Ben de yanlışlıkla bu serveri seçtim zaten, geçen birileriyle maç attık kafa dengiydiler. Onlar beni anlamıyor ben onları anlamıyorum ama muhabbet ediyoruz ahahha ana ekranda başla yazıyor ya onun üstünde mod yazıyor ona tıkla. Sonra çıkan ekranın sağ üst köşesinde serverin yazıyordur avrupa diye ona tıkla. Serverini japonya yap işte oldu bitti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tanıdığım bir kız var kore hastası bir kanalı var youtube çok izleyicisi yok aslında ama koreli erkeklerle çok konuşuyor.
ınstagram falan var mı bana korei birini ayarlar mı
Ayarlamaz ben, güzel kardeşim değilim der, ama instagramı felan var
facebook her yerde facebook değil. Asya pasifik bölgesinin ağırlıklı kullandığı sosyal medya sitelerini bulup oraya yapışacaksın
Korece öğreten türk kore kültür merkezleri var oralara takılırsan drekt doğru iş yapmış olursun
kütahyada var mı
Hımmm işte onu bilmiyorum
Benim bir bayan arkadaş çok meraklıydı korece öğrenmişti
yardım edemez mısin
Türk kore kültür merkezini internetten telini bulup sorabilirsin
Pubg mobile, japonya serverinde oyna. Her gün Güney Korelilerle maç atıyorum.
ciddi misin ama bana denk gelmedi
Avrupa'da oynuyorsundur çünkü
bana ayarları için yardım etsene acil taktık ver
lütfen biri ayarlamam gerek kendine lalsalal
Ben de yanlışlıkla bu serveri seçtim zaten, geçen birileriyle maç attık kafa dengiydiler. Onlar beni anlamıyor ben onları anlamıyorum ama muhabbet ediyoruz ahahha ana ekranda başla yazıyor ya onun üstünde mod yazıyor ona tıkla. Sonra çıkan ekranın sağ üst köşesinde serverin yazıyordur avrupa diye ona tıkla. Serverini japonya yap işte oldu bitti.
peki bunlarla arkadaş olup id falan alabilir miyim linedan
hepsi nasıllar peki sapık değillerdir inşallah
Line ne
Anlamıyorum ki ama kimsenin öyle yanlış bir hareketi yoktu baya maç attık çıkarken iyi geceler dediler Türkçe hahah
acaba birini ayarlıyabilir miyim kendime
Bilmem
Tamam
internetten çok koreli çinli kızla konuşuyorum
bende konuşmak istiyprum hangi uygulamayı kullanıyorsun ya da bana koreli ayarlayamaz mısın
koreli erkekler genelde türkiyeyi engelliyo ama bak istersen sitenin adı interpals
Kore dilini biliyor musun ki
evet ıngılızce ve korecem var
Tinderda ayarlayabiliyon uyruğu
Blackpinkteki esmer karıyla evlenirim <3
esmer derken tipinden bahset biraz
1:02'deki en öndeki karı.
https://www.youtube.com/watch?v=9pdj4iJD08s
jennie
O karıyı bana ayarla işte
idol o ya ve lgbt bireyi
Niye Kore djdjdj
bilmm tatlılar hoşlar daha var knk