Gerçek = Eşim
BU ALDATMA OLABİLİR Mİ?
Gerçekten eşimi seviyorum kalbimde başka kimse yok
Ben seni yargılamak istemiyorum cunku eşin ilgisiz biri olabilir ama senin iyiligin icin söylüyorum yakalanabilirsin ya da gercek aldatmaya kadae gidebilir yani bunun yerine eşini ilgili biri yapmaya caliş ya da artik sende çalış meslegin olsun.
Ben şansliyim sanirim kac senedir ilk kez bu siteye girdim internet olarak. bu siteyede türkceyi özledigim icin uye oldum. herneyse eşimle vakit gecirmeyi daha cok seviyorum işten eve gelince eşimle vakit gecirmek daha keyifli, romantik biri..
aynısını bende yapıyorum.. bence aldatma sayılmaz
teşekkürler
Ekle
Aynısını bende yapıyorum... Eşimi çok seviyorum ama memlekete gittiğinde giriyorum sanala... başlıyorum site site dolaşmaya... zaman zamanda arkadaşlıklarım oluyor...
bayan arkadaşlar
bir bay ile bir bayan ın nasıl bir arkadaşlığı olur... öyle bir arkadaşlıık...
bazılarıyla havadan sudan çoğunluklada ince konular...
hoş bir durum değil ama sanalsız yapamıyorum...
Kocan da işe gidiyorum diye başkasına gidiyorsa ödeşmiş olursunuz.
Onun başkasıyla buluşması gerçek aldatma olur sen dengeyi tam kuramamışsın
Bakkaldan sakız çalmak ile banka kasasını soymak hırsızlıktır.
Sizin mantığınızla yola çıkarsak bakkaldan sakız çalan adamla banka soyan adam ikisininde yaptığı şey hırsızlık olduğu bir birbirine yakın ceza almalı
hukukcu olarak cvp vereyim yakın ceza alanlar var
Cevap
106Cevap
madem öyle düşünüyorsun madem yanlış bişey diye kendini kandırıyorsun hade bakalım git kocana de ki sen dışardayken ben bir erkekle sanalda konuşuyorum ama sadece sanalda olan şeyler gerçekten ben seni seviyorum sadece falan filan diye biliyorsan evet doğru bişey diyemiyorsan tükür kendi yüzüne kraktersizliğine edepsizliğine hatta ve hatta namusuzluğuna
kocamın bakış açısı çok zıt ise normalde gri olan bir şey ona direkt siyah gözükebilir
Aldatma aldatmadır. Tensel, duygusal, 'sanalsal' fark ediyor mu ki? Eğer başka insanlarla normal sohbet ediyorsan bunu düşünmen saçma. Böyle düşünüyorsan da normal sohbet ediyor olman saçma. Kendimizi kandırmayalım, kasmayalım da. Önemli olan sohbet etmen değil, ne sohbeti ettiğin. Sadece konuşuyorsan nesi aldatma bunun?
Aldatma işte bu düşüncede başlıyor. Sonuçta sakladığın gizlediğin ve belki yerine göre yalanlarla kamufle etme gereği duyduğun bir durum bu. Birde böyle bakmak lazım olaya. Zaten vicdanın rahat olsa kendine böyle bir soru sorma ihtiyacı duymazdın. Kendinde bunun bir parça aldatma olduğunu pekala biliyorsun.
Aldatmanın yalnızca bedensel bir olgu olduğunu düşünmüyorum. Eşini aldatman için illa başka bir erkekle aynı yatakta olman veya aynı ortamda bulunup lafta bile yakınlaşman gerekmez. Sanal alemde de aldatmadır bu. Sonuçta eşini ona sadık kaldığına dair inandırıyor ve sanal alemde kendi duygularını pohpohluyorsun. Aynı zamanda karşıdaki diğer elemanı da kandırıyorsun. Aynı şeyi eşin yapmış olsa bence görmezlikten gelmezsin. Olay çıkarırsın.
Kocan yakında kapılardan eğilerek geçmeye başlar. Malum boynuzlardan dolayı sorun olabilir
Bunu yapan çok kadın vardır. Ve bu kadınlarla konuşan çok erkek vardır. Burdaki erkeklerin eline öyle bir fırsat düşse eminim affetmezler :) Kızlar da başlarına ne gelebileceğini bilmeden ön yargılı konuşmuş. Doğrusu aldatmaktır bu da. Farkı yok real ya da sanal sonuçta özel hayatına kocandan bir başkaları da dahil oluyor ve seni her türlü şekilde hayal edebiliyor.
Yanlış bir şey ama, yanlış hayat da doğru yaşanmaz. Her şey olacağına varır. :) Peace out.
Çokta güzel avutuyorsn kendini illa dokunmakmı lazım sanaldaki adam yakınında olsa onada sarılcaksın ne malum sonuçta evde canın skılıyor dimi sanaldakine sarılır sonra gece onunla yatıyorum ne fark eder diye yine kendini avutursun bu fikir tam sana göre
Aldatmak maddi bir şey değil manevi bir şeydir, insan hiç kimseyle olmadan konuşmadan zihninde bile bir insanı aldatabilir. Yani tatlım benim iç ahlakıma kalırsa seninki de aldatmak üzgünüm :(
Kocan da ayni seyi yapsa, aldatma olurmu bir düsün bakalim :) cevabi ne ise, sendede aynisi gecerli. Bana göre aldatma. Benim esim baskalariyla internette tanisacak ha, iyi valla. Koparirim o kafasini, keserim o eli :D
Ama aldatmak sadece bedenle olmuyor. Önceleri böyle başlar, sonra bağımlılık olur, daha sonra görmek dokunmak istersin. En sonunda koca bir pişmanlık ve hatalarla dolu bir açıklama. En kötüsü de bu.
Sanalın her türlüsüne varım ben! Kim ne derse desin orda bambaşka bir ortam oluyor sınırlar yok karşındaki seninle aynı kafadaysa eller boş durmasın ;)
Soruna gelecek olursak bence sayılmaz ya... Devam et sen madem keyif alıyorsun.
Bize de bekleriz.
Ya ne bicim insanlarsiniz siz insan sanaldan bile olsa sevdiginden baskasini bile hayali zinadir ya bunu yapma nedenin kocani sevmemen ya da sogumus olman gerekir neden evlenirsiniz bende anlamiyorum sizi!!!
Sanalda vücudunun çıplak fotoğraflarını paylaşmakta sanalda oluyor o zaman bu aldatmaya girmiyor dimi? Sen çok yanlı bir yoldasın bence, güzel bir evliliğin yoksa bitir boşuna aldatan pislik bir kadın olmak daha kötü birşey...
peki esinde sanaldan baska hanimlarla konussa bunu makul karsilarsan yani onlar orada kaliyor diyorsan hanimlar icinde bence ;) sorun yok bu bakis acisina gore
Kocan duygusal anlamda ihtiyaçlarını karşılamıyorsa, yani bunu onunla konuştuysan ve hiç bir çaba göstermiyorsa seninde başka bir şekilde gidermek istemendn daha doğal bir şey olamaz. Kendini bu konuda suçlu hissetmene hiç gerek yok.
Bu kafayla giderse herkes düşünemiyorum neler olur. Tabiki aldatma oluyor konuşmaya bile gerek yok bence
Eşin sana aynı şeyi yapsa bu aldatma olabilir mi yoksa normal bir durum mu sonuçta gerçekte sana sarılıyor ama sanalda konuşmadığı kız yok? Objektif ol kendine dürüst ol. Ve cevap ver bakalım..
Sevgilin felan olsa neyse konuşman normaldir dicemde evli barklısın sonuçta doğru olduğunu pek sanmıyorum bence bu alışkanlığından vazgeçebilirsin sıkma canını herkes hata yapabilir bundan sonra daha dikkatli olursun :)
Aldatmak hayal gucuyle bile olabiliyor iken siz fiziksel bir eylemde bulunuyorsunuz. Zararin neresinden donulurse kardir. Sanali birak ve esinle zaman gecir, bunu telafi et
Aldatiyorsun tabi ki inş konuştuklarınizi bir erkek kaydedip kocan a atar
Çok düşük ihtimal
Aldatma beyinde başlar
Sen zararsız gibi görsende etkileniyorsun zamanla
Eşin aynı şeyi yapsa ne düşünürsün
Peki sana şunu söylemek istiyorum kocan senin yanında ya da dışarıda sen yokken yanında karı kıza laf atsın edepsizce süzsün off bee kadına bak desin nasıl şiy yapılır desin razı gelir misin? 😳
Eminim dışarıda çoğu erkek evlide olsa bekarda olsa, güzel kızları süzüyordur
bulusursan sayilir da bulusmuyosan bilemem, tabi bana yapılmasını istemem esin isteyken sanaldan kadınlarla konussa sen ne düsünürdün
Sen bu gerçeğinle kendini avutuyorsan bişey diyemem ama sana verilen tüm güzelliklere ihanet. Etme hiçbirşey gizli kalmaz
Ne tarz konuşuyorsun bilemem. Ama konuştuğun tarzın aynısını kocan sanalda başka kadınlarla konuşsa ve sen bunu yakalasan aldatılmış hisseder miydin?
Kocan görse ne düşünür diye bir empati yaparsan cevabı bulursun :) Diğer erkeklerle samimiyetini, ne konuştuğunu kimse bilmiyor
Herşey afedersin iki bacak arası değil aldatmanın en adisidir yaptığın bir nevi kocan yaşadıklarının yansıması güvencen hem bunun burda kalacağı da belli değil Allah ıslah etsin ne diyim tabi inanıyorsanız.
Yok ablası sen suttensin sayilmaz. Ya da bir kocanın fikrini de al derim ;)
Aldatmanin sanalı reeli mi olur ya ne hallerdesiniz... bide aldatmak sayılırmı diyo. Bayılcam.
Aldatıyosun. Aynı seyı esın yapsa demedıgını bırakmazsın
severken nasıl yapabiliyosn peki orasını anlamak güç
Aldatmış oluyorsun Aldatmak sadece sarılmak cinsellikle olmaz. Vicdanından kurtulmaya calısma sende ne yaptığının farkındasın. Sevmiyorsan boşan
Aldatmak yani o. Bildigin aldatmak hic icini rqhatlatmaya calisma. Sadik degilsin.
bence olmaz cunku bende yapiyorum zevk meselesi bence bir sorun yok. cogu kisiye elbette ters gelecek ama onemli olan senin zevkin ve sensin unutma. biliyorum sanalda cok fazla zevk aliyosun bende ayni sekildeyim o yuzden vazgececegimide sanmiyorum
Sayılır o zihninden beyninden bir kez düşüncesi geçtiyse aklına düştüyse sayılır
Vaybeee ne düşünceli hanımlar varmış yinede tek kocam var diyorsun ve aldatmadiginı düşünüyorsun
Kocan evdeyken hatta beraber girin internete beraber yazın ne de olsa aldatma değil ya
senin gibi kadınları gördükçe evlilikten sevmekten soğuyorum
Sayılır tabiki. Sanalı yok bunun. Bu halti yiyip aldatmadim demek yüzsüzlüktür. Vicdanini rahatlatmaya çalişma.
Allah'ım ya kafaya bak ne içtin söylede bizde içek bari yoksen kesin oksijenle kafa buluyosundur. Aynısını o yapsa emin ol kıyamet kopar.
Yine de yapmaman gerekir. Eşin de suçlu gerçi seni ilgisiz bırakmakla
Sana söyleyecek sözüm yok. Git kafandan aşagi kaynar su dök.😂
yazık sana be senin gibiler aldatılmayı hakediyor işte inşallah en yakın zamanda senin g. tüne tekmeyi koyar
Sanaldan yapıyorsunuz diye birşey olmaz ama tabi bunu gerçeğe dönüştürmek yanlış olur. Bırakın eşiniz varken bir başkasını bu yollar iyi değildir..
bir gün geçmişi ortaya çıkartırsa o yazışmaları vs vs (sen sildim san) o zaman görürsün sanal mıymış gerçekmiymiş..!
Bir farkı yok emin ol para için milletle yatanlarla aynı konumdasın benim için. Eşinde böyle düşünecektir.
Sen sarilmaya devam et ama sarilacak erkek evde yok
Bence hoş bir hareket değil. Sanal olduğunu söylemek bir avutma yöntemi gibi.
simdi degilde ileride şeytana illaki uyacaksın ve ozaman illaki aldatma olacakki
Sıgaraya alışmamıs birinin sıgara içmesi gibi bu mesele
seni görüyor ismini biliyorsa evet aldatmadır. diğer türlüsünü de vicdan azabı olarak görmeli ve empati kurmalısın
Bencde sayilmaz benm esim boyle yapsa anlayisli olurm her zaman
valla benim sevgilim bunu yapacak ben onu 1 saniye yanıma tutmam açık söyleyim
Bence saçmalık. Ne olursa olsun aldatmaya girer bence düşündüğün şey tamamen vicdanını rahatlatmak için kendi kafanda kurduğun bir düşünce. Maalesef çok yanlış düşünüyorsun. :(
Kesinlikle sayılır. Kocan başka kadınlarla yazışsa hoşuna gider miydi? Empati kur.
Allah kocanin yardimcisi olsun. Umarim bian once durumu fark eder ne diyelelim.
Aldatmak illa ki fiziksel değildir hanımefendi siz eşinizi aldatıyorsunuz.
Başka bir erkek seni hayal edebilir ve sen sadece kocana özelsin yani kocan varken başka erkeklerle konuşma isteği neyin nesidir mutlu değilsen ayrıl dilediğinle konuş.
Valla bende kacamak yapan kadinlara bayiliyorum ya cok heycanlandiriyi beni yanlis. Biseymi acaba bilemedim
haklısın sonucta sana giren çıkan bişey olmadıgı için aldatma sayılmaz :D iyiki senle evli olan ben değilim ama istediğin zaman yaz bizede beklerim
eşiniz yapsa adamı doğduguna pişman edersiniz
bedenin bakire ruhun bacım olduktan sonra gerisi boş güzelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar