Bizim kızlar kore erkeklerinde ne buluyolar. Bembeyaz genelde zayıf sakalsız. Kısacası kız gibiler. Bizim türk erkekleri bin kat daha iyi degiller mi onlardan?
Kore erkekleri ve kızları beyaz tenli değildir genelde esmer ve krem kullanarak ciltlerini güzellştryorlar ve korede beyaz tenlş olanlar çok güzel ve yakışıklı sayılıyor koreliler hakkında çoğu şeyi bilirim😂😂
Çocuk sevimlilikleri var yaa o yüzden seviliyorlar :) e biz kızlar da tatlı sevimli şeyleri çok severizz :) iş gerçek sevgiliye adam gibi adamlığa gelince ama has türk erkeklerimiz candır :)
baksat rus kadinlari isteyenlere, erkeklere qiciklik olsun iste. istediklerinden mi? öyle derler bir mesaj atmalari için sevqilisinin 10 saat beklerler
@J-VHoper-K ne alaka? ben ònyargili davranman Türk kizlari konusunda, ama oraya buraya sarmayin artik Türk erkeklerine kimlerin hasta oldugunu herkez bilio
Tamam işte ne güzel :) hasta olan olsun ama şöyle bişey de var çoğu kore seven insan onların yanlarında olmasında istediği için değil onları birbirleriyle shiplemek için ilgi duyuyo ama bazılarınız yanlış anlıyosunuz.. Nasıl bazı insanlar gece gündüz lol oynuyosa bu da öyle birşey. Ama haklısınız ya ne diyim ki ben, abartıyorlar. Ama sonuçta zevkler ve renkler tartışılmaz tabi. :):)
Ben mi karışıyorum aq! Git karışanlara söyle lan ben ülke vss. ayrımı yapmam.. İstediğinizle evlenebilirsiniz :) Bunu ben demiyorum! Ben hatta katılıyorum bu düşüncenize rus kızları bence de daha güzel. Yani beni bu olayla karıştırmayın lütfen. Ama evet kabul etmek gerekirse var öyle piçler :/
@J-VHoper-K yav kanka tamam tartişmayalim. Türk kizlari da erkekleride ayni bo. k. hepimz ayni bokuz. temizler yani bizler kariç sen ben ve diqerleri yani. temizsen eger tanisalm. temizden kastim bakirelik falan degl. amacim senden faydalanmakta degl. sadece temizim diyosun o yuzden tanişalim. bende temizim.
Anlamazsın sen takma kafana boşfer bilmeseniz de yaşarsınız ! :) ^^ ayrıca anlaman için araştırman gerekir ama neyse ya bşfr sonra netizenlerin salak salak yorumlarıyla karşılaşırsın... sktr et kanki >-^
İnsanların dış görünüşüne bakıyonuz hiç koreli bir insanla konuştunuz mu lan! bir kere önüne gelen bir koreliye ana bu koreli gidip foto çektirek çok tatlı diyen bir insan aptaldır abi bu konuda haklısınız. Ama biz sanki türk erkeklerini, yurdumuzun erkeklerini sevmiyoruz gibi davranıyosunuz. Diğerlerini bilmem de ben Dış görünüşe göre insan seçen birii diilim. Çok yanlış düşünüyorsunuz.. :)
Farkinda misin burasi istedigimizi sorabilecegimiz bir site. Rahatsiz oluyosan cevap vermezsin. Ya da cok istiyosan sikayet et. Kafan guzel herhalde 😄😄
Evet kafam senden daha güzeldir... Daha ne demek istedigimi anlamadigin halde kendinde bana cevap verecek cesareti nerende gördün acaba sorundan banane istedigini sor ama insanlarin hayatlariyla bu kadar ilgilenecek kadar aciz olman ne bileyim acinasisin
ithala iliskiye karsıyım zaten neymıs kore erkegı. rus ambargosu var zaten zor zamanlardan gecıyoruz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
şu kore fetişist manyaklardan bir yakalayım içlerinden bir tanesini sopayla dövecem internette ne kadar koreli varsa türklerden tiksinmişler önüne geleni taciz ediyo bizim ''korecan''(!) ergenlerimiz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Koreli erkeklerden daha killiyim su kilsiz halimle :/
Alamazlar derken? Hiç internete bakmıyorsunuz herhalde :) Evet Türk kızları kezban haklısınız. Ama herkes istediği şekilde düşünebilir, kimse bir kişinin düşüncelerini değiştiremez.. Ama bazı konularda haklısınız ne biliyim hani her koreli dediklerinde dönüp bakan insanlar cidden biraz rahatsız edici, ama sonuçta DIŞ GÖRÜNÜŞ ÖNEMLİ DEĞİLDİ DEĞİL Mİ? :)
Koreli erkekler kendi ülkelerindeki kızlardan şikayetçi değiller ve bu yüzden koreli kızlar da başka erkeklere bakmıyorlar. Sizde biraz yurdumuz kızlarından memnun olursanız ve onların %80 i gibi iyi bir insan gibi davranırsanız ve ya bazı insanları görünüşlerinden ya da huylarından dolayı dışlamaz, alay etmezseniz niye size bakmasınlar? :) (burdaki dediklerimi yanlış anlamayın lütfen. Size demiyorum üstüne alınanlara diyorum :))
En İyi Cevaplar