AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Emin olmadan bir cilginlik yapma.
sessiz kalmamın sebebi bu. yoksa çoktan çıkıyoduk
Belki açıkta bişey görmüştür hani
mumkun degil
Sadece şakaydı. Biraz neşelen bu kadar takma :) he
Şaka bir yana bence hoşlanıyor ama utanıyordur bence bir daha baktığında gülümse gelir konuş eğer hala konuşmazsa utanıyordur git tanış sen konuşmalarından hoşlandığını anlarsın okey.
:( benim de istediğim yapıcagım şey o. karşılaştıgım da ona bakıp tebessum edicem. ama 1 aydır karsılasmıyoruz :(
dikkatini çekmişsindir
ee bu da hoslanma yonunde bir isaret zaten
Belki cesaret edemiyordur
bilmem ki
Belki de. O da emin olmak istiyodur
benim hoşlanıp hoşlanmadıgımdan mı
Evet belki
Aynısının tıpkısının aynısının bidaha tıpkısnı yaşadım seni sevmıyor cünku aynısınının tıpkınsını yaşadım ve cıkma teklıfı etmıstım hayır dedi :D
kız sana mı bakıyodu? surekli mi. bakısları gulumser gibi miydi detay versen biraz
Gülüyorduk bakışıyorduk otobüste bile arkaya dönüp gülümsüyor dudaklarını ısırıyordu 3 ay bu devam etti çıkma teklıfı ettım hayır dedi
o sizofrenmis bence ya da sapık. dudaklarını ısırmak hoslanıyo anlamına gelmez :D
Bence sen kız degilsin.
ahahaha :D :D dudaklarını ısırmak hoşlanıyor anlamına gelmiyo canım benim :D
Ya lütfen :( bir git
sen git. kendi agzınla soguk yaptı dedin mi demedin mi. dedin dimi. şimdi sus
önden arkaya bana bakıyor 6 saniye bakışıyor gülümsüyor azını ıslatıp dudagını ısırıyor ne bu manavdan sebzemi seçiyon git üniversiteye başlamıssın hala ergen ergen haller git bir kendını sorgular
ulan duygusal anlamda hoslanan kızın dudagını ısırdıgı nerde gorulmus olsa olsa kasar yapar onu kızı tanımıyorum etmiyoum beni günaha sokuyosun sus artık dudagımı ısırıyım bende o zaman hoslandıgım cocuga bakarak.
sen flört diye biişi bilmedıgın için portakılını yiyip sus
Susun ulannn
Her baktığımızdan hoşlanaydık şimdiye 10 karı boşamıştık.
ulan cocuk!!! sen 10-11 kez karsılastıgın bir kıza uzun uzun bakıyosan her gordugunde ben bunu kurcalarım. kafede denk geldiğinde kızı görmek icin zırt pırt arkanı donup o sana baktıgında kafanı ceviriyosan, yolda aniden karsına cıkınca yuzun gulumsuyosa ama bir turlu ona dogru gulumseyemiyosan, sen bir yerde otururken tesadufi onunden geciyosa ve onu gordugun an ictigin kahveyi elinden bırakıp o gidene kadar ona bakıyosan o karıyı bosucaksın evet. yeterince acık oldu sanırım
bir sakin ol ya hişş :D
Fakülte farkı ise dekanlar izin vermiyordur😁
ahaahahahah :D
Hoşlansa belli ederdi zaten
etmiyor mu işte?
İnsan insana bakar yani eminim başka bakanda vardır sana ama sen ondan hoşlandığın için sadece ona dikkat etmişsindir.
iyi de tatlım normalde nası olur bu dedigin bir iki kez hadi bes altı kez de... yani her seferinde olamz bu anladın mı bir de kafasını arkasına cevirip bakmaz surekli bence
Kendi gelemese bile bir şekilde birini yollardı diye düşünüyorum
bence sosyal medya hesabı varsa oradan ulaş sor bir şey kaybetmezsin benimde böyle bir anım oldu ve öğrendiğim iyi oldu sonra pişman olursun iyi şanslar :)
Senden hoşlanms ama sevgilisi var
oha ama :(
Ohalik durum yok yani yoksa senle konuşurdu ya da sosyal medyadan eklerdi yani
çekinggen olabilir mi
Sosyal hesaplardan takip etsene
face hariç hiçbi şeyim yok ki...
Belkide ilk adımı senden bekliyordur
olmaz ya ama offf :(
Bir daha gördüğünde yanlışlıkla çarp ve direk gözlerinin içine bak bence
tebessum etmeyi düşünüyorum zaten gözlerimi dikicem gözlerine :D
Bencede :D
Gider durumunu invelemistir
10 karsılasmamızın onunda da mı
Snde hoslnma gbi bsey vrmi vrsa bkle braz snra ondn bir adim yoksa bkislrni kcr o psnden glr bz erkkler zru severz
Hoşlanmasa ilgisini çekmesi bakmaz
bence de.. peki neden adım atmıyor
seni istiyor ama ne şekilde bilmiyorum
sapıkca bakmıyo ki. ben bakınca kafasını ceviriyo 2 sn sonra. sapık ya da pc olsa bakmaya devam eder diye dusunuyorum
çekingen sapıklarda var sana fiziğine hasta olabilir ama kendınıde ele vermek ıstemeyebılır :)
Belkide sen ona baktığın içindir.
bakışmayı o başlattı. o bana batıgı için benim dikkatimi çekmişti
merhaba de. ilk adım tabusunu yıkın artık.
sence hoslanıyo mu
Bakmakla olmaz gelsin teklif etsin o zaman
bende onu diyorum gelmiyosa hoslanmıyodur hoslanmıyosa niye bakıyo?
Gücü kullanarak iletişime geçmeye çalışıyor bence
ney neyy :D
Allahim niyet ettim yarattigin ayaklari palet olarak kullanmaya
amaç=?
Hoşlanıyor utangaç olabilir ilk adımı senden bekliyor olabilir seni deniyor olabilir
ne konuda deniyor olabilir kii
Cesaretini sınıyordur, ne kadar hoşlandığın8 görmek istiyordur, ama umutlanmanı da istemiyorum. Onun bir arkadaşıyla arkadaşın gidip tanışsın aynı ortamda olursanız hoşlanıp hoşlanmadığını da anlayabilirsin
ah keşke öyle bir durum olsaa
bakmaktan birşey olmaz. bir anlamı yok
anlamı yok demeyelim de kesin yorum yapamayız diyelim bir anlamı var elbet.. sapık veya hoslanıyo
büyük ihtimalle sapık
bana da bakan vardı ama sonra bakmadı hatta sevgilisi varmış.
yuh ya. ama sapık gibi de bakmıyo o da ilginç aman bilemedim ki pfff
bana bakan da öyleydi fazla kapılma bence. seviyorsa gelir zaten.
çekingen biri biraz fazla bak ki cesaretlensin çocuk :)
Sende ona bak ve gülümse
karsılasınca yapmak istedigim sey
ben hoşladıgım kişilere sürekli bakarım gözlerine
hoşlandığın kişiLER...
Evet yanlış bisimi soledim
hala liseli haller yav git konuş :)
olmaz
neden
ya hoşlanmıyosa
yapma yaa söyle begenmese ne olacak veya konuşmasa en kötü ihtimalle istemez sonra kafasına vurur seni kaybettiği için :P :)
ahahah :D tip olarak begenmese bu kdar bakmaz diye düşünüyorum ::D ama hani hoşlanmak farklı bişey biliyosun o yuzden
evlilik programında mıyız :D benden hoşlanmadı elektrik almadı bu ne ya :D hoşlanma hemen olmaz ki bir insan ilk dikkatini çekersin sonra hoşlanır sonra seversin :) bu böyledir. sen dikkatini çekmissindir güzellik , giyinme hareket ne bilim işte vs durumlar
ama sık karşılaşmıyoruz :( 15 gunde bir ayda bir falan :( ama her gordugunde aynı sekılde baktıgı benıı unutmadıgını gosterir
Aşkın içinde hayat çok kısa kalır
Sorgulanmaz zaman bile bize ağır
Nedir bu haller sendeki tavır
Yakışmıyor o bunu marifet sanır
Bak şimdi daha iyi anlarsın. Sen hoşlanıyorum senden de
O gelmiyorsa sen oma git
utanıyorum ya ya hoslanmıyosa diye dusunuyorum bir de
Utanma bnce en fazla hayr der
şöyle bir düşüncem var sence mantıklı mı? daha once bana bakan erkekler oldu unide.. ama tiplerinden anlasılıyodu karakterli yani amac baska anladın mı. aksamına da faceden ekliyolardı ben o kadar bakmama ragmen... daha once birinden hoslanıyodum 1 kac kez bakıstık geldi masama oturdu konusması falan o kadar duzgun ki etkilenmemek mumkun degil. sonra bir ogrendim sevgilisi varmıs... ama şimdi hoşlandıfgım kişi her karsılasmamızda bana bakmasına ragmen adım atmadı. yani on kez karşılaştık toplamda bazen ben görmemiş gibi yapıyodum ama onun bana baktıgını hissediyodum yemin ederim hem de kafasını çevire çevire bakıyodu. benim de ona baktıgımı gorunce basını ceviriyodu baska yone.. buna ragmen hala tanısmak icin adım atmaması duzgun bir karaktere sahip oldugunu gosterir mi.. hani çekingen veya benim hislerimden emin olmadıgını gosterir mi
Bnde boyleyim bu karakter meselesi emin olki oda senden hoslaniyordr sadece cekiniyor karakterli biri ki gelemiyor kardesinin lafini dinle konus sonuclari bana sollersn
ya basit kız erkek meraklısı kız hemen geldi konusmaya derse? :(
Bakislarindan anlamistr kisi belli eder kendini tutumunu basit degilsn adam olan boyle dusnmez
:( bir kez daha karşılaşalım gözlerinin içine bakıp tebessum edip başımı one egip tekrar ona bakıcam oyyy ne plan be :D ama ise yarar mı
Gizli kardesm yarar tabi ne guzel hoslanmissin kotu bisy degilki cocuk cok sevinir
:) bakalım... her erkek senin gibi iyi niyetli olsa hayat bayram olsa
Herks kendine yakisani yapar hepimizn kiz kardrsi var
Konuşmadır belki 😳😂
Konusamiyordur orasi
o ne abi :D
Tattir belki 😂😂
Dişinde yeşil bişey olmasın?
afjgqhsge :D hayır ya :D :D
Güvensiz erkek budur...
guvenilmicek bir tipi yok ki gayet hos birisi
benim masama gelse onu nası gulumseyerek karsılıycam keske bunun farkında olsa
Yok kendine güvenmeyen anlamında :)
anladım iste onu diyorum neden kendine guvenmiyor :)
hoslanıyo mu sence
Hoşlanmasa neden baksın ;)
ne biliyim kızlar genelde "belli olmaz erkek sonucta" diyor :)
Seviyorsan git konuş.
of ya bıktım su klişeden
Gorunce ona bakip gulumse :)
ah bir gorsem onu yapıcam da iste... :(
Gorursun mutlaka Şu an sabirsizsin buyuk ihtimalle, icten ve sade bir sekilde gulumse cok hos olur
o kadar sabırsızım ki her dısarı cıkısımda gorucem diye bekliyorum ama olmuyo
Bana sürekli bakıyor ama hic konusmuyoruz nasil konusabiliriz tavsiye verir misiniz?
bence hoslanıyodur ama çekiniyor olabilir
belli olmaz ki :))))
derkennn :/
gidip konuşman lazım o konuşmuyosa ne olcak sanki ya
utaniyom :/
öyle bakışın o zmn napalım :/
Hoslaniyo ya da begeniyodur
biyerin açılmıştır, fermuarın mı açık kaldı acaba?
hayır
Utangaç aşık galiba
hoşuma gitti bu :D aşıııık <3
😀umarım öyledir
inşallah :D
Git konuş bekleme
neden ben konusuyorum
Neden o konusuyo?
bir erkek bir kıza açılırsa hiçbir kız "kaşar ya amma da kız meraklısıymış" diye konuşmaz ama bir kız bir erkeğe açıldıgında o erkek kötü karakterli biriyse kızın hakkında dusunmedigi sey kalmaz. kendini korumalı biraz kız dedigin iste bu yuzden
Bence yanlış kızlarda demeli seven insan milletin lafina bakmaz merak etme
bilemiyorum zamana o kadar ayak uyduramıyorum ben
Guzelsindir
tamam bir iki bakar ama her seferinde aynı sekilde bakması sırf bu yuzden mi?
Erkek sonucta 😏
:( bilmiyorum hoşlanıyo olsun :(
Cesareti yok bence
bu durumda napmam gerek
Ona bir adım atman
Ya basit kiz derse
Demesi için basitçe olman lazım sen kendinden eminsin bacım derse kafa atarız beraber
ahahaha atariz :D ama bilmiyorum iste korkuyorum :(
Korkma be sen ona bir adım at o sana 171717271717 adım atar
Sevgilisi vardı belki
bakısmak aşksa öküz trene asıktır.
çok abarttınız be
bende burda birine bakıyom hos biri ama asık degilim.
Yok sıradan durum.
bir iki kez olsa bennde sradan derdim ama ddegil
Sen öyle görmek istiyorsun. Sıradan bir durum önemseme çok.
bak anlamıyosun. kuzenimle bir kafede oturuyoduk ön masamıda 4 erkek vardı. içlerinden biri sürekli bana bakıyordu. ben baknca basını ceviriyodu. biz kalkarken de cok baktı bana.. onunla aynı unide oldugumu fark ettim cunku bu olaydan 2 hafta sonra okulda karsılastık. cok bakmadı.. bir kac kez daha karsılastık yine baktı dönüp dönüp. baska bir gun aynı kafede denk geldik. biz oturuyoken o ve bir arkadası geldi ve caprazımızdaki masaya oturdular. bana arkası donuk bicimde oturunca sasırdım.. bir sure sonra fark ettim ki arkasına donup bana bakıyor. bir kac ay sonra ben yola yuruyoken o da yanından geçtiğim kafede oturuyodu. beni gordu ve kahvesini yudumlayacakken fincanı bırakıp gidene kdar bana baktı. bunu yan gozumle hissettim ama ben o gun onu gormemis gibi yapmıstım. bir kez aniden karsılastık bana baktı kafasını cevirdi yuzu gulumsedi dudaklarını buzer gibi oldu gozleri fal tası gibi acıldı ve karsısına bakarak yyurumeye devam etti.. bu mu sıradan :(
Böyle olsa o seni bulur merak etme. Demekki değil işte.
şunlar olamaz mı ya.. çekingen, hislerimden emin degil vs?
bir insan ne kadar çekingen olursa olsun eğer hissiyat var bir yolunu bulur ve ortaya çıkarır. Ben özgüvenliyimdir pat diye gelir söylerim o çekingendir sms ile söyler gibi. Ama bunu gösterir. Senin düşüncelerin bu şekilde. Şimdi ona bahsetsen ve tam tersi cevap alsan ne olacak? Rezil olmuş olcaksın.
ben adı atmayı dusunmuyorum ki zaten. ama bir dahaki karşılaşmamızda sence napıyım
Ya bence koy göte gitsin
demi ya olcaksa olur olmucaksa olmaz :D
Yem olta balık
sonuç?
Sazan. avi
bencede hoşlanıyor
peki neden bisey yapmıyor :(
unut gitsin ozmn
Ulan niyeyse istemsizce guldum unut gitsin o zaman denirmi hemen hakakskskhsjs
@belaasi ne yapsin kiz acimi ceksin
Hoşlanıyor
o zaman neden ilerleme yok
Hoslanıyo olabilir
adım atsın gelsin konussunn
İnsallah atar 😂
AMİİİİİİİİİİİİİN :D :D
Hoşlanıyor
İnşallah canım
Hoslanıyo
neden yaklasmıyo o zaman
Hoslanmıyo
niye bakıyo o zaman
answer
Abazalıktan.
sapıkça bakmıyo ki
Çekingen herhalde
hoşlanıyor mu
Bence evt
Olabilir agzını ara
tanısmıyoruuuz
Okuzdur trene bakiyodur
Sadece hoşuna gidiyorsundur erkekler bakar
Hoşlanıyor olabilir
tatlıysan hoslanır
neden bir adım gelmiyor
insan ne kadar zengin olursa olsun ya da ne kadar teccubesi olursa olsun veya atletik vucudu v. s kalpden sever hoslanırsan çekiniyoruz utanıyoruz be
Utanmayin iste vakit kaybediyoruz boyle :(
peki :D
Olabilir
inşallaaaaaah
Hoşlanıyor olabilir.
inşallah kardeş