Terk eden kız arkadaşı falakaya yatırmak?

5 yıllık ilişkimizi bir mesajla bitirdi, iki hafta hiç arayıp sormadıktan sonra. Sevginin kırıntısı kalmadı içimde, yapamıyorum seninle diyip durdu. Ağladım 2 ay her bazen gündüzleri ama kesinlikle her gece.. Bu sure zarfında yalvardim, aradım telefonda ağladım ama değişen birşey olmadı. Sonra geldi demeyelim dedi ama sabahına yine gitmişti benimle konuşmak istemiyordu. Defalarca birliktelik yaşamıştık biz ozlemis olacak ki telefonda mast yapıyordu ama sabahına terk ediyordu..
Birbirimizin ilkiydik biz, o çok masumdu, normal di dış görünüşü falan ama sevene bitek güzel sevdiği olur ya, ben onu çok ovdum, yureklendirdim. İlk başlarda yüzük takmıştı parmağına senden başkası olmayacak diyordu.
Sonra kabak çiçeği gibi açılıp, saçıldı. Totosu acayip dar pantolonlar alıp, kamuya sergilemeye başladı, dekolte derseniz öyle.. Yuzugu çıkardı, instagramda foto paylaşmaya filan başladı.. Ve daha birçok şey.

Onu hala çok seviyorum, üzülsemde.. Ve cinsel birşey yapmayacagim onunla, ama totosunu islatip dövmeyi dusunuyorum sizce sonucu nasıl olur?
Güncellemeler
+1 yıl
Gncl
Terk eden kız arkadaşı falakaya yatırmak?