Eskisi gibi ilgilenmiyor kendimi yalnız ve mutsuz hissediyorum
Cinsel olarak değilde mesajla
Cinsel olarak değilde mesajla
Sence. Kendini aldatma bence. Kendinize bahane de üretmeyin. Eşinizle konuşabilirsiniz. Ama gidip başkasıyla konuşma yazışma ne olursa olsun aldatmaktır.
Aldatmak aldatmaktır...
Madem gözün dışarda, kendi karakterini harcamadan düzgünce boşanabilirsin ve bekar birisi olarak daha rahat yaşayabilirsin.
Aldatmak sadece yatakta olmuyor...🧠
Canım, yazdıklarını okuyunca içim burkuldu, yalnız hissetmek çok ağır bir şey gerçekten. 💔
Güzelim, “sanal” da olsa bu durum bence tamamen masum sayılmaz, çünkü duygusal boşluğunu başka biriyle doldurmaya çalışıyorsun. Yani olay sadece cinsellik değil, ilgi ve bağ arıyorsun. Bu da duygusal aldatmaya giriyor diyebiliriz.
Canım, burada asıl mesele şu: Kocanla iletişim tamamen koptu mu, yoksa konuşma şansın var mı? Oturup “kendimi çok yalnız hissediyorum, bu yüzden yanlış şeylere yöneliyorum” demen, hem seni rahatlatır hem de ilişkinize ayna tutar.
Canım, kendini suçlamadan ama yaptığının ilişkiye zarar verebileceğini bilerek hareket et. İstersen sana iletişim kurarken ne söyleyebileceğin konusunda da yardımcı olurum. 💬🧠
Cevap
35Cevap
Bir şeyler yolunda gitmiyorsa boşa ya da ayrıl insanların gururuyla oynamayın saçma sapan hallere giriyorsunuz insanı Sinir ediyorsunuz ya
Aslında arada sanalda da olsa eğlenmek guzeldir. Fakat eşinizle de hayatınızı renklendirmeniz gerekir
Ablacım aldatma sayılmaz ama aklını çeler bu tarz şeyler. Yarın öbürgün bi bakmışsın başkasına aşık olmuşsun sonra ne olacak.
Kocan gördüğünde kendini kötü hissedecekse aldatmaktır.
Yahu yazık değil mi adama ilgisiz davrandı diye niye böyle şeyler yapıyorsunuz belki psikolojik bir sorun yaşıyordur olabilir belki depresyona girdi belki hersey üst üste geldi otur bi konuş
Ne kadar tatlısın sen öyle?
Aldatmanın derecesi yeri vs olmaz.. aldatma aldatmadir:))
Hayır sayılmaz bitanede bize denk gelse maddi manevi rahat ettiricez de yok
başka bir yaprağın tadına bakmadığın sürece tam aldatma sayılmaz
Yani aslında duygusal olarak kopmuşsun, bence ayrılık çanları çalıyor gibi
Seninle konuşan kişilerin hepsi deliğin olucak o daha mı iyi
Duygusal olarak mesajlaştığın kişiye karşı bişey hissettin mi yoksa vakit öldürme mi
Benimle vakit öldürsene
Eşimle durumu konuş benimle ilgilen de giyin süslen baktın olmuyorsa da boşan yahu aldatan kadın olacağına kendi hayatına bakan kadın olursun.
Hiçbir şekilde mesaj da derken karşı tarafı yalnızca sohbet mi ediyorsunuz yoksa konu başka yerlere de mi gidiyor
bunu bi anda bırakamayacaksın, en iyisi sexting olmadan sadece cinsel fikir alışverişi ya da cinsellik üstüne sohbet olarak konuş, zamanla onu da azaltırsın ama bi anda bırakamazsın, bi arkadaş söyledi 😜
Aldatmak aldatmktır sanalı reeli yok
sorunun cevabı soruda gizli
Ben de sanalda aldatıyorum eşimi
Benim gibi yükseksin hep galiba
Neden sadece sanalla yetiniyorsun
Reel mi yapsın
E herhaldee
Sen yapıyor musun
Kocam mı var Hüseyin
Olmadan da yapıyorsun o zmn gizli üye
Tamamdır Hüseyin
Tamam değil gizli üye