Sizce kocam aldatmış mı?

Eşim normalde çok sosyal medya kullanan biri değildir. İnstagram kullanmayı bile doğru düzgün bilmez. Son zamanlarda sürekli fake hesaplardan mesajlar ve istekler geliyordu hesabına. 2 gün önce yine takipçisi ve takip ettiği kişi sağısı az olan ama profil fotosu olan biri istek yollamış. Benim eşimde istek geldiğinde önce kendisi takip ediyor bakıyor yabancı hemen takipten çıkıp isteği siliyor. Yine aynı şeyi yapmış ve 1 haftasır takip ediyormuş biri. 2 gün önce instagram hesabını yine kapattı, bende öyle telefonuna bakarken instagramda sesli arama gördüm. Tanımıyorum dediği hesapla 15 dk konuşmuş. Görünce beynimden vurulmuşa döndüm. Eşime güvenim tam içime kurt düştü. Eşimi uyandırdım hesap sorunca hemen kalktığı gibi önce onunla geçmişi sildi, sonra bende kendi hesabımdan yazmıştım o kadına. Eşimi tanımadığını ama yağız isminde biriyle konuştuğunu falan söyledi. Eşime söylediğimde direkt benim telefonumu alıp hesabı engelledi bir daha ulaşamadım hesaba çünkü o da beni engelledi. Hala içimde şüphe var. Hamileyim ve üzülüyorum bu duruma. Evlendiğimizden beri çok şey atlattık üzerine hemen hamile kaldım ve kilo aldım ister istemez. Bu yüzden beğenmediğini ve başkalarına yöneldiğini düşünüyorum😔 siz ne düşünürdünüz böyle olsa

Sizce kocam aldatmış mı?