Aile & Toplum Etrafinızda kocasını döven kadınlar var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Ben sözümü dinlemedimi üstüne oturup dövüyorum Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Sorular Güncellemeler+1 yıl Güncel lel Etrafinızda kocasını döven kadınlar var mı? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Karısını döven gördümKocasını öldüren gördüm 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Kocasınımı öldürdü Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Evet Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Yoksa sen hala kocanı öldürmedin mi Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Bitir artık şu kocanın işini çok yaşadı Yorumla Soran +1 yıl Yok yaşasın daha Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Sen kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 44 oldum Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Eşinle mutsuz musun Yorumla Soran +1 yıl Normalim Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Meslek nedir Yorumla Soran +1 yıl Meslek yok benim Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Eğer sıkıntı yoksa ekler misin Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Eklemezsende sorun yok Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Nasıl gidiyor şu an Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Her zaman böylemi Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. ne faşist insanlar var ya sadistlik desen gene bizim insanlarımız 0 0 Yorumla
scorpio_woman Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şiddetin her türlüsüne karşıyım tabi her cinsiyete uygulanmasına da 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Siz kocanız dövdünüz mü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
falafos Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Dönünce zevk mi aliyosunuz 0 20 Yorumla falafos +1 yıl İlginç Yorumla Soran +1 yıl Evet zevk alıyorum Yorumla falafos +1 yıl Bende istiyorum aslında Yorumla Soran +1 yıl Eşin dövsün Yorumla falafos +1 yıl Ondan istiyorum zaten Yorumla Soran +1 yıl Kaç kilosunuz ikiniz Yorumla falafos +1 yıl Eşim 59 Yorumla falafos +1 yıl Ben 71 Yorumla Soran +1 yıl Zayıfmış Yorumla falafos +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Yatağa bağlayıp dövsün seni Yorumla falafos +1 yıl Dövsün de nasıl doverse Dövsün Yorumla falafos +1 yıl Bazen videolarda görüyorum çok hoşuma gidiyor bu durum Yorumla falafos +1 yıl Dövmesi için ne söylemeliyim Yorumla Soran +1 yıl Yatakta yüzüne otursun ezsin seni Yorumla falafos +1 yıl Tokat falan Yorumla falafos +1 yıl Hakaret falan Yorumla Soran +1 yıl Vursun sana arada Yorumla falafos +1 yıl Keşke Yorumla falafos +1 yıl Direk söylememi miyim dayak yemek istedigimi Yorumla
Teozmn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Şöyle arada yapistiriyorum 6 ay susuyo 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kime Yorumla Teozmn +1 yıl Manitaya Yorumla Soran +1 yıl Korkuyormu senden Yorumla Teozmn +1 yıl Tabi korkuyo Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayir 0 0 Yorumla
bozok52 Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 331 cevap paylaştı. Off tam aradigim hatun 0 0 Yorumla
golge_yeli Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Yokkk 0 2 Yorumla golge_yeli +1 yıl Tebrik ederim seni Yorumla golge_yeli +1 yıl Üstüne oturmak önemli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl abla sen kocanı eminim dön deyip seviyor 0 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mik*yorsunda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şimdide dövüyormusun Yorumla Soran +1 yıl Dövüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl özelden yazarmısın merak ettim cidden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaç yaşındasın Yorumla Soran +1 yıl 44 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl cinsellik nasıl oluyor dövüyormusun ondada Yorumla Soran +1 yıl Eziyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki seni tatmin ediyormu eşin doyuruyormu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl muhafazakar birimisin? Yorumla Soran +1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl özelden konuşallımmı bunları, cidden merak ediyorum nasıl dövüyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur mu? Yorumla Soran +1 yıl Sonra Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizliden çıkıyorum mesaj atarmısın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sonra degil şimdi Yorumla Soran +1 yıl Çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bekliyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Var evet :D 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Kim o Yorumla Soran +1 yıl Senmi dövüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir uzaktan bi akraba Yorumla Soran +1 yıl Nerden biliyon dövdüğünü 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlatiyorlardi yüzünü gözünü tirmaliyormuş. :D Yorumla Soran +1 yıl İyi yapıyormuş eline sağlık 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kendimi anlatıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok tanıdıklar bize anlatıyordu ama adam da kadını çok dövmüş zamanında. Bence de dediğin gibi hak ediyor zaten yaramaz adam. Yorumla Soran +1 yıl Bizde öyleydik şimdi gücü yetmiyor bana 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Onundamı kocası zayıf ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eşine göre kiloluydu en son gördüğümde. Yorumla Soran +1 yıl Döverdir o zaman çelimsizi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi bi de üstüne çıkıp tırmalıyormuş 🙁 Yorumla Soran +1 yıl Eze eze dövsün adam etsin onu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Karısını döven gördüm
Kocasını öldüren gördüm
Kocasınımı öldürdü
Evet
Yoksa sen hala kocanı öldürmedin mi
Yok
Bitir artık şu kocanın işini çok yaşadı
Yok yaşasın daha
Sen kaç yaşındasın
44 oldum
Eşinle mutsuz musun
Normalim
Meslek nedir
Meslek yok benim
Eğer sıkıntı yoksa ekler misin
Eklemezsende sorun yok
Nasıl gidiyor şu an
Her zaman böylemi
ne faşist insanlar var ya sadistlik desen gene bizim insanlarımız
Şiddetin her türlüsüne karşıyım tabi her cinsiyete uygulanmasına da
Siz kocanız dövdünüz mü
Evet
Dönünce zevk mi aliyosunuz
İlginç
Evet zevk alıyorum
Bende istiyorum aslında
Eşin dövsün
Ondan istiyorum zaten
Kaç kilosunuz ikiniz
Eşim 59
Ben 71
Zayıfmış
Evet
Yatağa bağlayıp dövsün seni
Dövsün de nasıl doverse Dövsün
Bazen videolarda görüyorum çok hoşuma gidiyor bu durum
Dövmesi için ne söylemeliyim
Yatakta yüzüne otursun ezsin seni
Tokat falan
Hakaret falan
Vursun sana arada
Keşke
Direk söylememi miyim dayak yemek istedigimi
Tahmin ettiğimizden daha çok vardır.
Şöyle arada yapistiriyorum 6 ay susuyo
Kime
Manitaya
Korkuyormu senden
Tabi korkuyo
Hayir
😂😂😂gel beni de döv :)
Off tam aradigim hatun
Yokkk
Tebrik ederim seni
Üstüne oturmak önemli
abla sen kocanı eminim dön deyip seviyor
mik*yorsunda
şimdide dövüyormusun
Dövüyorum
özelden yazarmısın merak ettim cidden
kaç yaşındasın
44
cinsellik nasıl oluyor dövüyormusun ondada
Eziyorum
peki seni tatmin ediyormu eşin doyuruyormu
muhafazakar birimisin?
Değilim
özelden konuşallımmı bunları, cidden merak ediyorum nasıl dövüyorsun?
olur mu?
Sonra
gizliden çıkıyorum mesaj atarmısın?
sonra degil şimdi
Çık
bekliyorum
Yok tabikide
Kaç yıllık evlsiiniz
25
Ayn kardesim
Var evet :D
Kim o
Senmi dövüyorsun
Hayir uzaktan bi akraba
Nerden biliyon dövdüğünü 😂😂
Anlatiyorlardi yüzünü gözünü tirmaliyormuş. :D
İyi yapıyormuş eline sağlık 😂😂
Kendimi anlatıyor
Yok tanıdıklar bize anlatıyordu ama adam da kadını çok dövmüş zamanında. Bence de dediğin gibi hak ediyor zaten yaramaz adam.
Bizde öyleydik şimdi gücü yetmiyor bana 😂😂
Onundamı kocası zayıf ondan
Eşine göre kiloluydu en son gördüğümde.
Döverdir o zaman çelimsizi
Tabi bi de üstüne çıkıp tırmalıyormuş 🙁
Eze eze dövsün adam etsin onu