Sevgili de değiliz ama ne yapmaya çalışıyor?

Şirketten tanıştıgım biri var 3 ay önce. o 27, ben 29. İşle ilgili bir şey oldugunda bana hemen yardım ediyor. İstedigini sorabilirrsin neden çekiniyorsun vs der.. Ev aramana yardımcı olurum dedi kendiliğinden. Normalde uzaktan tanısmıstık. Ofiste çok konuşmadık, akşam çıkısta yanıma geldi bir şeyler içelim mi dedi. Tamam olur dedim. Gittiğimiz yerde laf lafı açtı, “sabah çok içine kapanıktın, şimdi biraz daha iyi görünüyorsun” dedi. Kendi ailesinden bahsetti daha dogrusu sorunlarından, bana ailenin kıymetini bil vs dedi. Ben de ailemdeki sorunlardan bahsettim, şaşırdı. “Hayatın hep böyle geçmez, sana destek olucak biri olur her şeyin bir çözümü vardır ne bileyim bir eşin olur “dedi. Sen düşündüğümden daha iyi dedi. Daha sonraki günlerde de cok düşüncelidavranmaya başladı. Evdeki sorunlarımla galan ilgileniyor, bir gün öptü, sevgili olmadan öpüştük. Ama hala iyi davranıyor. Yurtdısına gitme durumu var kesin degil seni de götürelim vs diyor dün de evde evlenirsin ilerde vs yaptı yabancı gibi anlamadım. Moralim bozuk olsa neyin var der, ofiste senle ilgilenen birini görsem kıskanırım der
Sevgili de değiliz ama ne yapmaya çalışıyor?