Koreli erkekler mi daha çok yakışıkli çinli erkekler mi hangisi sizce bence çinli erkekler daha yakışıklı

Koreli erkekler daha yakışıklı
Çinli erkekler daha yakışıklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Koreli erkekler mi daha çok yakışıkli çinli erkekler mi hangisi sizce bence çinli erkekler daha yakışıklı

>Çekik gözlülük doğuya ilerledikçe artar... Bu açıdan en düzgün tipler Çin'de, sonra sırasıyla Kore, Japonya'dadır.. Dünyanın en çirkin fiziği Japonlar ve Portekizlilerdedir..
Doğru
Senin beni doğrulamak gibi bir şansın yok... Bahsettiğim ülkelerin hepsine defalarca gitmiş ve yaşamış bir insanım :D Not: Koreliler, Türkiye'den bakıldığı gibi yakışıklı güzel tipler değildir.. Aksine oldukça çirkin tiplerdir... Medyaya çıkardıkları 3-5 mankeni gören, tüm Korelileri çok yakışıklı/güzel zannediyor. Gidip görsen, öğğğggg dersin..
Ben korelileri çok çekici bulmuyorum çinlileri buluyorum çine giriş çıkışlar kapalı mi şuanda açık mı?
Açık... Evet Çinlilerin hem kadını hem erkeği diğerlerine göre daha iyidir ancak Çin 1,3 Milyar nüfusu ile gerçekte çok uluslu bir devlettir. Yani hepsi aynı soydan değildir... Bölgesel dilleri de farklıdır. İçinde çok farklı kültürleri barındırır... Her milletin fiziksel özellikleri de farklıdır... Ortak yanları hepsinin çekik gözlü olmasıdır.
Ben hangzhouya gitmek istiyorum 15 günlük için 100 milyar yeterli mi sence
100 Milyar? :) Bence gitmesen iyi edersin.. Rakamlarla aranın iyi olmadığını görüyorum... Aklın karışır... Çinin her yeri bir birinden ilginçtir bizim için.. Ancak özellikle kuzey bölgeleri daha da ilginçtir.
@benibo-lebil lütfen yardım et bana
Ne kadar bütçe ayırmam lazım yardımci olamaz mısın hangzhouya gideceğim sadece ingilizce biliyorum
Bütçe amaçladığın gezi programı ve kalacağın süreye göre değişir..
2 tane oyuncu var orada onları ziyaret edicem sadece
1 haftalığına da giderim yeter ki onları görebileyim
Bilet hariç 5000 Dolar yeterli..
Sagol peki ordaki oyuncuları bulabilir miyim orada sora sora falan
Bilemem.. Çok zor.. Ben hiç aramadım... İlgimi çeken şeyler değil... Bulacağını zannetmiyorum... Hollywood da bulabiliyorsan, orada da bulabilirsin..
Harry poterrdaki oyuncularla çekilmiş türk biri eda yamanda hollywood ünlüleriyle çekindi onlar çekiniyorsa ben hayli hayli bulup çekilirim
O zaman sorun yok :) Çekindikten sonra ne yapacaksın o fotoyu?
Paylaşacağım instagramda
Bunun sana ne faydası olacak...
Ne faydası mi olucak? Yıllardır hayran olduğum oyuncuyla fotoğraf çekileceğim ve mutlu olacağım ne var bunda?
Bişey yok.. Bu seni mutlulukta doyuma ulaştıracaksa sorun değil.
Evet ulaştırıcak daha mutlu olacağım
Seni mutlu etmek zor ve masraflı :D
Cevap
3Cevap
Bunların çoğu kısa oluyor ikisi de çöp o yüzden
Hayır çoğu kısa değil yanlış genelleme
Onlar estetik harikası
Ben Türkten yanayım şaşmam 😎
İkisi de köpek eti yiyor 🤮
Ben varken bu lavuklara mi bakiyonuz
türk erkeği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?