Yaklasik 9 aylik bi iliskimiz var 4 aydir mesajlara bazen gec cevap verdigimde ya da wp de aktif oldugumda manitanla konus manitanmi gorur manitan oldugunu bukadar belli etme gibi cumleler kullaniyor durumu ona acikliyorum ama inanmiyor bu kelimelerinden rahatsiz oldugumu defalarca soyledim ama hayla soyluyor?
Bana durum tam tersiymiş gibi geldi. Kendi yediği haltları sen yapıyormuşsun gibi söylüyor sanki. Bence ona de bunu. "Sürekli böyle dediğin için farklı şeyler düşünmeye başladım. Beni aldatıyorsan söyle bileyim. Uzatmadan bitsin." Direkt böyle de. Sana sürekli aldatma iması yapan biri aynı ima kendine yapıldığında nasıl davranır öğrenmiş olursun. Hemde böyle bir durum olsa bile gayet soğukkanlı görünmüş olacaksın ki bu karşındakini kudurtur bence. Seni aldatıyorsa bunu zaten kesin anlarsın mesajlarından ve söylediklerinden.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayir o yapmaz iliskinin basinda degiliz biseyleri anliyorum aldatsa anlardim
Sen öyle diyorsan öyledir ama sürekli senin onu aldattığını ima ediyor. Ben böyle bir duruma katlanmazdım açıkçası. Ne kadar aşık olsan da karşındaki onu sevdiğini bildiği hâlde ve uyarmana rağmen aynı şeyi devam ettiriyor. Pek hoş bir durum değil.
Bunlari soyledikten sonra artik sinirden aglamaya basladim o anki sinirle engelledim yaklasik 6 saat sonra engeli kaldirdim kiyamadigim icin.. o ise kedi gibi geldin dedi bagzen onu sevmem bile bana koyuyor biliyormusun keske ona karsi sevgim bitse diyorum Şu an bile bu satilari dokerken gozyaslarina boguluyorum o beni hicbir zaman anlamadi ben onu ilmeklerine kadar anlarken.
Seni parmağında oynatıyor ve ne yazık ki sende buna izin veriyorsun. Asla ağlamana değecek bir insan değil. Hatta insan bile değil. Kesinlikle ayrılman lazım ondan.
Sey olabilir ozaman.. Üzülrtek söylemeliyim kiii.. sevgili değilmişssiniz gibi davranıp, baskalarıyla flörtleşiyor bunuda normalleştirebilmek için sana devamlı bir sekilde bunu empoze etmeye calısıyor olabilir...
Canım benim eski kocamın yaptıklarını duysan ağzın acık kalır. Erkeklere güvenme.. Onlar beynini ve kalbini susturup bir organlarını çalıstırıyolar sadece... Dikkat et kontrol et..