Aşk İlişkileri Kocasından iri olan kadınlar kocasını dövüyormudur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim tanıdıklarım var Dövüyordur Dövmüyordur Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Soru Güncellemeler+1 yıl Güncelle Kocasından iri olan kadınlar kocasını dövüyormudur? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
rahatsızedici Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl hahahahhaha :D bence o kadinlarin degeri daha cok oluyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nişanlımın annesi var babasından 10 cm uzun 60 kiloda fazla😂😂 Yorumla
sapkadaki_kedi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sanmıyorum ya 0 40 Yorumla Soran +1 yıl Nişanlımın annesi kocasından 10 cm uzun 60 kiloda fazla kesin döverdir😂😂 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl O döver seni de dövebilir dikkat et Yorumla Soran +1 yıl Beni çok seviyor şimdilik😂😂 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Tamam kendini sevdirmeye bak 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bir sefer piknikte şakalaşırken kocasının üstüne oturmuştu😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ondan beri anne diyorum😂😂 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Aferin sana korku iyidir Yorumla Soran +1 yıl Aynen ezilmek istemem😂😂 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Sende zayıf birini alırsın Yorumla Soran +1 yıl O sevgilimin annesi sevgilim o kadar degil 76 kilo😊😊 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl 76 da fazla bi kadın için kaderin aynı olacak 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ezerse sevgilim ezsin kaynanam 125 kilo😂😂 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Hey maşallah kocası da onun için onu diyordu ezerse karım ezsin 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ben askerde 67 kiloya düştum sevgilimde pandemide 68 den 76 kiloya çıkmış Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Normal annesi o kadar kiloysa kız da kiloludur😂 Yorumla Soran +1 yıl Kocası 65 kilo kaynananın😂😂 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Hahaha aç bırakıyor demek 😂 Yorumla Soran +1 yıl Şimdilik kilolu değil sevgilim😂😂 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl 76 kilo fazla bi kadın için bence Yorumla Soran +1 yıl Balık etli halini daha çok sevdim Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Alınma ama balık etli olmuyor 76 kilo😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç kilosun Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl 47 kilo Yorumla Soran +1 yıl Boyu 178 sevgilimin😂😂 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl İyi o zaman Yorumla Soran +1 yıl Kaymanın fotosunu atacaktımda x per yetmedi😂😂 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Taktın kadına 😂 Yorumla Soran +1 yıl Senin 3 katındır😂😂 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Tahmin edebiliyorum kadın dediğin ince belli olur bence zayıflasın Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir niyeti yok gibi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilime bisiķklet aldım zayıflasın diye 😂😂 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Neyse boşver takılma ona 😂 Yorumla Soran +1 yıl Mecbur takılıyorum kocasını yalvarttı altında sesimi bile çıkaramadım benide döver diye😂😂 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Sevgilim demiştin nasıl bu kadar şeyine tanık oluyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Pikniğe gitmiştik nişanlım şu anda😊😊 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Sevgilim diyordun Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim olmuyormu nişanlım olunca😂😂 Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Ben pek inanamadım sana ama neyse Yorumla Soran +1 yıl Bak ilk yorumda nişanlım yazıyor Yorumla sapkadaki_kedi +1 yıl Sonra da sevgilim neyse banane ister yalan ister gerçek olsun Yorumla
ʏᴏʟᴜɴ_ʏᴏʟᴄᴜsᴜ Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Her türlü şiddete karşıyız 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nişanlımın annesi kocasını dövüyor😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hahahahhaha :D bence o kadinlarin degeri daha cok oluyor
Nişanlımın annesi var babasından 10 cm uzun 60 kiloda fazla😂😂
Sanmıyorum ya
Nişanlımın annesi kocasından 10 cm uzun 60 kiloda fazla kesin döverdir😂😂
O döver seni de dövebilir dikkat et
Beni çok seviyor şimdilik😂😂
Tamam kendini sevdirmeye bak 😂
Bir sefer piknikte şakalaşırken kocasının üstüne oturmuştu😂😂😂
Ondan beri anne diyorum😂😂
Aferin sana korku iyidir
Aynen ezilmek istemem😂😂
Sende zayıf birini alırsın
O sevgilimin annesi sevgilim o kadar degil 76 kilo😊😊
76 da fazla bi kadın için kaderin aynı olacak 😂
Ezerse sevgilim ezsin kaynanam 125 kilo😂😂
Hey maşallah kocası da onun için onu diyordu ezerse karım ezsin 😂😂
Ben askerde 67 kiloya düştum sevgilimde pandemide 68 den 76 kiloya çıkmış
Normal annesi o kadar kiloysa kız da kiloludur😂
Kocası 65 kilo kaynananın😂😂
Hahaha aç bırakıyor demek 😂
Şimdilik kilolu değil sevgilim😂😂
76 kilo fazla bi kadın için bence
Balık etli halini daha çok sevdim
Alınma ama balık etli olmuyor 76 kilo😂
Sen kaç kilosun
47 kilo
Boyu 178 sevgilimin😂😂
İyi o zaman
Kaymanın fotosunu atacaktımda x per yetmedi😂😂
Taktın kadına 😂
Senin 3 katındır😂😂
Tahmin edebiliyorum kadın dediğin ince belli olur bence zayıflasın
Öyle bir niyeti yok gibi 😂😂
Sevgilime bisiķklet aldım zayıflasın diye 😂😂
Neyse boşver takılma ona 😂
Mecbur takılıyorum kocasını yalvarttı altında sesimi bile çıkaramadım benide döver diye😂😂
Sevgilim demiştin nasıl bu kadar şeyine tanık oluyorsun?
Pikniğe gitmiştik nişanlım şu anda😊😊
Sevgilim diyordun
Sevgilim olmuyormu nişanlım olunca😂😂
Ben pek inanamadım sana ama neyse
Bak ilk yorumda nişanlım yazıyor
Sonra da sevgilim neyse banane ister yalan ister gerçek olsun
Her türlü şiddete karşıyız
Nişanlımın annesi kocasını dövüyor😂😂