Eşim üstteki kadınla dövüşmüş kocası da çıkmış 2si eşimi dövmüşler.. Bu durumda ne yapılır?

Eşim üst komşuyla dövüşmüş kocası evdeymiş oda gelmiş dövmüşler beraber eşimi gözü felan mosmor, dudağı patlamış, elmacık kemiği felan mosmordu elbisesi felan yırtılmış baya hırpalanmış
Güncellemeler
+1 yıl
4 Tane ağabeyi var eşimin... Eşimi tembihleyecem sanki benim haberim yokmuş direkt onlara gitmiş gibi yapsın sanki bana söylerse hepsini fena yaparmışım gibi konuşacak... Ağabeyleri o adamla kadını perişan eder...
Güncellemeler
+1 yıl
Kocası asansörün içinde beni sıkıştırdı neredeyse dövüşecektik heyecandan stresten elim ayağım tir tir titredi. Abileri gelsin eşinin çok kalabalık geldiler diyeceğim kardeşlerinin o halini görürlerse mahveder perişan eder onları... Ayrıca Eşim beni yakışıklılığımı seviyor kavga iyi birşey değil ben boksör değilim
Güncellemeler
+1 yıl
Karşı komşumuz eşimin arkadaşıydı ailesine her şeyi anlatmış beni aradılar sen bu kızı hak etmiyorsun karını korumaktan acizsin kızımı alacağım dediler bağırarak o adamın anasını avradını s... mezsem Bana Celal Demesinler diye bağırdı.. Eşim ben anlatırım aşkım dur dedi eve gitti annesine kocamı yatağa bağlamıştım gelemedi demiş annesi aboooo gavur tövbeestafirullah demiş gerçek bu nasıl anlatacaksan anlat demişler o da kocasını sinirlenip kapıyı üstüne kitlemiş ondan yardıma gelemedi demiş
Eşim üstteki kadınla dövüşmüş kocası da çıkmış 2si eşimi dövmüşler.. Bu durumda ne yapılır?