Kız arkadaşımı aldattım, ve en kötüsü beni şimdiki sevgilimle gördü, hemde hiç beklemediğim bir anda dışarıda. Kendimi suçlu hissetmiyorum açıkçası çünkü birden aşık oldum şimdiki sevgilime, eski sevgilimle aramız biraz sgoumuştu zaten ayrılmamız an meselesiydi, ama onu kırmak istemedim, bu yüzden ona birşey dememiştim zamanla benden soğur ve o terk eder diye düşünmüştüm ama ondan haber gelmedi. Biz şimdi dün akşam dışarıda sevgilimle el ele yürürken birden karımsa çıktı sürat ifadesi beni onunla görünce birden değişti ve bende ona sadece `özür dilerim` diyebildim, ve sonra gözleri doldu ve suratıma tükürerek (herkesin içinde) `ŞEREFSİZ!` diye bağırıp yanımızdan uzaklaştı. ben öylece kala kaldım, sevgilimde neler olduğunu anlamadı (bilmiyordu sevgilim olduğumu, eski sevgilimde orda ben onun sevgilisiyim demedi) onu öylesine geçiştirdim kavgalı olduğum bir kız diye. bu durum çok içime koydu yani o oracıkta beni rezil etti suratıma tükürdü sokak ortasında herkesin içinde ve ben hiç birşey yapamadım. ona olan saygım bitti kendime kızıyorum neden orda onu kolundan tuttup saçını başını yolmadım diye. herşey olduğu gibi kalsınmı yoksa intikam almam mı gerekiyor? inanın içim içimi yiyor.
Cevabın nedir?
aynı şeyi yaşamıştım ama ben kız arkadaşın kadar cesaretli olup tüküremedim yüzüne yolumu değiştirdim ama onlar geçer geçmez çöktüm ya oraya dizlerimden yürüyemedim ... ben bunun acısından iki sene de zor kurtuldum.. bak ayrılmak var ayrılmak var o benden adam akıllı söyleyerek ayrılsaydı belki bi ayda unutacaktım ama bu şekilde yaparak benim iki seneme maloldu mutsuzluğumla beslendi ... ne zaman ondan da ayrıldığını duydum hayatıma yeniden döndüm ben ki ona hiç hayır diyemezdim öyle durumlara geldi ki benimle konuşmak için kapımı bekledi o zaman işte eski mutluluğuma kavuştumm ohh bi rahatladım ki şükürler olsun aslındaonu gözümde fazlaca büyüttüğümü anladım :) dilerim yakında esk, kız arkadaşın içinde parlak günler gelecek yakındır :) zaman su gibi akıp geçiyo
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama belki senin yüzünden uyarı yiyeceğim ama inan önemli değilllll içimde tutamam bunu sen harbi ŞEREFSİZSİN... kız sana az yapmış beee karaktersiz hem kızı aldat neymiş başkasına aşık olmuşmuş... Kız kendiliğinden soğur diye beklemiş... Kız görmüş yüzüne tükürmüş sen o kızın o an ne hissettiğini anlayabiliyor musun? Aynı şey sana yapılsa tepkisiz mi kalacaktın.. Birde kızı dövmediğine pişmanmış terbiyesizliğinde bukadarı Allahtan dilerim senin gibi erkeklerinnn nesli tükenirrrr
62 Yorumla
Soran+1 yılumarim yersin birgün uyariyi. sen ona hak veriyorsunda benim halimi hic dusunebiliyormusun? tabii dusunemezsin kadinsin ya hemen kadinlarin tarafini tutarsin. efendi gibi yuruyorum sokakta sonra birden karsima cikiyor ve ona ozur dilerim dedigim halde suratima tukuruyor. insanlar bana ne bicim bakti onun yuzunden sanki hovardaymisim gibi
- +1 yıl
ya sen ne edepsiz bi adamsın bak beni sinir ettin sen yaaaaaaaaaaaaaa! hala efendilikten bahsediyor efendi olan adam sevgilisine boynuz takanmıdır? sende 1 gram efendilik olsa yaptığından biraz utanır kıza üzülür pişman olurdun yürü git ya
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sen aynı durumla karşılaşsan ne yapardın, hiçbirşey yapmasan bile en azından kızın adını f*hişeye çıkartmıştın.
saç baş yolma fikride feminen geldi. erkek adam hem kadına el kaldırmaz, hem de sitili saç-baş yolmak olmamalı.51 Yorumla
+1 yılBu başlıkta erkek kötülemek büyük prim yaptırır ha gayret.
Şeytan taşlıyorsunuz sanki.
İlk taşı da en günahsız olanınız atsın yalnız.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
17Cevap
iyi yapmış daha beterini yapmadığına dua et bence senin kendini suçlu hissedip vicdanının sızlaması yerine kendimi suçlu hissetmiyorum diyosun sana böyle birşey yapılsa ne hissederdin çok merak ediyorum sen dua ette sana ah etmes,n yoksa vay haline ..
10 Yorumlakız doğru demiş abi! neyin intikamı alacaksın bide!? öte tarafta onun sana söylediğinden daha ağır şeyler var unutma.yanındakide seni aniden aşık olduğu biri yüzünden bırakırsa pişman değilim derse ki diyecek bekle...devran döner unutma :)
iyisimi sen bol bol düşün...bol dedim he sonuna K koyma bari bu ilişkinde...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılaldattım diye başlayıp neden saçını başını yolmadımla bitirmen ilginç olmuş istersen hakaret davası aç hakime de anlatırsın ''başka sevgilim olduğunu bilmiyordu hala beraberiz sanıyordu çünkü söylemedim onu terkettiğimi sevgilisi sandığı beni başka kızla görünce görünce şok oldu bana tükürdü'' hakim de sana vah vah desin hapse atıp süründürsün onu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Sana çok pis küfür edesim geldi..tövbe tövbe yaaa... Ayıp be sen söylesene kıza ayrılmak istiyorum diye..ne vicdansızlık hiç kendini o kızın yerine koydun mu? Bir de saçını başını yolsaydım diyosun..ayıp be kardeşim... Bir de kendimi suçlu hissetmiyorum diyosun hiç kusura bakma ama hayvanın önde gidenisin...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne dengesiz bir insansın sen be birde tutmuş saçını başını yolmam lazımdı diyor sen benim gibilere denk gelme orada feleğini şaşırtırım adamın...! çok iyi yapmış çokta güzel olmuş az bile senin gibi bir insana.
48 Yorumla- +1 yıl
:) ciddi söylüyorum öyle bir anda erkek gibi kavga eder adamı rezil ederim.
demıssın de kusura bakma ama bı bayana el kaldırarak en buyuk rezıllıgı sen yasardın orda. o eskı sevgılınde senı savcılıga verıp surundurseydı keske unutma bı tokat bıle kım bılır kac aydan baslıyor ;)
bı de ıntıkam almayı dusunuyosun. nasıl bı kın beslemıssın anlamadım kı. o senı yenı sevgılınle el ele gorurken en buyuk acıyı almıs zaten. asıl onun senden ıntıkam alması gerekırken ona daha nasıl bı acı vermeyı nasıl dusunuyosun. suratına tukurup serefsız demekle de az bıle yapmıs zaten. yanı kusura bakma da daha buyuk bı terım kullanılması gerekıyomus senın ıcın..
10 Yorumlahiç bişey yapmadın mı ?
yuh daha napcan aldatmışsın
az bile yapmış bitirseydin boyle yapmasını ayıplıycaktım ama hakssızzsın aldatmıycaktın
saç baş yolmak yakışıyo mu şiddete karşı olalaım lütfen
o seni aldatsa ne yapardın bi düşün bakalım ?*
bu nedenle hiçbişey yapmamş bence senin yapacaklarının yanında10 Yorumla
+1 yılKendiniz suçlu hissetmiyorsun üstüne üstlük intikam alacam diyorsun eski sevgilinin yaptıkları iyi olmuş ben olsaydım daha kötüsünü yapardım sakın intikam falan alayım deme kendini mahfedersin aldatılan bir kızdan daha kötüsü olamaz emin ol!
10 Yorumla
+1 yıll*n o kız seni ne kadar sevmiş ki sen onu aldattığında üzülüp suratına tükürmüş. Seni önemsiyomuş demek ki. Eğer seni önemsemeseydi senin onu aldatman umrunda bile olmazdı. kız az bile yapmış. Ayrıca sevgilisinden başka bir kızla yürüyen de efendi değil, p**evenk olur ancak
00 Yorumla
+1 yılBi sene sonra bunu okuyup beni aksam aksam sinir ettin ya helal olsun sana abicim vallah ! <
Nerdeyse asagidaki butun yorumlara +1 koycaktim
Hikaye nasil devam etti cok merak ettm02 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim onun kim olduğunu hala bilmiyor, ve eski sevgilim benim eskiden cok yakın oldugum bir arkadaşımla beraber. Bana şerefsiz diyene bak!
- +1 yıl
sen kızın arkasından iş çevirmişsin o en azından senin gibi arkandan iş çevirmemiş.
az bile yapmış...
ben olsam boynundan tutup direkt o t*ş*klarına bir diz atardım...acıdan inletirdim seni oralarda..bide suratına bir tokat haydi bakalım...30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Arkadaşım neyin intikamı ya :D
o kız 10 kere daha gelip yüzüne tükürse hakkı var sen neden bahsediyorsun?
bence o kızdan nasıl helallik alacm derdine düş sen,ayrıca şmdiki sevgiline de dürüst ol11 Yorumlaaz yapmış...Biliyormusun mutsuzlugun üzerine asla mutlu olamayacaksın... Bu yazıyı hatırlarsın ozaman..
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok artık ! hem suçlu hem güçlü diye buna denir .. az bile yapmış sana hala da intikam diyorsun yaa .. kız sana çok doğru demiş .. k. bakma ama sen sahiden ŞEREFSİZSİN !
50 Yorumlaçelişkili bir soru sormuşsun :))
öncelikle bunu düzeltmen lazım..
kendimi suçlu hissetmiyorum yazmışsın..
ama soruyu "kız arkadaşımı aldattım" diye sormuşsun...
aldattığına inanıyorsan "tükürmeye tenezzül etmek" ile hata etmiş diyorum..20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneyin intikamını alacaksın, zaten kızı mahvetmişsin. ayrılmaya niyetin vardıysa böyle kendinden soğutarak yapmamalıydın. kızın gururyla oynamışsın. neyin intikamını alacaksın, sen ona en acısını yaşatmışsın zaten. dayak dediğin nedir ki, o şimdi kimbilir ne haldedir, bırak kalsın, kızı daha da kötü duruma getirme. o kadarını yap bari..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenın saygın varmıydı ki bir de kızı dövseydin bari.. Keşke kız sana pata kute dalsaydı.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılDua et ki suratına tükürücek kadar değerin kalmış gözünde...
;)) Az bile yapmıs diyesim var!30 Yorumla
+1 yılYuh ya hayvanlığın bukadarı hem kızı aldat hemde saçını başını yolamamş zaten erkek adam kızın saçını başını yolamadım diye dertlenmez mahalle kavgası yapıyor sanki... O kız bence sadaka versin senin gibi birinden kurtulmuş:D
00 YorumlaHem suçlu hem güçlü bu olsa gerek
Yanindakide amma duruymus
Sen boyle devam et layigini bulursun63 Yorumlaallah akıl versin sana hem suçlu hem güçlü dedikleri türdensin..sus da daha fazla düşme kzıın karsısında bi de intikam diyosun ya
10 Yorumla
+1 yılBütün kızlar ruhen acaip rahatlamış gözüküyor.Bu soru burada sorulurmu be birader.Suçunu bil otur sessizce.
00 Yorumlalan ben olsan orda senııı taş alıp yarardım kafanı gozunu ıyımıs olum sen.? ne ıntıkamı alcan.. ay bıde bahanen hazır ıste aramız sogudu falan fılan... nneneme anlat o lafları... YA NE ADAMLAR VAR YA BIDE SORU DIYE ZAMIŞIN BURAYA :D!
00 Yorumlaayıp ayıp...hem suçlusun hemde güçlü...hem kelsin hemde fodul...
bence ondan özür dilemeliydin...ayrılacaksanda baştan ayrılsaydın...yakalanmadan sen ona itiraf etseydin...veya kusura bakma ben yürütemiyorum deyip ayrılsaydın...00 Yorumlasımdıkı sevgılınede yalanlar soyluyorsun o kızın kım oldugunu soylememıssın ıyı yapmıs ben olsam daha beterını yapardım
10 Yorumla
+1 yıl,oğulm sen ne için yasıyon.kafana gıt sık .hiç olmazsa bir ise yara
10 YorumlaAyıp etmiş yüzüne tükürülmeye bile değecek kadar adam değilsin üzgünüm.
57 Yorumla- +1 yıl
tubimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm90?!'^^++%%%&&()?=)('&%+
- +1 yıl
öldürmüşsün kendini, yazık olmuş
- +1 yıl
ne diyecektik ya zülbiye mi
- +1 yıl
:(
Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı. oohhhhhhhhhh iyi yapmış.Aldatanlara az bile.Adam gibi ayrılsaydın diğer kızı koluna takmadan önce.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. mutluluk yüzü vermeyen mutluluk göremez.bey efendi.
00 Yorumlabence bir de tokat lazımmış sana.. bunu adam gibi karşına alıp anlatsaydın bu kadar sorun olmazdı. dipnot: suçlu hissetmemen ayrı bi olay.tarifi yok.
00 YorumlaDua et tükmükle paçayı kurtarmışsın. Ya bacak arana tepik yeseydin. İyi mi olurdu ?
43 Yorumla
+1 yılyaptığının kız arkadaşına terbiyesizlik olduğunu düşünmüyorsan...
tabi..,
(bn onun yerinde olsaydım! Aslında daha fazlasını yapardım..)10 Yorumla:D :D mesaideyim ve gülmekten ölmek üzereyim. (kolundan tuttup saçını başını yolmadım)
sen her kimsen çok yaşa arkadaşım.10 Yorumla
+1 yıl1:52 dikkat
https://www.youtube.com/watch?v=QeaajtO4XPQ10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak etmişsin. Bir de yeni sevgilinin haberi yokmuş. Elbet o da öğrenir. Bi kere de o tükürür suratına.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. Daha sen neyin pesindesin anlamadim gitti ne intikamindan bahsediyorsun sen hem aldatmisin hemde intikam almak istiyorsun allah akil fikir versin.
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni orada rezil etmesi hic dogru degil. adam gibi sorabilirdi neler oluyor diye
- +1 yıl
l*n sen elin karısıyla sarmaş dolaşan gezersen daha ne sözün kızcağız. İyiki de rezi etmiş seni keşke daha fazla yapsaymış.
Kırmakmıs bahane bunlar çokta ıyı yapmıs. Ne olursa aldatmak yerıne soylemelıydın
00 YorumlaBoynuna mı sarılsaydı Allahım ya l*n madem sevmiyorsun ayrıl
00 Yorumla
+1 yılKarşına çıkacaktı da neden elele yürüyordun...
Yakında Yeni sevgilinden de soğuma..00 Yorumla
+1 yılben o kızın yerinde olsam agzını burnunu kırardım kız arkadaşın çok insaflıymış
111 Yorumla- +1 yıl
o kızcağızında içi içini yiyordur böyle bir pisliği gebermediği için.. Of allah korusun ya ben bile sinirlendim
- +1 yıl
sebde terbiyeli ol beee... nickinde Allah diyon burda yallah yallah
- +1 yıl
kırıyosun ama egeli
- +1 yıl
ama napim busmus ya :D:D adam bu tepkimizden bile coşturdu :D:D
- +1 yıl
ahaha :D aparlör döktürmüş :D
- +1 yıl
cıvıl cıvılsınız kızlar yemin ediyorum
- +1 yıl
sende çok safsın be şekerim aşağıdaki yorumunda kızlara kıllı kezbanlar demişsin.. Bişey içipte mi girdin siteye yoksa bu senin normal halin mi hoporlör efendi
- +1 yıl
inanki normalde böyle değilim, bi beni adam gibi sorgulayan sensin kız zilli, sana inanılmaz kanım kaynadı
- +1 yıl
la havle... ya kardeşim sen kim oluyosun benle böyle cıvık muhabbet edebiliyosun zilli senin... sinir etme insanı yüz verdik ayıya geldi zıçtı halıya oldu bu muhabbet ..
- +1 yıl
bu kadar kırıcı olmana gerek yok git demen yeterli, ama gitmem
Gizli Üye(30-35)+1 yılii yapmış,hatta az bile,bide intikamdan mı bahsediyosun,aldatmışsın sen onu aferin mi deseydi!
00 Yorumlabeter ol ben olsam tükürmezdim bile
20 Yorumla
+1 yılyuh sana bi tükürük de benden
21 Yorumla
+1 yılKendine olan saygın hala duruyor yanii ...
12 Yorumla- +1 yıl
adam kendi kendine iş çeviriyor ... kızın ayrıldıklarından haberi bile yok birde intikam almak istiyor :)) Örnek sevgili ,beynini delerim vala :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu kadar katıksızına rast gelmedim .
00 Yorumlabalgamlı mı balgamsız mı :))
13 Yorumla
Soran+1 yılbalgamsizdi
- +1 yıl
:))
Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. O kızın yerinde olmak istemezdim.
02 Yorumla
Soran+1 yıleski sevgiliminmi?
yapılabilecek en iyi şeyi yapmış...
00 Yorumlaİyi OlmuşYenı Sevgılınde Umarım Senı Aldatır.
11 Yorumla- +1 yıl
inşallah aminn:))
+1 yılamilazına sağlık sevgilinin :d:d:d
02 Yorumla- +1 yıl
sus sus çaktırma:d
+1 yılaldatmak iyidir ruhu temizler
21 Yorumla- +1 yıl
ruh çile çekmeden temizlenmez demek istedim kıllı kezbanlar yanlış anladınız lan
Ne yapmalıydı
aşkım deyip boynunamı sarılaydı10 Yorumlaölsene sen direkt?
45 Yorumla
+1 yılAz bile yapmış ya , karşıma çıkma derim :O
00 Yorumla
+1 yılsenin gibi erkekler yüzünden adımız cıkıyor
00 YorumlaS*cmadigina dua et.
41 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneyin kafasını yaşıyosun, cidden merak ettim.
10 Yorumlaçok güzel
00 Yorumlaiyi olmuş..
00 YorumlaTrolllll
00 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?