Kız arkadaşım şehir dışında yaşıyor.Evlenmeyi bile düşünmüştüm ama 10 gün ayrıyız ve onun şehrinde oturan arkadaşımdan bir ara onu takip etmesini istedim.Tanıyordu onu çünkü.Ve gerçekten beni aldattığını anladım zaten şüphelerim vardı.Sizce ben ne yapmalıyım 1.5 yıl beraberdik.Bu psikolojik tramvayı nasıl atlatabilirim.Böyle bir olay yaşayan arkadaşlarımız vardır elbet.Kendimi kötü hissediyorum.Hakkımın yendiğinii düşünüyorum
Cevabın nedir?
benımde basımdan 3 hafta kadar once gecti..benim 4 aylık ilişkimdi uzun diildi okadar ama bizmkıde normalden daha cıddıye bındıydı.annesıyle bile tanısmaya kadar gittiydi canlı canlıya muhabbet.. hersey guzel üniden memlekete dondum 3. bulusmada ayrıldık bıanda.sebep ben ona guvenmıyomusum :D sacmalıga bak yanımda 2 saat aralıksız agladı affet benı fılan dıyıp durdu elımı tuttu optu benı sankı ayrılmak zorundaymısız ıstemeyerek ayrılıyomusuz gıbı.tabı ben pes etmedım sevıyo dıye fılan fılan.sonra en yakın arkadasından ogrendımkı 2 hafta gcmeden bırıyle cıkmaya basladı.yanı buyuk ıhtımalle bız cıkarken onla ısındı arası bnden ole sogudu dıye dusunuyorum.yanı 2 haftada 5 kılo zayıfladım acıdan.ama anlamı yok bırader takmıcan.kzı mılletının hepsı o.pu ruhlu hepsı sahte duygular var.bn yalandan okadar aglıycagına ınanamadıydım ama.oluyo :D ben takma derim hayatına devam et.ben oyle yapıyorum.yapmaya calısıyorum.mesela kendıme soz verdım kac gundur ne twitter ne facesıne gırmıyorum numarasını fılanda sıldım fotograflarımızı herseyı.sımdı kafam rahat.aklıma zırt bırt gelmıyo.uzulme derım kımse ıcın degmez.unutma hayatta senı bırılerı kaybedebılır.sen kendını kaybetmedıgın surece.sorun yok.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılayrı şehirlerde olmanız zaten çok mantıklı olmamıs .kadnlar duygusal boşluga gelemez .bırı yolda selam verse aklı oraya gidebılır.ama ılşkınız sırasında bazı ıpuçları yakalamıs olman gereklıydı .kadınlar ıyıdır hostur ama gevsegıne denk gelırsen arkana bıle bakmadan uzaklas ..sonutcta hayat devam edıyor .bırde cıddı dusunuyorum demessın ya evlendıkten sonra yasasydın .bence senın verılmıs sadakan varmıs .senı aldatanı dusunmen bıle hata .acık cık söylıyceksın kızm senın gıbısınden bana ne sevgılı nede başka bişi olur ve noktayı koyacaksın .hayatta bazı şeylerin kararı zordur .ama gelecegın ıcın bazen keskın kararlar almak gerekebılır .devamlı sevgılım acaba nerde kımle dıye dusunceyle yasam tarzı olmaz.kendıne göre delıkanlı aklı basında kız bulup grcek aşka yelken acacaksın .belkı ınkar eder şu bu.tavız verme kes ve at bu senın hayatla olan en basıt sınavın .ıyıde demesı kolay ama yaşanmıslıklarımz var dıyebılırsın evet ateş düsştüğü yerı yakar .ama hayat böyle tatlısıyla acısıyla .yasaman gereken varsa yasamaktan korkma unutma hayat sağlan duranlardan yanadır .kendını böyle basıt kızlara ezdırme kolay gelsın
73 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim moral kazandım yorumların çoğundan iyi geldi bana
- +1 yıl
rica ederım dostum .ama gercekten haytta herseyle karsılasmak var .önemli olan bunlara göğüs germek.düşün ayak parmağın kangren olmuş doktor ya bunu kesıp alıcaz ya da ılerıde komple ayagı kaybedersın derse radıkal karar almak zorundasın ben bu parmakla bukadar sene yasadım tek vucut olduk .ama şimdi bana zarar vermeye basladı ve ılerıde belkı ayagımdan olabılıırm bu daha kötü mantıgını bu olaya yapıştır ve kararını ver ya devam edıp gelecegını karartacan ya da parmak mısalı kesıp atıcan karar ver
+1 yılyakın zaman da aldatıldım ve seni şuan en iyi ben anlarım sanırım
neler hissettiğini anlayabiliyorum
ilk günleri bende yıkıldım az şeyler yaşamadım ağlamaktan bir hal olmuştum
ama inan buna ssevinmelisin ben sevindim çünkü ileride ya evlendiğimde beni aldatsaydı bu pislik diye düşündüm RABBİM beni korudu şükrediyorum
aama tabi sen arkadaşına ne kadar güveniyorsun o var inanlara güven olmaz ya yalan söylüyorsa arkadaşın emin misin aldattığına
ben kendim yakaladım aldattığını o açıdan içim rahat ondan dedim
lakin eminsen
ALLAH'A havale et o bilir edeceğini açılan her yaradan hesap sorar YARADAN bunu unutma
üzdüğün kadar üzülürsün gibi düşün
ilk günlerin zor geçecek hatta ilk ayların bunu sindiremiceksin ben bunu haketmedim diye ağlayacaksın belki ama ona olan öfken kinin nefretin azalmayacak
ve insanlara güvenin gidecek karşı cinsine asla güvenemeyeceksin artık ve bir başkasına kalbini istesende açamayacaksın ben bunları yaşıyorum şuan80 Yorumla
öncelikle Allah'a sığın ve şükret. Düşünsene bu kız seni şimdi değil de evlenince aldatsaydı ? o zaman sevdiğin kız olarak değil, çocuğunun annesi olarak yapsaydı bunu üstelik ? Şu da var, aldatmak çok ağır bir yafta. Emin olman şart. Belki öyle sanmışsındır ama öyle değildir. Veyahut arkadaşına ne kadar güvenebilirsin ? Senin tanıdığın ama arkadaşının tanımadığı bir arkadaşıyla görüşmüştür ve o öyle sanmıştır. Önce karşına al konuş. Sonra karar ver. Öyle bir şey yaptıysa da üzülme diyeceğim ama diyeceksin ki bekara karı boşamak kolay, haklısın. Üzüleceksin elbet ama emin ol bir hayır vardır o işte. Allah kolaylık versin kardeşim.
167 Yorumla- +1 yıl
Amin çok sağol güzel konusmussun
- +1 yıl
Helal olsun! :)) Bencede, önce emin ol :)
- +1 yıl
bardağa dolu tarafından bakıyor arkadaş ama bardağın boş tarafı olmıyabilirdi.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
24Cevap
Geçmiş olsun paşam, haklısin hakkin fazlasiyla yenilmiş.. Allaha havale et falan demiyecegim sana, eger az da olsa rahatlamak istiyorsan çok samimi bir sekilde soyluyorum durumun neye elverialiyse ucak ya da otobus, atla ve oraya git. Hiç çekinme isterse yolun ortasinda ama sadece kızi öyle bir dövki hayati boyunca unutamasin o dayagi.. Hani erkek dover gibi dov kafasini ggozunu aç yanii. Bayana el kalkmaz falan hepsini unut, geri dondugunde belki biraz pisman olursun ama sonra iyiki yapmisim dersin. Ki senden sonra bir daha baska birini aldatmayi aklinin ucundan geciremesin. Sana söz veriyorum çok rahatlicaksin..
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler kardesim
+1 yılanlayabiliyorum seni. Bende bazen o şüpheyle yaşıyorum sevgilim benimde uzakta ama bizim 4 sene oldu . Mutluyum bir sıkıntı şüphelendiğimi belli etmiyorum ama işte arada da olsa şüphelendiğim oluyo sonuçta erkek ve uzakta benim ruhum bile duymaz. Ben şahsen kaldıramam öyle bir şeyi ve hakkımı asla helal etmem çok büyük yemin ettim zaten ben...Ben iyi niyetli bir kızım ve herkes iyi niyetimi kullanıyo bende ona da dedim ben beni kandıran insana asla hakkımı helal etmicem diye. Allaha havale et sende . Unutma eden bulur. Ne yaşattıysan mutlaka yaşarsın. O da elbet aldatılır hiç yanına kalmaz merak etme
10 YorumlaGidip kafasina silah dayayacak degilsin. Bende yasadim iyi bilirim o psikolojiyi. Cok can sıkıci oldugu aşikar ama şöyle düşün o şahsiyet kafana bile takacağin kadar kiymetlimiymis. Sen cevabi benden iyi biliyorsun. Yapacagin şu; taksanda takmiyormuşcasina yaşamina devam et. Şayet o kiz yanina gelmeye calişirsa alelade biri muamelesi goster kibarca yolu goster bitsin gitsin. Bu arada bazen aldatilmkta insana cilgin tecrube sahibi ediyo. Farkli bir yola girdin hayirli olsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah kardesim
- +1 yıl
aynen öyle malaefee atalalrmız haklı kardesımm deveyı dıken hesabı yazıklar olsun dıyorum kız olsun erkek olsun bır ınsanı aldatmakk ulan ayrıl napcaksan yap yanı zormu tleleofna cıkmamalalr mesaja cevap yazmalar
(: dert etme. Bazı insanlar için eş değiştirmek, iş değiştirmek kadar kolay oluyor. Kimde fazla masayi yapmak istiyorlarsa bırak onlara gitsinler (: üzülmen gereken bir durum yok, sen zaten daha öncede şüphelenmişsin ki adam takmışsın peşine. Kızlara gerektiği gibi davran, örnek veriyorum çantalarını taşıma (: her aradıkları zaman telefona çıkma, her çardıkları zaman gitme gibi işte (: ya da tam tersini yap o zaman da çabuk sıkılıyorlar Sen en iyisi (: benim dedimi yap, cünkü deveyi diken insanı sken yaranıyor :p abi nashiyatı sana
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHata yaptigini kafana sok. Hem o, seni aldatarak. Hem sen, yanlis insanla yola cikarak. Bunu en iyisi sen kendin atlatabilirsin ve biraz da zaman eklersen hepsi kendiliginden gecer. Bende bunu yasadim ama inan deymez onu halen düsünmen ya da üzülmen. Karaktersiz insanlar icin ne zamanini nede nefesini harca !
16 Yorumla- +1 yıl
Deniyorum zaten keşke bir anda atabilem
Cevap sahibi+1 yılBasarirsin, kendine biraz güven ! Hergün onun sana yaptigi kötülügü hatirla ! Kendi kendine sogucaksin bak gör.
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılzamanla olmuyo, sen icinden istedigin zaman yarinda bitebiliyo o düsünceler, ama icinden atmayi sen basarmalisin, kafana bunu yerlestirdikden sonra, yarin degil bugun unutursun. Ben beni aldatan kisiyi, ögrendigim gün sildim, deliler gibi seviyordum ugrunda ölmeye raziydim, ANINDA SILDIM, hislerim kayboldu ! O sevginin yerini nefret alsin, gerisi teferruat.
- +1 yıl
:) Öyle yapacagım bende güçlü olacagım
Öncelikle geçmiş olsun. Bence bu tarz olaylar herkesin başına gelebilir şeyler. O yüzden kafana takmamaya çalış. Bu durumun evlenmeden önce ortaya çıkması iyi olmuş. Her işte bir hayır vardır böyle düşün bence. Yaptığı hareket ona geri dönecektir mutlaka.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler kardesim
+1 yılöncelikle onu hayatından çıkar yüzüne vur ama hakaret etme içine otursun sana tavsiyem zamandır biraz zor olcak ama zamanla geçecek tabi bundan sonra insanlara daha güvensiz yaklaşcaksın ayrıca bu durumu atlatana kadar yeni birisini bulma çünkü hiçbir şey fark etmiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Dediklerini yapmaya calısırım teşekkür ederim
+1 yılkaptan diyeceğim tek birşey var, yemiş gibi davran...
ilk fırsatta canını acıtacak bir hamle yap, mesela aniden birisiyle ilişkisi var yap, bir kadınla takılırken görsün seni, fotoğraf at falan. en güzeli bu işlerde can yakmak bence...21 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah dostum
+1 yılintikam alacaksın. eğer atlatmak istiyorsan bu kadar basit. içinde kalacağına ya tamamen unutacaksın ya da intikam alacaksın unuturum deme unutamazsın içinde bir ukte kalır o yüzden 3. kez yazıyorum İNTİKAM. intikam derken kısas yapma yani sen de onu aldatma o zaten seni gözden çıkartmış. öyle bir şey yap ki feleği şaşsın senin yaşadığını yaşasın ne yapacağını sen iyi bilirsin.
10 Yorumla
+1 yılSenin başına gelen olayı ben okurken hiddetleniyorum sana yaşattığı hislerin kat kat mislini yaşar inşallah bunu da yaşarken sana yaptıklarını hatırlar tek yapman gereken böyle bir dua etmek iki tokat atıp da bıraksan fena olmaz:) kalabalık bir yerde olmasına özen göster rezil olsun biraz at tokatı ayrıl herkes ona bakasın..
10 Yorumla
+1 yılaldatma karşılıklıdır sende böyle bir durum yoksa kabul etme elbetteki. aldatma her daim tekrar eder , güveni olmayan işlerinde devamı olmaz. ama sen ona sadıkmısın diyede bir sor elbetteki.
12 Yorumla- +1 yıl
Allah kuran evliya çarpsın ki 1 kere bile aldatmadım 1.5 yılda
- +1 yıl
o zaman sormanada gerek yok
Bak dostum ben olsam ne yapardım biliyor musun.
Hiç çaktırmazdım yani belli etmezdim ama ona güzel bir oyun hazırlardım. Onu rezil edecek utandıracak cinsten yani12 Yorumla- +1 yıl
Düşündümde adamlıgım izin vermiyor
- +1 yıl
Adamlığın mı izin vermiyor :) bu kadar dürüst olmana gerek yok. İçini rahatlat en azından.
O seni aldatarak sana en büyük kötülükterden birisin yapmış oldu ve senin ona bir oyun oynaman ona kötülük yapman anlamına gelmez ona güzel bir ders vermiş olursun yaptığı hatayı anlamış olur hem seninde için rahatlamış olur.
Sen şimdi hiç çaktırma ve iyice düşün ve çok güzel bir plan hazırla. Unutma herşeyin bir bedeli vardır. Bu o şeyi yaptıysa bedelini ödemeli
İçine kurt düşmüş bir kere. O, gerçekten aldatmış olmasa dahi ilerde senin aklında hep bir "şüphe, acaba" kalacak. O yüzden yol yakından yol ver ona.
Seni çok iyi anlıyorum, ben de sana benzer şeyler yaşamıştım. Güven gittimi işte bir kere, geri gelmiyor. Zamanla da gelmiyor...10 YorumlaDostum kendin için yap bunu. Onu affet ama gerçektende affet olanı unut. Sen yokuş aşağısın şu an onunla zirveye ulaşmaya çalışır gibi yap ama asla şüpelendirme. 1 ay kadar onunla sahte ilgilen ama profesyonelce asla onu şüphelendirme. Sonra ücretli bir kadın bul konuş sevgilin gibi davransın sana yatağına al. Bir yolunu bul arkadaşın vasıtasıyla özel bir gününüz olur doğum günü vs sürpriz olacak gibi yanına gelsin ona süprizin kralını yap. Yoksa kahrından kafayı yersin. İntikam yüzyıllardır var ve etkili bir silahtır yoksa asla ama asla içinin acısı geçmez.
00 Yorumlasen de on aldat diyemem. daha fazla yozlaşmayalım di mi. yol ver gitsin
42 Yorumla- +1 yıl
Öyle yaptım zaten yolverdim :)
saçmalama erkek adamsın evlensen daha kötü olacaktı yiyecegin icecegin varmış sevinmen lazım ne psikolojisi salla
14 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle birde o yönden bakıyorum zaten
- +1 yıl
Eyvallah kardesim :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılKurtulmuşsun öyle düşün iş dahada ilerlemeden görmüşsün gerçek yüzünü . Böyleleri hiç mutlu olamasın inşallah . Hİç canını sıkma sevin hatta mutlu ol
23 Yorumla- +1 yıl
İnşallah şeytanmış kendine bağlayınca bu duruma düştüm ama iyi oldu öğrendiğim tanımış oldum dediğin gibi evlenmeden kurtuldum
Cevap sahibi+1 yılHa şöylee bee :)) önüne bak sen geçmiş gitmiş bugün olmasaydı iki gün sonra görecektin şeytanlığı sevindim senin adına bile diyebilirim :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılSen travma yaşayacağına o yaşasın. Düpedüz adilik bu
11 Yorumla- +1 yıl
Allaha havale ettim elimden baska birsey gelmiyorum içiyorum gelmişine geçmişine
+1 yılAramıza hoşgeldin mi diyeyim geçmiş olsun mu diyeyim yoksa allah onların cezasını versin mi diyeyim ne ise ben ortaya bir karışık yaptım hadi buyur .
11 Yorumla- +1 yıl
Hepsini diyelim hosbuldum sağol :)
bir insana yapılabilcen en büyük kötülüğü yapmış sana.. karaktesiz pislik ...
40 Yorumlakız veya erkek hiç fark etmz aldatn kişiden bir halt olmz öyle biri için üzülmeye de değmz yoluna devm et.
10 YorumlaBence cok haklisin oncelikle onu sana hatrlatan seylerden kurtul ve uzuntilerini azalticak yeni birini bul onunla yeni seyler yasa
10 Yorumlaolum ezikmisin sen ne travması...siktiri cek yenisine bak.18lik el degmemiş cicek gibi konuşuosun..erkek adamda travma olmaz, anneni babanı kaybedersin, odur travma..böle sikik bişeyin travması mı olur..bak yenisine..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkendini kötü hissetme hata sende degil seni hak etmeyen insanda hakkin yendi konusuna gelincede ilahi adalete birak inan yerini buluyor bende aldatildim ve ilahi adalete sigindim
10 Yorumla
+1 yıloğlum ben eski kız arkadaşımı yataağımda biriiyle yakaladım...ne yapacaktım sence boş ver bırak gitisin...aklında sil onu
10 Yorumla
+1 yılkabullen bence bunu ondan sonra konus ve ayrıl acı cekeceksın elbet ama her karanlık gecenın bır sabahı vardır.. sabret ısyan etme ama hatta sukret daha fazla kandırılmadın
10 YorumlaOnunla irtibatını kesip köşeye çekilmelisin. Çünkü onunla ilişkini kesmediğin sürece ona daha da bağlanacaksın .
20 Yorumlahacı sevgili mantığı zaten bu değil mi? o kadar ciddi isen ne bekliyorsun tak yüzüğü. ha takamam küçüğüm ya da şöyle böyle bahane atcaksan o zaman da herkesin başına gelmesi olası olan bu durumu kabullen. normal gör..
00 Yorumla
+1 yılbunu atlatamazsın.çok zor.sadece o kişiden uzaklaşmak ve zamana ihtycn var
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynısı benımde basıma gledı duygularını anlıyabılıyorum emın ol ama aldatanda suctur onun gezdıgı adamı bıle dovmek ıstersın ama cocogun ne sucu var ve en garıp tarafı hıc bısey olmamaıs gıbı davranmaları mesaj bıle yazmıyo sesı cıkmıyor nedenmı cunkı hainler korkak olur biliyor kızıdrıdırsa erkek arkadaısnı dovcegımı sas gomondasyımm ama cocuga elemıycemm ona sadece hadiste yazan bı yazı yazdım aldatan bizden degıldır
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle erkenden gordugun icin bunu soylemek zor olsada iyi olmuş aslında sana yaptığını yaşamasını görmen dileğiyle
10 YorumlaTakma derim.
emeklerini düşünüyorsan onlar illaki ziyan olurdu
yok bunu kendine yediremiyorsan git kızın karşısına çık10 Yorumlabenim basımdanda geçti 2 yıl atlatamadım diyebilirim olayın şokunu sana tavsiyem al müslüm babayı dinle
10 Yorumlabunlar hayatta var olan şeyler.. olan olmuş.. yapacak birşey yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu insanlar nasıl aldatılıo anlamıorm..şaşıorm sadece
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGuzel gunleriniz ustune guzel bir film ve pasta iyi gider sonrada unutursun
21 Yorumla- +1 yıl
İlginçmiş
eger bir kız aldatıyorsa ya onu çok sıktın herşeyi yasaklandırdın hem niye bir başkasını onu takip etsin ki hata orda af et ama biraz bekle
07 Yorumla- +1 yıl
Asla sıkmadım şehirlerimiz bile ayrıyken nasıl sıkabilirim :) Sıkmaksa oda bana aynısını yapıyordum Yemin ediyorum 1 kere bile aldatmadım:)
- +1 yıl
Asla affedemem beni aldattı o ya :) Asla
- +1 yıl
10 gundur ayrıyız ve asla affetmem aramıyor aramasında
+1 yılyapacak bişey yok devam etceksin yoluna :d
20 YorumlaSevgilim beni aldatıyor ne yapmam lazım. Her sorduğumdada inkar ediyor. Ispatlıyorum yine inkar ediyor. Kafayı yicem
00 Yorumlaallah yardımcın olsun
11 Yorumla- +1 yıl
amin
Siktiri Bas Gitsin ;)
10 YorumlaSende onu aldatcan
10 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi