Sevgilimi bir kız elimden aldı onu geri kazanmalıyım kıza da güçsüz olmadığımı göstermek istiyorum ne yapabilirim?

Merhaba,
Öncelikle şunu söyleyim öyle kötü biri falan değilim ama damarıma basarlarsa yanlarına bırakmam. Bir süre önce sevgilim beni durup dururken terk etti. Benimle beraberken beğendiği başka bir kız da vardı aslında söylüyordu bunun yüzünden kavga ettik defalarca ama onu sadece güzel buluyorum Dünya'daki birçok güzel kız gibi, ama sevdiğim sensin hayatımda sen varsın onunla vakit geçirmek sadece hoşuma gidiyor arkadaşım o falan diyodu, sonra biz ayrıldık bununla ama arkadaş kalmak istedi bu arada diğer kızla görüşmüyordu pek yine benimle vakit geçiriyordu zaten o kızın da bir sevgilisi oldu işte arada bir konuşuyorlardı benimkiyle yavaştan eski sevgilim bununla yakınlaştı aslında tam yeniden ilişki yaşamaya adım atmıştık saçma bahanelerle artık arkadaş da kalamayacağımızı söyledi bu kıza iyice yapıştı kızın da güya sevgilisi var hergün beraberler ama benim eski sevgilinin yanından ayrılmıyor öğrendim ki sabah akşam mesajlaşıyorlarmış ve gözümün önünde bazen gülüşüyorlar oynaşıyorlar katlanamıyorum. Bu beraberken yıllarca bana anlattığı her hikayeyi gidip kıza da anlatmış birkaç haftada, beraber yaptığımız planları da onunla yaşıyor kızı görseniz bir saf bir masum sanki haberi yok bişeyden. Sevgilisini de aldatacak bir tip değil aslında evli gibiler kızın sevgilisi zaten benim eski sevgilimin kankası ve bunların bu kadar yakın olmasına bişey demiyor cidden ben çözemedim bu ilişkiyi.. Eski sevgilim ikimize özel ne varsa onunla da yaşamaya çalışıyor sanki onu benim yerime koymak istiyor, beraber bizim şarkılarımızı dinliyorlar. Tüm anılarım, hayallerim onun artık ve çok rahatsız oluyorum. Hayatımı çaldı geçmişimi geleceğimi. Büyüklük bende kalsın diyerek çok vazgeçtim sevdiğim şeylerden, bu sefer ortamı diğerine bırakıp giden taraf ben olmamalıyım. bir fikir verin bu tip saf görünümlü kurnazlar artık kazansın istemiyorum. Hem kıza beni yok edemeyeceğini göstermeliyim hem sevgilimi almalıyım. Benim hayatıma niye göz dikti, sevgilisi neyine yetmiyor?
Sevgilimi bir kız elimden aldı onu geri kazanmalıyım kıza da güçsüz olmadığımı göstermek istiyorum ne yapabilirim?