Biz aynı üniversitedeyiz, fakültelerimiz farklı. Maalesef sık karşılaşmıyoruz. 15-20 günde bir, ayda bir falan :( toplam 9-10 kez karşılaştık hepsinde de beni gördüğü an bana odaklanıyor. Ona baktığımda 3 sn sonra basını çeviriyor. O bakınca da ben kafamı çeviriyorum. O bana benim ona baktığımdan daha fazla bakıyor. Bir kez aniden karşılaşmıştık beni gördü ve yüzü gülümsedi. Yaşı 23 ben 20 yasındayım. Bakışmalar ötesinde bir şey yok ve 1 aydır karşılaşmıyoruz. Olay böyleyken anlamıyorum neden adım atmadığını yani. Acaba hoşlanmıyor mu diyorum ama bu bakışmalar neyin nesi o halde?
Cevabın nedir?
Benimki de boyle basladi.. Uc sene once.. Okuz gibi bakiyodu serefsiz.. Aynen senin Şu an nasil bir halet i ruhiuen varsa bende oyle yasiyodum , niye gelmiyo, konusmuyo vs. Ne zmn buna asik oldugumu anladim , hic karsilasmamaya basladik, biz haftada bir filan karsilasiyoduk birde.. Lan bir ay iki ay derken tik yok.. Aniden karsima cikinca ikimizde gulumsedik.. İste o an kalbimdeki kipirdamalardan anladim.. Bayagi flortlesiyorduk, konusmasak da bayagi gozlerle.. Victor Hugo nun bakismalarla ilgili cok guzel bir siiri var, oku inan hissedersin iliklerine kadar.. Her neyse dedim ki adim aticak.. Atmiyo yani ne bileyim istedigim bir zamanda karsilasmiyoruz yani ya esofmanlarla marketten donuste ya da uzerimde okul formalariyle.. Yani ozgiben yokken karsilasmak veya konusmak istemiyirum veya ya onun yanimda bir arkafasi oluyor ya da benim.. bir ara aksam yolda karsilastik ve konusucam lan dedim.. İyi aksamlar dedim ve inan kalbim yerinden cikicakti.. O da iyi aksamlar dedi.. Cok sasirdi.. Sonra biraz ilerledim arkami donup baktim ona, o da bakti ayni anda.. Neyse ama numarasi yok, ismini bilmiyorum.. En sonunda buna yazdigim ilk siiri arabasinin silecegine koydum.. Siir tamamen bizi anlatiyodu.. Evelsi gun arabanin benim siiri koydugum yerinde numarasini yazdigi bir kagiy vardi.. Aldim nuyu.. Watsaptan yazistik ve uc senedir dusun yani hayvan gibi bakan okuz 'benim senle isim olamaz' dedi :( hala da kopek gibi asigimm.. Ama ben yaptiklarimdan pisman degilim.. Ne demis Cemal Syreyya 'sevmek ayip degil soylememek ayip' .. Onun cesareti yoktu demek.. Ama beni sevdiginden emindim.. bir de siz yasiysiniz.. Biz oyle degildik iste aramizda yas farki da vardi.. O yuzden olurunuz var.. Ne demis ustat Yıldız Tilbe? "Cesareti olmayan adamlara asik olmayin.. Onlar yalnizca bakmasini bilir, sevmesini degil" .. Diyecegim o ki seninle hala konusmuyosa ya heyecandandir ya da uygun ortam yoktur arkadaslar filan ya da bilmiyorum yaa neyse aman :D
43 Yorumla
Soran+1 yıluzuldum sana ya :( ama benim düşüncem şöyle: kız da bakıyo olmasıa ragmen hemen tanısmayan erkek ADAMDIR. hemen tanısmaya gelen erkek pctir diyorum
Soran+1 yılsen ne diysun kurmam mı :)
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı. Sende ona gulumse. Gelip konusmasi icin bir sebep ver ona. Konusmuyorsada yeteri kadar hoslanmiyor demektir. Cok yasaniyor bu olay kizlari yiyip bitiriyor bilirim ama kafana cok takarak sonuc elde edemezsin bunu unutma
63 Yorumla
Soran+1 yılevet kızları yiyip bitiriyor hakikatten net bişey çok çünkü
+1 yılBen size söyliyim neden size adım atmadığını...
Çünkü utangaç, çünkü daha önce bir şeyler yaşadı ve sizin ona bakmanız onu rahatsız ediyor, sanki biri ile kavga edicekmiş gibi. Utangaç bir erkek çoğul konuşmayacağım BEN gibi, sanki kızın uzun süre bakması aranıyormuş izlenimi verir bana.
Bir de böyle düşünmeyip sadece bir güven bekleyen erkekler vardır, sanki ona gülümsemeniz ile gel burdayım deseniz hoşacak gelecek. Yani çok belli zaten burdan bile o kişinin size asla ve asla gelmiceğini kestirebiliyorum. Burda iş aslında size düşünüyor, madem ki o gelmiyor siz gidin, sorun neden bakıyorsun diyin, ve zaten konu açılır ve uzar gider. Asla ve asla korkutmayın, bu korku normal korku gibi değildir.
Size bakması hoşlandığının kanıtıdır, ama unutma sadece hoşlantı olabilir, her türlü şey olabilir sizi arzuluyor bile olabilir.
Aslında bu tip kişiler, adımı atabilen kişilerdir, ama rahatsızlık vermek istemezler. Yani kendilerini sık sık sevgili değiştiren tip gibi hissetmek istemezler, bu yüzden farklı bir başlangıç yapmak isterler AŞK hikayeleri yazmak isterler kısaca.
Kötü yanı ise, işte zaman, beklemek gerekiyor, zamanı gelmeden adım atılmıyor ne yazık ki.37 Yorumla
Soran+1 yılcok guzel yazmssın kardesim eline saglık. yani hoşlanıyor diyorsun kısaca. bu durumda bana düşen nedir. hislerinden emin olamadıgımdan yaklasamıyorum ona
- +1 yıl
Sana düşen şey basit. Gülmek, güzel bir içten bakış her şeyi ateşleyecektir. Ama eğer delice bir şey yapmak istiyorsan konuş onunla. Bu işin kızı-erkeği olmaz söyleyen her zaman kazanır. Sonradan pişman olma. Yok ben söylemem diyorsan sabret, eğer seni her gördüğünde bakıyorsa kesinlikle bir şeyler hissediyordur. Onu bir incele bakalım gördüğünde başka bir kıza bakıyor mu bir bak kafanda bir düşünce yarat onda geleceğini görebilecekmisin bir bak bakalım. Bir ışık var mı düşün. Sana şöyle şöyle yap dersem hata olur, çünkü sağlıklı bir şey söyleyemem hoşlanan sensin, ben senin yerine kalbine bir karar alırsam hata olur. Kalbini dinle :)
- +1 yıl
Ve son olarak uzaktan da olsa hisset onu. Belkide senin ona koşmanı hayal ediyordur kim bilir?
Soran+1 yılgülümsüycem :) ya çok guzel şeyler yazıyosun çok teşekkür ederim cevaplarına yazacak söz bulamıyorum keşke eig seçseydim ama geç yazdın :(
- +1 yıl
Önemli değil, birilerini mutlu etmek güzel bir şey. Mutlu yaşayın.
- +1 yıl
Merhaba sana bisey sormm lazim ama onemli bir konu mesaj atmaya calistm ama olmadi ozelden ulasabilir msn lutfen
- +1 yıl
@Hayallermış Ne yazık ki bende size atamıyorum.
+1 yılÜniversiteye gelmişssin hala birinin Senden hoşlanıp hoslanmadıgını bakıslardan anlamıyorsan Yapıcak birşey yok burada kim ne dese boş.
116 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum bence hoşlanıyo eminim. sorum neden hala adım atmadıgı
Soran+1 yılçünkü aynı zamanda hoşlanan biri bu kadar bakıyosa yaklaşır ama yaklaşmaması hoşlanmadıgını gosterir demek istemiyorum cunku yemin ederim hoşlanıyo gibi
- +1 yıl
Alakası yok Çekinir üniv ortamında reddedilmek herkes kaldıramaz ben kaldırırım mesela konusurum ama o kaldıramaz veya baskası yapar öteki yapamaz böyle yani Sosyal medyadan ekle onu sen ulaş bir şekilde falan filan ordan yazar sana.
Soran+1 yılya bak bunu bende istiyorum ama onu tanımadıgım için karakterini biliyorum benim erkek meraklısı biri oldugumu düsünmesinden korkuyorum cunku biliysosun bazı erkeklerin beyni beyin degil bende bu durumlarlakarsılasıp uzulmek istemiyorum :(
- +1 yıl
Üniversitede yanlış anlaşılma diye bir dalga olmaz abisi Ekle sen pişman olmazsın seni tanıdıkca zaten asıl biri oldugunu anlar yanlış anlasılsan bile.
Soran+1 yılsanırım ekleyemiycem bilmiyorum :( ama bir dahaki karsılasmamızda hangisini yapsam daha iyi olur? gozlerinin icine bakıp tebessüm eder gibi mi yapmsam yoksa bakıp ters bir sekilde kafamı mı cevirsem
- +1 yıl
Eğer çok hoşlanıyorsan gözlerinle belli et Ama belli etsen bile gelemicek tipler var bence Sen sosyal medya üzerinden ekle Birşey kaybetmezsin.
Soran+1 yılboyle tiplerin amacı ne peki kızdan her turlu yesil ısıgı alıp neden hala gelmez :D dusunucem bunu tamam tesekkurler :)
Soran+1 yılama hiç öyle durmuyo çok cool ağırabi gibi duruyo kesinlikle maço değil ve cıvık değil
- +1 yıl
Ozelde yapin muhabbeti
Soran+1 yılneee
Soran+1 yıltamam net kardeş madem öyle istiyosunn sdlfhgşıojd
- +1 yıl
Al iste kafama telefonu vurup bayltcam simdi kendimi
Soran+1 yılddahahahahsdhwajsfhBFqbfQ BENCE BİZ SEVGİLİ OLALIM
- +1 yıl
Tinercimisin balicimi nerden ciktn la sen yine
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
60Cevap
Böyle devam edin.
Bu romantizm, platonizm bir süre süre sonra yerini kendiliğinden OKB (obsesif compulsif bozukluk) halini alacaktır.
Hatta bu işten keyif bile alırsınız.
Birbirinizi görme yeri ve zamanı için ortam ve fırsat yaratma, ne iş olursa olsun orada ve Zamanda bulunma, o bakışmalar, sen gidemediğinde suçluluk, o gelmediğinde neden gelmedi başına birşey mi geldi, yoksa vaz mı geçti vs vs.
Ne yapacaksın tanışıp.
Tanışmak, ilişkiye başlamak sonun başlangıcı.
Bu masumiyetin tadını çıkar mümkün olduğunca, sonra tanışırsınız..
Yok boşver bunları, git merhaba de..
Diyomuyorsan KS da bu sayfanın linkini eline tutuştur gidip okusun angut.11 Yorumla
Soran+1 yılpeki sizce bakması hoslandıgı anlamına gelir mi
sana tavsiye bağlanma çocuğa ama arkadaşça konuş çünkü neden bağlamayayım diye sorarsan eğer bak düşün kurstaki çocuk saçımla oynamalar yok bilmem ne çocuk şu an kendini geri çekti ( üzülmedim çünkü ben sevmiyordum sadece ilgisi hoşuma gidiyordu) 2. gün bakar 3. gün bakar ama 4. gün bakmazsa üzülen sen olursun o yüzden bağlanma sadece arkadaş olmayı dene :)
12 Yorumla
Soran+1 yıl:) tanısmıyoruz bile nası ark olucam :/
+1 yılHer bakan kişi hoşlanıyor diye bir şey yok. Bakışmasına rağmen erkekleri ters tepen kızlar da mevcut.
Başka bir nedeni de şu olabilir; senin hakkında henüz yeterince bilgi edinmemiştir ve uygun zamanı kolluyordur. Belki de yalnız olduğun bir zaman gelip konuşur. Ya da senden bir adım bekliyordur.22 Yorumla
Soran+1 yılne zaman karsılassak ya onun yanında arkadası oluyo ya da benim :(
- +1 yıl
Bu bir engel mesela.
+1 yılHoslanmiyo. aliskanlik olmus seni gozune kestirmis. Senle beraber bir suru kisoye bakiyodur. Hoslanan erkek bir dure sonra gelir konusur. aynisi basima geldi cocuga mesaj attim soguk davrandi bir bir daha yuzume bakmadi. Simdi de sevgilisi var☺ herseye anlam yukleme aynisino yasadim😕
12 Yorumla
Soran+1 yılolamazzz :(
- +1 yıl
Kendini kandirma canim benim. Aynisini yasadim diyorum. O cocuktan bisey bekleme. Belki gelr yazar ama sen oyle bisey bile dusunme fazla bakma. Hatta hic bakma. Bu nie bakmiyo falan desin belki o zaman daha iyi dikkatini cekersin
İlla hoşlanıyor denemez. Basit bir sempati de olabilir. Dikkatini cekiyorsundur, ama gelip adım atacağı kadar büyük değil. Belki zamanı vardır. Sende gülümse o gulunce. Zaman kisacasi
21 Yorumla
Soran+1 yılsagol canım en mantıklı yorumlardan biri tesekkur ederim :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyy yemin ederim ayni sorun bende. Ayni okuldayiz bizde. Surekli bana bakiyor. Surekli benim sinifin önunden geciyo. Nerde oturdugumu biliyo direk oraya bakiyo sonra geciyo. O Gun ayni yere oturmadim yine gecti sinifimin önunden bir baktim benim yere bakiyo bulamadi söyle bir durdu aradi beni sonra Baska yerde oturdugumu ve onu gördugumu görunce utandi gitti. Biz surekli karsilasiyoruz ve her karsilastigimizda bakisiyoruz. Ama bir Turlu konusamiyoruz
12 Yorumla
Soran+1 yılseninki kesin ablacım net hoslanıyo ama benim kesin degil
Cevap sahibi+1 yılBence seninkide net hoslaniyor. Ama niye konusmuyolar onu anlamiyorum
+1 yılaynı şeyi bende yaşadım şu an çıkıyoruz çocukla. ben şöyle yaptım geçen yıl ikinci dönem bana bakarken yanına gittin ondan ders notu istedim halbuki aynı bölümde değiliz çocuk önce yüz vermedi sonra faceden ekledi. Şu an 5 buçuk aydır çıkıyoruz bende sen adım at pişman olmazsın böyle erkekler biraz utangaçtır onun sana yaklaşmasına izin vermelisin..
21 Yorumla
Soran+1 yılbir dahaki karşılaşmamızda gozlerinin içine bakarak tebessum etsem nası olur? :) Allah ayırmasın :) :)
Öncelikle birisinin sana 'senin ona baktığından daha çok baktığını' fark edebilmen için senin ona daha fazla bakman gerekir ya da bu yüksek bir ihtimaldir ki arkadaşlarına çöpçatanlık yaptırıyorsundur 😃 Gelelim asıl soruya; eğer bu bakışmalar göz göze geldiğinizde utangaçlık sendromu yaratıyorsa ikinizinde duyguları birbirine göz kırpıyor demektir, bazı şeyleri karşı taraftan bekleyene kadar her şey için çok geç olabilir...
28 Yorumla
Soran+1 yılhayır kafam baska yere donukken onunkafası bana donuk oluyo yan gozumle goruyorum :D bir keresinde aniden karsılasmıstık put gibi oldu dimdik bir sekilde elleri cebinde karsıya bakarakyurumeye devam etti yuzu gulumser gibi oldu dudakları hafifçe buzuldu gulumsememek icin. bu ne demekk
Soran+1 yılbunu yapıyorum emin ol :) da yani simdi bisey anlamadım neyden odun vermek istemiyor? :S
Soran+1 yılpeki hoşlanıyor mu?
Soran+1 yıldüünüyorum :D sen düşünüyo musun? :D
erkeğin bakışı yemdir o yemi her yere atar kim yerse ona odaklanır o an o ortamda senle bakışıyordur ama başka yerde sen olmadığın zaman belki baktığı kişiler vardır niyetini anlman için tanışman lazım bakmakla olmaz
41 Yorumla
Soran+1 yılher erkek mi böyle.. her bakışma bu anlamı mı gelir
+1 yılBoyle sacma sorulari gunun sorusu yapmayin lutfen. Ben bu gereksiz soruları görmemek icin ask iliskileri flört gibi konuları takip etmiyorum. Sorunada cevap veriyim hoslansa bu kadar kafan karışık olmaz ve bu soruyu soruyor olmazdın
21 Yorumla
Soran+1 yılya bak. aklımdaki soruyu cevaplayabilir misin? surekli bakan erkek hoşlanıyodur. hoşlanan erkek gelir tanısır.. bu gelmiyor ama her gördüğünde uzun uzun bakıyor. eğer hoşlanmıyosa neden bakıyor? eğer hoşlanıyosa neden adım atmıyot?
Bakışmalara sakın aldanma. Canı istediği için öylesine bile bakıyor olabilir. Harekete geçecek adam çoktan geçerdi. Bir daha ona bakmamaya dikkat et, eğer gelirse gelir o zaman. Gelmezse de zaten boşu boşuna bakıyordur.
22 Yorumla
Soran+1 yılzaten genelde o bana daha çok baktıgı için diyorum ki acaba benden mi emin olmadıgı icin gelmiyor. hiç bakmazsam iyice ters teperse diye korkuyorum
tipik türk kızı. Sen neden konuşmuyorsun?
onun senle konuşması için ona cesaret niye vermedin?
gelip türk kızıyla konuşacak sapık veya abaza damgası yemeden dönecek öyle mi?
ikisinden birini uygula sonuç alacaksın11 Yorumla
Soran+1 yılkarşılaşsak hemen uyguluycam da...
Gurur yapiyor olabilir ilk adimi sen at ondan sonra kendini agirdan sat kosa kosa gelir sana 😊
21 Yorumla
Soran+1 yılneyin gururu bu daha tanısmıyoruz bile :(
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılBen şu hayatta bişey öğrendiysem o da erkeklerin bakışlarından bişey çıkarılmaması gerektiğidir
31 Yorumla
Soran+1 yıldiyosun :/
Çocuğa bir sinyal ver ki konuşmaktan adım atmaktan çekinmesin.
12 Yorumla
Soran+1 yılbir dahki sefere gulumsemeyi dusunuyorum hafif bir sekilde ise yarar mı
+1 yılüniversite ortamında seven-sevecek erkek zor, yaşındasın kanma kimseye, amaç farklı çoğu erkeğin üniversitede, oltaya gelme cici kız
19 Yorumla
Soran+1 yılnası anlıcam bunu ben diyelim ki geldi konustu benle
- +1 yıl
geldi konuştu çıkma teklifi etti sende kabul ettin her şey iyi güzel, aradan bir ay geçti ve seni eve daveet etti, işte burdan anlayabilirsin, tamam sevgili yap ama sana tavsiyem ünide kimseye aşık olma kaptırma kendini
Soran+1 yılevine gitmem ki... anlamak icin zaman lazım ama ben hemen anlamak istiyorum tipinen mimiklerinden anlasılmaz mı
- +1 yıl
anlayamazsın canım, erkek milleti çok çakaldır, eve atmak için yapmayacağı şey yoktur, dediğim gibi ünide kimseye aşık olma bağlanma gerisini boş koy
Soran+1 yılbir de arkadaşlarım diyo ki sen ekle faceden ilk adımı sen at :D salaklar ya.. apmaya kendimi erkek meraklısı gibi gosteriyim hoşlanıyosa o gelcek ben en fazla karsılasınca tebessum ederim anlasın diye. dogru olur mu bunu yapmam yoksa hiç bakmıyım mı
Soran+1 yılbu sefer de hoslanmıyo demesin?
- +1 yıl
bence eklemen biraz değerini azaltabilir onun karşısında, boşver ekleme, seninde dediğin gibi erkek meraklısı diye anlayabilir sen boşver eklerse o ekler zaten, bu arada ekleme butonunun açık olduğuna emin ol belkide eklemek istiyo seni ama buton olmadığı için ekleyemeyebilir
Soran+1 yılanladım bakıcam ona... peki karşılaştıgımızda napıyım napmam lazım? hiç takmazsam hoşlanmadıgımı dusunmesnden korkuyorum napsam daha dogru olur
- +1 yıl
tebessüm gösterebilirsin o konuda bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum, içinden geldiği gibi gülebilirsin
Demek ki yalnız değilmişim ya bende de var bitane aynısından.
11 Yorumla
Soran+1 yılnolcak bu halimiz
- Aşk İlişkileri konusunda 941 cevap paylaştı.
+1 yılIlgisini çekiyorsun demek ki. Evet seni hoş bulmuş olabilir, fakat adım atacak kadar ciddi düşünmüyordur belki.
12 Yorumla
Soran+1 yıl:( çekingen olabilir mi
- +1 yıl
O ihtimal de var.
+1 yılAyni sey bana oldu 1 ay bakti mk sonra yok benim sevdigim var ben sana sadece ölesine bakiyordum mk gunde 50 ders bakiyormu mk boş iş
22 Yorumla
Soran+1 yılsormadın mı oylesine o kadar uzun bakılır mı saf mısın sadana mısın diye
- +1 yıl
Sordum sadece ölesine baktım zaten ben herkese öyle bakıyom dedi ama 1 kere bike görmedim birine günde 50 defa baktigini
arkadaşım , ilk adımı o atsın diye kaç güzelim potansiyel ilişki telef oldu. yapmayın.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:( gulumsucem iste b, dahaki karsılasmamızda ama karsılasamadık bir turlu :(
Neden adim atmayi ondan bekliyosun ki srninde ilgin var srn adim at en azindan bir tanis gordugunde merhaba diyebil ki ilerleyen zamanda bir muhabbet kurarsiniz
10 YorumlaBakışlarını kaçırma belki de senle konuşmaya cesaret edemiyordur cesur ol ilgilendiğini belli et bakışlarınla eğer yine gelmezse zaten istemiyordur.
12 Yorumla
Soran+1 yılbunu anlayabilmek icin karsılasmamız lazımm :( inşallah bir an once karsılasırız amiiiin :) genelde ona baktıgımda iki üç sn sonra gözlerini kaçırıyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bakıyorsa hoşlanıyordur sevmese neyine bakacak senin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılne biliyim iste :(
+1 yıl░░░░░░▄▀▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█
░░░░░█▒▒▒▒░░░░▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒█
░░░░█▒▒▄▀▀▀▀▀▄▄▒▒▒▒▒▒▒▒▒▄▄▀▀▀▀▀▀▄
░░▄▀▒▒▒▄█████▄▒█▒▒▒▒▒▒▒█▒▄█████▄▒█
░█▒▒▒▒▐██▄████▌▒█▒▒▒▒▒█▒▐██▄████▌▒█
▀▒▒▒▒▒▒▀█████▀▒▒█▒░▄▒▄█▒▒▀█████▀▒▒▒█10 Yorumla
+1 yılİlla onun mu adım atmadı gerek bence sen at adımını araştır sosyal medyadan !!!
11 Yorumla
Soran+1 yılface hariç bişeyi yokk bakmaz olur muyum
erkeklerın gözü her yerde başka birisi vardır belki kendi bölümünde kendi sınıfında
11 Yorumla
Soran+1 yılbilemem
+1 yılEteğin kısa mı? O kadar bakması hayra alamet değil :D
17 Yorumla
Soran+1 yıletek giymem ki
- +1 yıl
O zaman aşıktır ;)
Soran+1 yılaşık? hoşlanmayı da geçmiş hahah ciddi misin ya :( ay heyecanlandiiiiiiiim
- +1 yıl
Bir erkek olarak olaya el koyuyorum, tayt giyer misin? 😄
Soran+1 yılhayır fizigimi belli edici seyler cok giymem pantolon kazak tshirt atkı mont hafif rimel göz kalemi bazen allık dişlerimi fırcalarım parfüm sıkarım cıkarım bu :D
- +1 yıl
@clarkkentintorunu :D Doğru etekten fenaları da var :D
- +1 yıl
Kız resmen günlük rutinini anlattı😄
hoşlanıyor ama cekindiği bir şeyler ola bilir bence. mesela senin hayatında birinin olması gibi bir şeyler
11 Yorumla
Soran+1 yılya da benden emin olamaması gibi. ben hoslanıyoe muyum bilmiyo mesela
gözü çarpıyodur kız hemen ne hoşlanması seven erkek gelir söyler oda neymiş çemkiririm bak sana ha :D
12 Yorumla
Soran+1 yıl10 kez karsılastık onunda da uzun uzun dakikalarca gozu carptı hmm :D
Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı. o adım atmıyosa sen bir adım at git yanına konuş anla bakalım derdi neymiş ilk adımı erkek atıcak diye bir kaide yok
12 Yorumla
Soran+1 yılbende çok utangacım bu konularda
+1 yılUtangaçtır kafası karışık olabilir sana bir şey hissetmiyor olabilir başka birisi vardır büssürü sebep olabilir yani.
14 Yorumla
Soran+1 yılHangisi daha mantikli senin yazdiklarindan... surekli bakiyo bak cidden :D
- +1 yıl
Utangaçtır bence...
Soran+1 yılnapmam gerek :(
- +1 yıl
Seviyorsan git konus
Gizli Üye(25-29)+1 yılinstagram adresini bulup takip istegi gönder sonra geri çek 😂 hep ise yaramistir
12 Yorumla
Soran+1 yılinstagramı yokk :D
Cevap sahibi+1 yılFacebook, twitter?
İçine kapanık biri olabilir, belkide ilk adımı senden bekliyor
14 Yorumla
Soran+1 yılhiç bilemiyorum
Soran+1 yıl:) çok bekler. evet hoşlanıyorum doğru fakat karakterini bilmediğim için ilk adımı ben atınca hakkımdaki dusuncesi ne olacak bilemem. erkek meraklısı diyebilir iki bakıstık hemen geldi diyebilir bana geldiyse her bakana gider diyebilir ohoo. o yuzden yapabilecegim en fazla ona yesil ısık yakmak. karsılastıgımızda gozlerinin icine bakıp hafif tebessum edicem ha kafasını mı cevirdi o zaman daha da ugrasmam bakıp gulumsedimiii Allaaaaah dunyalar benim olur
Hoslan ma var fakat utaniyor olabilir veya cesaret konusunda ikilemde kalmis olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılnapsam cesaretlenir. bir de yanlıs bir hareket yapmak istemiyorum hoslanmıyosa bir de diye dusunerek
Gizli Üye(30-35)+1 yılayni durumu bende yasadim ve yazdim ne oldu biliyormusun? goruldu yapti
12 Yorumla
Soran+1 yıl:/ sonra ne oldu
Cevap sahibi+1 yılzamanla unutmaya yüz tuttum
hoslanıp hoslanmadıgını bakısından anlayamazsın. ne bılıyosun belkı baskasınada bakıyodur. bn acıkcası rengı gozlulerı sınsı buluyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılrenkli gozlu degil
Bakınca hoşlanır diyemezsin şu bilinci aşın artık ne olur ya. Ha senin hoşlandığın aşikar ama o hoşlanmıyor gibi. Ayrıca çok ayağına gelmesini istiyorsun da sen niye gitmiyorsun. Git hoşlandım de konuş yani.
00 YorumlaHey allahım ya alınma ama canım her bakan hoşlansaydı neler neler olurdu. Belki boş bakıyo belki sen ona baktığını oda fatketti bu niye bakıyo diye bakıyo herşeye anlam yuklemeyin ya
01 Yorumla
Soran+1 yılo bakıslarıyla benim dikkatimi cekiyo zaten. ilk gordugumde surekli bana bakıyodu ve acaba neden bakıyo diyodum hatta aklım eski sevgilimdeydi ama gore gore bakısa bakısa ondan hoslanmaya basladım
+1 yılVallahi insan ya sevdıgı ıcın ya da öldürmek istedıgı ıcın bakarmıs tercıhı sen yap :D
14 Yorumla
Soran+1 yılahahah :D cidden mi hoşlanıyo diyosun o zaman :D
- +1 yıl
Orasına Ben KarısmaM Ya Öldürmek ıcın bakıyorsa :D
Soran+1 yılaman sende :D
- +1 yıl
Bakıs Açısı :D
- Aşk İlişkileri konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılbaşka bakacak erkek kalmadı mı sana bir tek o mu var kendini kısıtlama olmadık şey için
112 Yorumla
Soran+1 yılbaska erkekler umrumda degil. hoşlandıgım kişi o
- +1 yıl
İyi yarın bir gün acimam sana gebersende
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
hatalarını ınsanlara soytluyorsunuz sonra devam edıyorlar kör kütük oldum bilmem ne ben acırmıyım sence?
- +1 yıl
bu durumda
Soran+1 yılabi napıyım herkes baska bisey soyluyo kimi diyo hoslanmasa bakmaz o kadar. cesaret ver tebessum et sen diyosun bakma etme o zaman gelir napcagımı sasırdım ya
- +1 yıl
tamam kardeşim benım o cocugu bulup dovmek ıstedım su anda senın nasıl aklını boyle karıstırır kım ya kıma ya o senden daha mı degerlı ya herkes haddını bılsın ya
sen bır bayansın va agır davranmalısın her zaman bu zamana kadar yaptıgın gıbı anladım sen bılgılerı harmanla o zaman kardesım cocugun tıpınıde merak ettım gostersene sen bana sunu
Soran+1 yılay olmaz tanıdık manıdık cıkar bir de.. tarif ediyim sana. yası 23 akrep burcu sacının kenarları biraz acılmıs yani cok sacı yok 188 boyu benim 173 zaten.. kafelerde denk gelince onu gozlemliyorum arkadasları gulusurken ya da cıvık seylerden bahsederken o ciddi duruyo biraz agırabi ama kesinlikle keko degil feci atatürkçü kendi halinde biri. bakısları cok etkiledi. gozlerine kilitleniyorum onun
- +1 yıl
anladım su var ya gorsem cozerım elemanı da ben kım oldugunu bulurum sanada bır malı alırken ıcındekı degerlerıne bakıp alarak almak lazım tamam krıterlerıne yakın bırısı olabılır bugun bakıs d ıyorsun ınan bana saırlerın uydurdugu koca bır yalandan baska bır sey degıl karsısındakı ınsanı kazanmak ıcın uydurulmus bır sey ben genellemelere genel anlamda bakılan bakıslara karsıyım buyuk bır ıhtımalle heybetlı bır adam tıpınden hoslanıyorsun valla sana sunu soyleyım kafelerrde tanısırsan kafede bıter oncelıkle bak nasıl bırısı oldugunu ortamına dıkkat etmıssın azcık ama emın ol bos adamsa cok uzulursun sen nasıl guzellıkde bır kızsın bılmıyorum ha dıyorsun kı onun gıbı bulamam ustune dus ama bu mantık da hata yaptırır ınsana bence her zaman bır erkek bır bayana etklendıgını bellı etmelı bız bu yaslara kadar bunu bu sebatle bekledıysek yanlıs yapmadıysak cok sukur sızlerde bu yanlısa dusmeyın dıye soyluyoruz bılmem anlatabılıyor mmuyum sana yegenım
Soran+1 yılözetle sen hoşlanmıyor mu diyorsun :(
Soran+1 yılresmini atsam yorumlar mısın cidden
- +1 yıl
bana resım atsan ben sana nasıl bırısı oldugunu soylerım cok konustuk bu konuda baskasınada yapmam yorum sana ozel oılur
+1 yılÇocuk utangaç belli ki. Ilk adımı sen atmalısın. Sevyosan tbi eğer ama gulumsediğine gore aşık. Çockla konuşarak onu açmalısın bıraz bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılbende utangacım :(
- +1 yıl
Işiniz zor be. :)) Ama biriniz bir adım atmalı ki diğeri ona gelebilsin. Bu fedekarlığı biriniz yapmalısınız :))))
Bence hoşlanıyodur yakında faceden istek gelir merak etme 😂
10 YorumlaBence sadece kendisini tatmin ediyo bakılıyorum diye sen blsiy yapma gelmek isterse her turlu gelir
10 Yorumlasende her sakallıyı baban sanıyorsun o kadar merak edıyorsan o bakışları sen git açıl ona her şeyı devletten beklemeyın :)
12 Yorumla
Soran+1 yılolmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe guzel ya hoşlanıyor gibi bense şimdi ki hoşlandığım kişinin bana böyle davranmasını bekliyorum 😢
12 Yorumla
Soran+1 yıl:( seninki napıyo canım? hoslanıyo belki ama adım yok hareket yok
Cevap sahibi+1 yılIlk baslarda ben ona baktigimda bana gulumserdi simdi bir sey oldu anlamadim eskisine göre soguk
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan insana bakabilir, merak ettiğinden bakar. Erkeklerin bakışı da doğal insani bir durum. Her bakıştan mana çıkarmaya gerek yok.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanlış anlaşılma o bebeğim sen onun sana baktığını sanıyorsundur aama o başkasını bile seviyor olabilir çünkü o erkek
12 Yorumla
Soran+1 yılahahah :D bilmiyorum sevgilisi bile vardır belki ama su kadarını soyliyim bana baktıgından eminim. bunu arkadaslarım da söylüyo
Cevap sahibi+1 yılevet aynı şey benim de başıma geldi hemen gelin güvey oluyor insan o yüzden çok da şey yapma derim
Açılsa evetmi dicen belki Hayır cevabı almaktan korkuyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılneden hayır diyim abayı yakmısım coktan
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Seninde ona baktığının farkında ve bakmadan geçemiyor peki neden dersen orası muamma bukadar sürede açıkmaması garip
10 YorumlaBence senden hoslanmis yoksaki çok dikkatli bakmaz diye düşünüyorum.☺
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim bende aynı şeyi dusunuyorum :)
+1 yılBakışş kaçırmalarr :) yediniz bizi kızlar. hoşlanıyor. net :)
12 Yorumla
Soran+1 yılciddi misin. ya p*c biriyse diye korkuyorum :(
- +1 yıl
ulaş arkadaşlarından falan. emoji at , tanıt kendini boll emojili ama :D 1 saatliğine son görülmeni kapat. mesaj atarsa bişeycikler var ;) hadi hayırlısı. gönül bağlama sakın.
- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılHep bakarlar bir şey çıkmıyor altından eğer birsey hissetseydi şimdiye mesaj atmisti
10 Yorumla keske benimde boyle derdim olsa😢
23 Yorumla
Soran+1 yıl:( dert olarak gormuyorum ki
Soran+1 yılinşallah olursun bir gun ne diyim :)
Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı. Hmm peki ortak arkadaş falan var mı, senin tam olarak kaçıncı sınıf , hangi bölüm olduğunu biliyomu
04 Yorumla
Soran+1 yılortak ark. yok maalesef. hakkımda neler bildigini hic bilmiyrum belki de bişey bilmiyor
Soran+1 yılerkekler genelde bakıştıklarının akşamına ekler bişey yapar gider konuşur ama bu bişey yapmıyor acaba duzgun bir erkek mi... hani sonucta bende baktım ve erkek bu fırsatı kaçırmaz gidip konuşur ama o gelmiyor
Bilemeyiz ki muhabbet kurmaya çalis sen anlamak için
10 Yorumla
+1 yılSeviyo bence selam felan de yanına gidip :D
15 Yorumla
Soran+1 yılahaha :D yok ya diyememm
- +1 yıl
Bence çocuk seni çok seviyo senden korkuyo ters tepki vermenden güler yüzlü ol gül onu gördüğünde masum dur biraz o adım atmassa çok bağlanırsın aşık olursun hislerin kuvvetleşirse gidip tanışmakta fayda var :D
Soran+1 yılcanım beniim inan ki şu an da onunla karşılaşmayı çok istiyorum :) karşılaşsak yapıcagım şey gözlerinin içine tebessum ederek bakıcam :) :) :) :)
- +1 yıl
inşallah evlenirsiniz :D
Soran+1 yıldDSfSFG<h<haaDKHSF AMİN HAYIRLISI :D :D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılBunu biz bilemeyiz ki
12 Yorumla- +1 yıl
? Saka mi bu
Soran+1 yılneden bilemeyiz ve neden saka mı bu dedin @FrEEPoWerFuL
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılyoktur bişey denk gelmiştir öyle herşeye anlam yüklememek lazım bence
11 Yorumla
Soran+1 yılon kez karsılasmanın hepsinde bakısma denk gelecek bir durum degil gibi dimi?
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoş değildir sana. Yoksa bakmazdı böylesine.
11 Yorumla
Soran+1 yıloha sinirlibiber soruma olumlu cevap verdi kesin hoslandıgından eminim artık Allah razı olsun abicim :D :D :D :D
yeterince bakis atman lazim
11 Yorumla
Soran+1 yılkarsılassak yapıcam da...
- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?