Hep bana bakiyor, sizce benden hoslaniyor mu?

Bizim tanisma hikayemiz cok karmasik direkt anlatiyorum: 2023 - Biz onunla camide tanistik. her hafta sonu cami kursuna geliyordu kardesiyle beraber. ilk baslarda ilgi göstermiyordum sonra hoslanmaya basladim. ona nasil ulasabilecegimi bilmiyodum sonra hocadan numarasini istedim o da verdi. mesaj attim „ben xy kisisiyim, senden hoslaniyorum benimle cikmak ister misin“ böyle bi sey yazmistim galiba. o da „kimsin bilmiyorum ama istemiyorum“ demisti bende „camideki xy kisisi“ yazdim sonrasini hatirlamiyorum konusmayi kestik ama numarasi hala bendeydi. 2 ay sonra yine yazdim o da geri yazdi, kim oldugumu biliyodu, bu demek oluyo ki numarami kaydetmisti. bu aralar o 6-8 ay camiye gelmiyodu. bende o gün „bu hafta sonu camiye gelecek misin?“ demistim o da „gelirim insAllah“ yazmisti. sonra da gercekten gelmisti kücük kardesiyle. asiri garip bi sekilde kücük kardesi kapiyi acip icerde kim var diye kontrol etti ama bilmiyorum tabi belki öylesine yapmistir. bide ders boyunca bana bakti. ama hic komusmadik. ona bir keresinde „benim yazmam seni rahatsiz ediyor mu“ o da „yok etmiyor“ demisti. ben hep yaziyodum o yazmiyodu, o zamanlar ben cok abartiyodum asiri fazla yaziyodum. sonra benimle konusmak istemedigini söyledi, yazmani istemiyorum saygi duy dedi bende engelledim. onun o siralar okulu vardi ve asiri stresli oldugunu biliyodum, belki o yüzden istememisti yazismak. 2025 - onu trenle gecerken gördüm bir kac kez o da beni gördü. uzun bi süre göz göze geldik sonra hemen gözlerini kacirdi. camiyle dag evinde toplanmistik oraya da gelmisti hep bana bakti. her beni gördügünde telefonda birine bir seyler yaziyor. dag evinde ses kaydi dinlemek icin issiz bir köseye gitmisti. ayni sekilde baska bir sehirde büyük bir festivalde görmüstüm onu o da beni görmüstü. dag evinde masa hazirlarken bana yardim etmeye calisti ben oturdugum zaman o da oturmustu. bu 2 sene icinde ne kadar degismis olabilir sizce? (yazim hatalari icin cok üzgünüm gurbetciyim)

Hep bana bakiyor, sizce benden hoslaniyor mu?