Sizce kocam beni aldatıyor mu?

Henüz iki yıllık evliyiz. Eşim benden bir yaş büyük, 24 yaşındayım. Üniversitem biter bitmez evlendik. Başta her şey çok iyiydi, benimle çok ilgileniyordu ama işlerden dolayı yorgunluk eklenince cinsel ilişki haftada bire düştü. Bir de kocamın bir kız kardeşi var, normalde iyi kızdır ama annesiyle tutturdu çocuk istiyoruz diye. Ben de bu durumu eşimle konuştum, “ben de çocuk istiyorum” diye. Beni tersledi daha çok genciz diye. Aramız son iki aydır açık. Son dönemlerde de karşı apartmanımıza bekar bir kadın taşındı. Arada bir evine erkekler gidip geliyor ama ben hiç takılmadım bu duruma. Bir gece karşı daireden çok ses gelince kocam telaşlandı falan. Çok ses dediğimde nasıl denir, kadın biriyle birlikte oluyordu galiba. Ben de şakayla karışık sevgilisi vardır hayatım gel yat dedim. Daha da bir öfkelendi bana bağırdı, gitti salonda yattı. Kocam bakkala diye evden çıktığında da karşı apartmandan kavga sesleri geldi, gürültü biter bitmezde kocam eve geldi. Geçen gün kocam markete gidince çöpü kapıcıya vermek için kapıyı açmıştım ki kocamla kadını gördüm, hararetli hararetli konuşuyorlardı. Beni görünce sen içeri geç ben çöpü atayım dedi. Yanıma gelince de işte çok ses çıkarıyorlar ondan uyarayım dedim, dedi. Ben biraz şüphelendim gece o uyurken telefonunu karıştırdım. Daha önce hiç duymadığım bir erkekle son konuşmalarını silmiş. Kocam normalde hiçbir mesajını silmez, benden de aynısını isterdi. Ben telefonunu kurcalarken beni yakaladı, kızdı bağırdı falan. Hiç huyu değildi. Sizce beni aldatıyor mu? O erkek ismiyle kaydettiği karşı komşumuz olabilir mi? Kocamı gerçekten çok seviyorum, ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Sizce kocam beni aldatıyor mu?