+1 yılYa bu benim de Başıma geldi. Telefonda Konuşurken hissettiğim heyecan, heves kızla beraber vakit geçirince birden söndü. Buluşmadan sonra sanki Kaçar gibi uzaklaştım, mesajlar aramalar falan, çok soğuk davrandım. işte Şu an o ahlar Yüzünden bu haldeyim, o olaydan 4 yıl geçti ve hala yalnızım 😔
120 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanına gidip tanımak isterim sonuçta oda insan ve benim için oraya gelmiştir beyenmesem bile oraya geldiğinden dolayı saygı duyar yanına gider konuşur hala birşey yoksa kusura bakma sanada ümit vermek istemem diyerek açıklamayı yapar helallik alır giderim
84 Yorumla- +1 yıl
Aynı düşüncedeyim : )
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim öyle olması lazım kendisine saygısı olmayanın başkasına saygısı olmaz o yapyığında kendine oşan saygını gösterir
- +1 yıl
Yarın bir gün aynı şeyin bana yapılmayacağı ne malum? Kimsenin duygularıyla oynamaya gerek yok.
- +1 yıl
Aynen kardeşim
yıllar önce yaşadığım bir şey aklıma geldi :)
İnternet'ten tanıştığım biriyle buluşmuştum ve beni beğenmemişti. bunu açık sözlü bir şekilde beni kırmamaya çalışarak açıklamıştı, eh üzülmüştüm tabii, hatta çirkin kompleksine bile girdim. geçen sene beni tanımayarak çıkma teklifi etmişti. :D33 Yorumla- +1 yıl
E kabul etmedin umarım ^^
- +1 yıl
İyi yapmışsın : ) Ben olsam bende kabul etmezdim ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaşadım. Aynen dediklerin sonra nasılsa açılmamıştım ve konuşmayı devam ettirdim arkadaş gibi düşündüm. Aşık oldum zamanla aslında tipine değil de kendisini sevmişim onu anladım. 2.5 yıl oldu hala seviyorum sevgilim kendisi. Allah tamamına erdirsin ne deyim. Herkes mutlu olsun
290 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılTanimak isterim hersey goreceli degildir.
20 Yorumla
+1 yılBaşıma gelmişti kaç sene önce. Buluşmadan önceki telefon görüşmelerimiz, yazışmalarımız falan sevgili gibiydik, buluştuğumuzda kız acayip soğuk davranıyordu, ben konuşmasam konuşmuyordu zaten, bankta otururken bile uzakta oturuyordu, çok belli ediyordu yani :D Buluşmamızı gereğinden çok daha kısa sürede bitirdi ve işi çıkmış gibi bahane uydurup gitti, sonrasında telefondan vs heryerden engelledi şaka gibi :D 3-4 sene sonra karşılaştık, tabi estetik yaptırmışım vücud falan sağlam olmuş görünce zor da olsa tanımış önümü kesti falan, şaşırmış vs çok değişmişsin falan dedi, sen de çok değişmişsin bayağı patates olmuşsun diye tersleyince tabi bu şok :D yine o yüzsüzlükle numaramı falan istemişti s. git diyip thug life' bağlamıştım :D
33 Yorumla- +1 yıl
En iyisi ^^ Bazıları gerçekten böyle şeyleri hak ediyor ^^
- +1 yıl
Aynen, şunu söylemeyi unuttum. Buradaki çoğu kız tanımaya çalışırım, bahane uydurup hemen kaçmam, soğuk davranmam, ayıp olur, herşey görünüş değil, belli etmem diyenler var ya alayı uyduruyor yok öyle bişey, bizim kızlarımızın o saçma sapan egosu olduğu sürece böyle küçük düşmeye devam ederler. Alayının istediği ya çok parası olacak ya da yakışıklı, kaslı, 1.95 vs. vs. olacak ki 1.50 boyuyla yanına yakışsın :D
- +1 yıl
Bende 2 metre boy var 150 kızlar benden korkuyor onu ne yapacağız ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilk gördüğümde aa bumuymus dedim ama yanına gittim elimi uzattım bana sarilmayacakmisin dedi ve işte o annn... koca 8 sene😊😊😊
1610 Yorumla- +1 yıl
Hayırlı olsun : ) Demekki bazen tanımayı denemek bir ömre bedel olabiliyormuş : )
Cevap sahibi+1 yılTabii ki de...
- +1 yıl
Ama ilk buluşmada sarılmicakmısın demesi abest değilmi
Cevap sahibi+1 yıl@karanlık01 hyr çünkü 1 ay tlf da konusmuslugumuz oldu
- +1 yıl
Hım enteresan ben bırak bşr ay tlfonda konuşmayı 1ay çıksam bile elinden tutmaya bile cesaret edemezdim
Cevap sahibi+1 yıl@karanlık01 bazı şeyler sebep oluyor ben hep söylerim o an bana sarilmasaydi Şu an burda olmazdik
- +1 yıl
Doğrudur ama nebilim hani yanlış bir izlenim bırakma olasılığıda yüksek şöyle de düşünüle bilir ya şuna bak daha bismillah demeden sarılmak istiyor gibi bu arada evlimisiniz
Cevap sahibi+1 yıl@karanlık01 ama biz tlf da sozlesmistik yabancılık cekmicez sarilcaz diye ama ben yapamamistim😂😂 evet evliyiz
- +1 yıl
Direkt ay inanmiyorum dedim😅😍😍
- +1 yıl
vay be😍😄
+1 yılUzaklaşmak karaktersizliktir. Sadece dış görünüşe göre yaklaşılmamalı hiçbir insana. Fotoğraflarda güzel olup gerçekte beğenmemeni sağladıysa bu da biraz o kişinin ayıbı. Keşke olduğu gibi görünseymiş denir fakat uzaklaşmaya da gerek yok bence. Daha önce konuşup bağlandıysan devam et.
51 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle : )
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmememden kasıt ne? Yani tipini beğenmediysem ama bu o kişinin hoş sohbetli olduğu gerçeğini değiştirmiyorsa ve ayarlanmış bir randevü varsa giderim heralde yanına, okadarda değil. Ama tesadüfen bir yerde karşılaşıp prensiplerime aykırı bir itici hareketini görsem sessizce izlemeye devam eder sonrada ordan uzaklaşırım.
20 Yorumla Böyle bir şey başıma geldi. Ciddi manada çirkin bir insandı. Hani ben çok güzelim demiyorum ama baya bir çirkindi. Nezaketen oturup muhabbet falan ettik çay kahve vs derken, ertesi gün de buluşma teklif etti ama nazikçe reddettim. Sonra beni eve bırakmak istedi, ben de kabul ettim, eve gidene kadar muhabbet ettik bir daha da görüşmedik. :D
30 Yorumla
+1 yılO kadar konusmusuz cagirmisim ya da cagirmis oraya gelmis olmasi bile bana verdigi degeri gosterir o degere karsilik kacmak insan dışı bir olaydır vicdani olmayan kisilerin kolayca yaptigi bir eylemdir. Giderim yanina vakit gecirirm 2. bulusma bidaha olmasa bile ilk bulusmaya o verdigi degere karsilik ben insanligimi yaparim onada guzel bir sekilde soylerm gorusmek istemedgmi kirmadan.. Arkadas olmak isterse devam ederiz sknti olmaz
10 Yorumla
+1 yılmwebtv. hurriyet. com. tr/.../internette-tanistigi-adam-sisman-cikinca_101058 Ilk deneydeki erkekler kof cikmisti ama kadinlar daha nazik...
10 YorumlaBana zamab ayirmis, kalkmis bulusmaya gelmis biri ile hoslanmazsam arkadas canlisi gibi muhabbet ederim, normal zaman ayiririm, tepkilerim arkadas olarak gordugumu anlar zaten, ayrilirken de guzel bir sekilde anlatitirim. Iki defa basima geldi, rahat olmakta fayda var saygi onemli.
20 Yorumlaİlk görüşte beğenmediysem daha da beğeneceğimi sanmıyorum. Yani hiç böyle bir durum olmadı. En başta neyse sonra da o. Kaçmam oradan. Yani sonuçta yanlış bir şey. 'Ayıp yaaa' diyebileceğimiz cinsten. Giderim otururum karşısına ama soğuk davranırım ister istemez. O da bir şekilde anlar illaki.
10 YorumlaKaçmadım ama onunla bir daha görüşmeceğimi düşündüm. Ama görüşmeden önce bir hafta on gün falan konuşmuştuk. Huyunu suyunu nasıl biri olduğunu az çok anlamıştım yani karakteri hoşuma gitmişti konuştuğum ilk insandı üstelik. Ona ilk buluşmada bir daha görüşmeceğimi söylemiştim çok üzülmüştü. Sonra ona bir şans vermeliyim diye düşündüm devam ettik hala birlikteyiz. Onu çok seviyorum ve bana şimdi sorarsan dünyanın en yakışıklı adamı :)
20 Yorumlabu klip herşeyi anlatıyor sanırsam :D
https://www.youtube.com/watch?v=xYRpF8m6oTU13 Yorumla- +1 yıl
Bende bu şarkıyı arıyordum ya adını unutmuştum :D
- +1 yıl
Eyvallah ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk gordum Allahim gozleri imza gibi dedim. o beni begenmemis ama :) kacmadi sagolsun ama fazla da uzatmadi. ikinci kez gorustuk yine begenmemis. aradan 1 yil gecti gorusmedik. ben bu surede zayifladim gozlukleri attim saci basi kiyafetleri degistirdim. bulustuk ve beni taniyamadi. sonra sevgili olduk
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. bana bir tanesi benim 1 saat vaktim var demişti bende ona otur iç kahvenısonra sgit demiştim yani oyle bisey dedim ki o manaya geldiiçti kahvesini gitti bide mesaj atiyor benı yanliş anladın bla bla diye.. cvp bile vermedim sonra bikackez mesajlastik. sonrada sildim
20 Yorumlayanına gitmemek ayıp olur onun dış görünüşüne göre ilk başta yargılamam asla biraz daha tanımak isterim ama vakit geçirdiğimde birşey hisettmediğime inanırsam ona bunu açıkça söylerim
60 Yorumla
+1 yılGörüntüsü benim için pek bir anlam ifade etmez zaten. Fotoğrafından farklıysa kesinlikle tanışmadan uzaklaşırım ama farklıysa yani başkası gibi tanışmışsa kendini. Ama daha çirkinse falan sıkıntı olmaz ne olacak. Maksat gönüller bir olsun 😛😊
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 978 cevap paylaştı.
+1 yılEn azından kalkıp gelen bir insana saygısızlık etmem hem zaten ben ilk görüşte hoşlanmaya falan inanmıyorum, belki muhabbeti çok hoşuma gidecek? Konuşmadan bilemem ki
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle.
Kesinlikle hayır.
İnsanın dış görünüşü önemli değildir. O zamana kadar konuşmuşum düşüncelerini beğenmişim ki buluşmaya karar vermişim. Tabi ki gidip adam gibi konuşurum. Ki başıma da gelen bir olay. Şu an kimseye beslemediğim duyguları besliyorum.20 YorumlaValla bence recep ivedik gibi suşi yerken söylediği gibi aynilarini soylerdim ve ilerlerdim
32 Yorumla- +1 yıl
Yinede denemek önemli ^^
+1 yılKaçmam beğenmedi isem oturur kahvemi içerim sonra evine bırakırım ben seninle arkadaş olmak istiyorum senin arkadaşlığın daha önemli kaybetmek istemiyorum cümleleri ile gönlünü kırmamaya çalışırım
41 Yorumla
+1 yılİnsanları tipine bakarak tanıyamazsın evet ilk görüşte bişey hissetmezsin ama tanıdıkça seversin sevdikçe dünyanın en yakışıklısı veya en güzeli o olur senin için
50 Yorumla
+1 yılyanına gidip tanısırım belki çok tatlı bir insandır :) bazı insanların ruhuna aşık olursun
13 Yorumla- +1 yıl
Heeey gidi hey : ) Herkes böyle düşünmüyor ne yazık ki ^^
- +1 yıl
önemli olan senn ne düşündnüğün
- +1 yıl
Aynen öyle.
- Aşk İlişkileri konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılSessizce uzaklasmak mii ahhahahaha hayir oyle bisey asla yapmam hatta bir kac hafta devam ettiririm ayni gun ayrilirsam tipimi begenmedi ayrildi zannetmesin üzülmesin onun beni terketmesini saglarim
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. nezaketen yanına gitsemde sonradan uygun bir dille olmayacağını açıklarım.. insanları kırmaktan korkmak , bu yüzden dürüst olamamak bunu gerektirir çünkü
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılbu çok aşşalayıcı olurdu. bunu yaşadımda. normal bir gün geçirirsin daha sonra olmayacağını söylersin. güzellik geçicidir. yarında onlar sana
30 Yorumla kaçmazdım herşey dış görünüş değil malesef diyelimki dünyanın en güzel kızı ile evlendin herkezın gözü onda herkez onu konuşuyo adamı katil eder o yüzden iç güzelliğe bakmanı tavsiye ederim
10 YorumlaZaten buluşmaya gidiyorsam demek ki karakter olarak etkilemiş beni sadece tipi için gitmem..
80 Yorumla
+1 yılhaahah 4 sene önce böyle bir olay yaşamıştım ama ister istemez sogumustum cevaplarim felan eski heyecanim yoktu kotu davranışım meger o daha da cok baglanmisti :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaçmam. Ne beklemeyi ne bekletilmeyi sevmediğim için kaçmam. Yanına gider konuşurum. Beğenmemişsem de bunu açıkca söylerim.
21 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı. Ne olursa olsun giderim ve kaçmam kaçmadimda açık açik soylerim her şeyi begendim ya da beğdnmedim derim olur biter
20 YorumlaTabii ki yanına giderim. Eğer uygun olmadığımızı dusunuyorsam sonradan samimi konusmamaya özen gösteririm o anlar zaten.
20 YorumlaYanına giderim yarım saat falan otururum sonrası " ya kusura bakma Gitmem lazım kardeşimi kamyon ezmiş Çok afedersin" der arkama bakmadan kaçarım 😄
22 Yorumla- +1 yıl
Kardesine gercekten kamyon carpsa? Saatine gelir boyle sakalar yapmayin...
- +1 yıl
@uyuyançirkin bu olasılığı birleştirmeden yorum yapmıştım..
kaçmak karaktersizlik olur. oturur konuşuruz, her zaman nasılsam aynen o şekilde davranırım, o da benim gibi insan sonuçta, kimseye karşı üstünlüğüm yok.. güzelliğiyle değilde karakteriyle etkilesin beni, böyle isterim
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılAynısı basıma geldi
Kacmadim.
Gittim konuştum muhabbeti bitirdim çünkü karakter olarak ta uyumsuzmusuz60 Yorumla
+1 yılÇok tipsiz değilse kaçmam ya oraya kadar gelmişse en azından bir yerlere götürür hoş vakit geçirttiririm
40 Yorumla
+1 yılİlk buluşmaya yalnız gitmem, beğenmezsem arkadaşımla bir bahane bulup kaçarım, beğenirsem arkadaşım gider asd
10 Yorumla
+1 yılKendime yapılmasını istemedigim şeyi başkasına yapmam. kalp kırmak kötü bisey bir konuşurum bakarım olmassa sonra zorlamam☺
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı.
+1 yılkaçmam o düşünce karaktere değil tipe önem verenler içindir tanımaya çalışırım huyuna suyuna falan bakarım öyle yani ;) o da insan yani sonuçta
10 Yorumla
+1 yılÖyle şey mi olur. hem kız oraya gelecek benim için birde kacacam yok kesinlikle olmaz öyle şey , en az bir yemeğe çıkartırım :)
10 YorumlaDaha önce başıma geldi arkadaşıma mesaj atıp beni aramasını ve acil bir durum olduğunu hemen gelmem gerektiğini söylemesini söyledim. Mekandan çıktım köşeyi döndüm bir sigara yakıp arabaya bindim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılOha ayıp olur :/ tabiki yanına gider sohbet ederim sonra beğenmediğimi söylerim belki o da beni begenmez bu kadar mukemmelliyetci olmaya gerek yok
10 Yorumla
+1 yılTabiki tanışmak isterim. Sencede bu kişiliğine karakterine o insanın varoluş ve benliğine yapılmış bir hakaret olmazmı?
10 Yorumlaniye beğenmeyeyim. her şey dış görünüş mü? hadi beğenmedim; arkadaş kalırız...
50 Yorumla
+1 yılkarşımdakini incitmemek için gene de normal konuşurum olumsuzluk hala daha aynıysa sonradan görüşmem
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Neden kaciyim, oturur bir cay kahve icer sonrada benim aslinda sevgilim var diyip onun hevesini kaciririm;D
10 Yorumla
+1 yılYa nolursa olsun o insan gelmiş Oray'a kadar, görüp yanına gitmemek ayıp.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı. Ben giderdim bir defa buluşmaktan konuşmaktan bir zarar gelmez bence 😂
21 YorumlaYanina giderim konusurum yine de sonra olmayacagini soylerim uzaktan bakip gitmek cok cocukca hem benim karakterime de yakismaz
10 Yorumla
+1 yılTabiki hayır bunu yapan insanlar bariz beyinsizdir insanları dış görünüşüyle yargılamak çok kötü bir şey
10 Yorumla
+1 yılBenimde başıma geldi fotorafta sanarsın Adriana lima yanına geldim. mahalle dilberi ama yinede konuştum kaçmak yakışmaz sonra yavaş yavaş soguttum. kendimden.
20 Yorumla
+1 yılBen internet uzeri kimseyle bulusmadim internetten tanismak cok sacma geliyor zaten.
Neysem sonuc olarak bulussaydim yine de oturuur selam verirdim 😊10 YorumlaBu gibi bir dönemde pek tipe bakılmaması gerek aslında, çünkü gerçekten düzgün insan bulmak zor.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bir ümitle gitmediğim için hayal kırıklığı yaşamam.
42 Yorumla
+1 yılöyle saygısızlık olur mu ya beğenmesen bile mutlaka oturup bir çay içmen lazım karşındaki oraya ne umutlarla geldi kim bilir
20 Yorumla
+1 yılben tanışmıştım ama biraz daha yanında durunca tatlı olduğunu farkettim :D
10 YorumlaYanında kalıtım tanımaya calsirim hosuma gitmesse bir daha bulusmam
10 Yorumla
+1 yılEvet kacarim cunku ben insanlardan cok cabuk sogurum ama yakisikli olsa bile bulusmam ilk tanidigim kisiyle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. otururum muhabbetimi ederim çayımı içerim. Ne haddime. Kendime yakıştıramam zaten
10 Yorumla
+1 yılTanımak isterim. Cunku belki tanıyınca karakterine aşık olabilirim. Davranışlarını benimseyebilirim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Belki biraz hiçde umduğum bir çıkmadı durumu az buçuk olur. Ama konuştuğumda , enerjisi, konuşmaları hoşuma giderse belki bu ön yargıyı yıkabilir
10 Yorumla- Devamını Gör (201)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne