Kız arkadaşımı aldattım, suratıma tükürdü

Kız arkadaşımı aldattım, ve en kötüsü beni şimdiki sevgilimle gördü, hemde hiç beklemediğim bir anda dışarıda. Kendimi suçlu hissetmiyorum açıkçası çünkü birden aşık oldum şimdiki sevgilime, eski sevgilimle aramız biraz sgoumuştu zaten ayrılmamız an meselesiydi, ama onu kırmak istemedim, bu yüzden ona birşey dememiştim zamanla benden soğur ve o terk eder diye düşünmüştüm ama ondan haber gelmedi. Biz şimdi dün akşam dışarıda sevgilimle el ele yürürken birden karımsa çıktı sürat ifadesi beni onunla görünce birden değişti ve bende ona sadece `özür dilerim` diyebildim, ve sonra gözleri doldu ve suratıma tükürerek (herkesin içinde) `ŞEREFSİZ!` diye bağırıp yanımızdan uzaklaştı. ben öylece kala kaldım, sevgilimde neler olduğunu anlamadı (bilmiyordu sevgilim olduğumu, eski sevgilimde orda ben onun sevgilisiyim demedi) onu öylesine geçiştirdim kavgalı olduğum bir kız diye. bu durum çok içime koydu yani o oracıkta beni rezil etti suratıma tükürdü sokak ortasında herkesin içinde ve ben hiç birşey yapamadım. ona olan saygım bitti kendime kızıyorum neden orda onu kolundan tuttup saçını başını yolmadım diye. herşey olduğu gibi kalsınmı yoksa intikam almam mı gerekiyor? inanın içim içimi yiyor.
Kız arkadaşımı aldattım, suratıma tükürdü