi. Bende iyi gelmesin yapma bir sey dedim. Sonra buna cevap vermedi. Bu kadar işte :(
Hee saat neden napiyosun diyosun diye sormak olmaz dimi? :( ne yapmam lazım? O neden böyle konu açınca hemen bitiriyor gülücük atıp çıkıyo. İlgim var tabi ki o yüzden soruyorum :/
Genelde yardımcı olmam zaten ama ne diyeceğinide bir zahmet sen düşünsen olmaz mı? :D robot musun neden sürekli napıyosun diyorsun kelime haznen toplasak 40 etmez falan de işte
En İyi Cevaplar