40 yasinda sevgilim var bense 25 yasindayim ikimizde daha onceden evlenip ayrildik onu deliler gibi severken o bana bunlari yazdi ne yapmaya çalışıyor olabilir?

Adam ev demiş, sende otel demişsin yani çok farklı şeyler söylemişsiniz bence.
Adam sağlıklı olur demiş bak hem, sağlığınada düşkünmüş, birşeylerde içermişsiniz. Oteldede içersinizde neyse. Ne içeriz demişsin, adamda soruna cevap votka önermiş.
Votkayımı sevmiyosun? Kola falanmı bekliyordun yoksa?
onun derdi belli yatak başka bir şey değil aşk nasıl katledilir cok acık belli yazık 40 yaşında adam derdi uçkuruğu daire kirala votka içir yatağa at bir kaç ay ole devam et sonra sıkılınca olmuyor suç sende değil bende yazık kızlar kanmayın erkeklerin derdi belli bununkisi bariz cok belli
Kötü bir şey yazmamış ki canım benim bunda kafana takacak bir şey yok, ortam yumuşak olsun rahat olsun diye demiş bence.
Si*kecek... s anlamadınmın daha... d. d. d. lütfen ona gününü göster ve onu ek...)))
teşekkürler işte bu
@Hornymen doğrusunu söyledi kız ... NURİ ALÇO abimizden ders çıkarmıyorlar bir oğlum olsun onun gibi yetiştirip büyütcem ALLAH kısmet ederse böyle 1.90 boyunda olsun bankacılıktan yeşilçama geçiş gibi..)
Ne diyeydım senınle romantiköbir sevilmemi yasayacak😴😴😴😴 sonra romantik uyku mu😍😍 kız evlenmış boşanmış,, yanı yol acık bılıyor bunu... ne yanı batak oynamak için mı cagırdı.. kuzum sen ona deki.. aşkım sen gec evı tut... benn geliyorum de... parayı vermesını bekle.. eve gectım derse bılkı vermıştır... sonra dön git yoluna. d kapat telefonu ulaşamasın güzel kardeşim.. yanı evın parasını ödedıgıyle kalsın... gitsin bacısını atsınn yataga😵😵😵😵pic sübyancı kuruları ne olcak
@istesevgiask dogrusunu soyledi biliyorum. kizinda niyeti var baksana neden otel degil?
@Hornymen kız zaten niyetli de bu kadar yorumla popüler olmaya çalışıyor bak gör adamı peşinde koşturup azdırtacak
@istesevgiask kosturmaz pesinden bence icecegine ilac atar irzina gecer
@Hornymen geçsin umrumda değil bu veren kızlardan ben bir şey anlamıyorum kendi 25 inde 40 yaşında birine tav olmuş veren kızlar çok basitleşti artık gözümde
Neden eve gidıyoruz dıyecegıne otel demişsin... d
Benım erkek arkadasım aşkım evde film izleyelım dediginde niye sınemaya gitmıyoruz dedim..
Ertesi hafta aşkım evde sana yemek hazırlasam yesek nasıl olur dedi.. neden bir restoranta gitmıyoruz dedim.. ama ben hazırlamak istiyorum sana dedi.. aaa iyi fikir bak bizim ev yakın bizim eve gidelim... dd mutlu mutlu gidiyoruz tabı eve
Ablaa hoşgeldin diye kızkardeşim seslenır... d cocuk faul.)))))
Kendını kullandırma.. seks ihtiyacın olabılır anlıyorum.. bunu bir p*rno izleyerek de yapabılırsın.. ikisi de aynı sonuc..
Haklısın 👏👏👏👏
Cevap
55Cevap
Vodka eşliğinde sıcak şömine karşısında senle sohbet edecekmiş. Tövbe yarabbim. Sence niyeti açık değil mi?
gayet açık değil mi? Bide sanki aceleye getirmeye çalışıyor gibi
Nasıl acele yani
baban yasındaki adama aşık mı oldun hemde bunun gibisine adam acemi sapık seni becercek kızım insan biraz belli etmez lavuk direk belli etmis bunun neresini soruyon otel pahalı geliyo adama günlük bir tane ev tutcak seni kullancak...
Yav siz kafayımı sıyırdınız. Adam senden faydalanmak istiyor anlasana.
Ne yapmaya çalıştığı açık değil mi burda iyi niyet aramiyosun umarim
Sen ic mimarsin daireyi dekore ettirecek sana, karsilikli islak imza atip is teslimi yaparsiniz.
Bu sana çakacak zaten şimdi durum belli. Ama mumu nereye dikiyim diye düşünüyor.
Otellerde kamera olabilir, evde rahat ederiz diyor.
Niyeti gayet açık değilmi hava soğuk birlikte ısınalım diyor mekan ayarlıyor.
Cevabı belli sorunun da yazmaya gerek yok açıaçık net amaç belli
Acikca diyelim mi ne demeye calistigini yoksa sen anlarmisin ust uste okuyarak?
Dinleme burdaki kızları, seni kıskanıyorlar.
Git ve seviş, ilişkiye gir çatır, çutur.
Aferin sana kart heriflere git, sonra seni kullansınlar aferin sana (!)
Otelde bulşmak çok iyi sanki neden otel değil yazmış bir de 😂
Masal okuyup dizlerinde uyutmak istiyor ne fesatsın
Bu ne skimsonik ilişki ya. kız 25 adam 70 olsun bari.
Soru işaretlerinden sonra büyük ihtimalle '' zıçtık '' demiştir.
ne demek ne yapmaya çalışıyor ev kiralıyo işte tek gecelik daire 100 tl ondan sonra sabaha kadar yemek yaparsınız
Çünkü otel ilişki için sağlıklı değil bir bakmışsın ahlak polisleri baskında :D ne demek istediği ve ne istediği açıkça ortada :)
Sen otelde olmasına razısın fakat evde olmasına razı değilsin. Ne acayip
adamın bişey yaptığı yok daha rahat olur günlük kiralık daire. sen yinede loş ortamda seviş
sevgilinin derdi belli afedersin de vodka filan ne iş
Sence ne yapmaya calisiyo olabilir bence seni yataga atmanin pesinde
Neden otel değil diyorsun millet seni yiyecek bu adam diyo. Yorumlara gülmemek elde değil :))
İkisi ayni kapi degil mi. Neden otelse artik akskans
Yatmayı planlıyor nasıl anlamamışsın hala, sevdiğini de sanmıyorum işini görüp kenara atmayı düşünüyor.
Ayrıca 15 yaş çok fazla
seni içirip kaymaya çalışıyor ne yapmaya çalışacak başka
40 yasinda sevgili mi olur ya beynim reddetti resmen
Ya bu sevgilim var işte sevişiyoruz falan demenin bir şekli.
seni yataga atmak icin cabalayan bir serefsiz bu...
ne yapması var mı ewe atacak seni becerecek ucuza kaçıyo otelde daha pahalıya patlar :) belkş ewedekamera yerleştirecek
seni götüreceğini bir o duvardan bir bu duvara vuracağını açık bir şekilde ifade etmiş burada şair. :D
Bence yaşlarda problem yok, ayrıca alan razı veren razıysa, bu yorumlar çok boş.
Vodka? 40/25 üstelik.
Geberecen geberecen...
neden öyle dedinki
adamın derdi blli büyük erkelerde sevgili olmayın ddik olgunların aklı seyinde
çok açık değil mi ne yapmaya çalıştığı...
O sizi seviyor gibi gözükmüyor ama.
Üzgünüm ama Tecavüze kalkar bu
Seni yatağa atmak bunda anlayamayacağın sey ne?
Yaa off soru komik, yorumlar daha da komik :D
Ne var şimdi bunda ki?
Az ötede kumda oynayın...
Ne yapmaya calistigini biliyosunda neyse..
Yataga atacak işte kızım soruyon mu bide dadgsf
İlişkiye girmek istiyor saf olma bu kadar.
40 yasında sevgili bulursan boyle olur
Bunu anlamayacak kadar saf degilsin heralde
Beyin son görülme ; Null
aşalım sınırları diyor
akşama deprem var işte.
ana düşünce gayet açık ortada
Adamın niyeti belli sapık hala anlamadin mi
yani otel olsa sorun değil mi senin için?
yatak sonra yallah
Seninle olmak istiyor
Yas 40 ne bekliyon ki asd
Eve atmaya
Seninle tek derdi cinsel beraberlik durum ortada.
Cinsel ilişki?
hala anlamadıysan bir sorun var sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar