Merhaba , adım mustafa 22 yaşındayım arkadaşlar , bayağı yakın olduğum bir kız arkadaşım var kendisinden hoşlanıyorum bayağı ama bunu yeni yeni fark ettiğim için ilgimi yavaş yavaş belli ediyordum. her şey çok güzel gidiyordu ama kıza biraz fazla ısrarcı davrandım bir şeyler yapma konusunda ve bazı hoşuna gitmeyen sohbetlerde üstüne gittim çok üsteledim. normalde bu tarz şeyler yapmam ama biraz ayarımı kaçırdım , çok iyi anlaştığım birisi kendisi normalde , size sorum ben bu durumu nasıl geri çevirebilirim ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir süre geri çekildikten sonra tekrardan atik davranmamı tavsiye eder misiniz?
Çok yakınımdaki bir kızı bunalttım darladım biraz , geri kazanmam için ne yapmamı önerirsiniz?
Evet ben de bunun farkındayım , normalde böyle bir insan da değilim kendim de rahatsız edilmeyi üstelenmeyi sevmem ama biraz yoğun duygu hissedince kendi ayarımı kaçırdım. Burada asıl tavsiye almak istediğim konu ben bu durumu geri çevirebilir miyim nasıl bir yol izleyeyim bu konuda ne tavsiye verirsiniz , altta yazdığınız gibi bir süre pek üstelememeyi düşünüyorum , düzeldikten sonra da biraz kendi haline bırakıp konuşmak isterse konuşmaya çalışacağım özellikle sohbet kurmak için çabalamayacağım , kızla paylaşımımız çok fazlaydı bazen 2 kere 3 kere aradığı üst üste bir yerlere davet ettiği olurdu yani pek tek taraflı iletişim yoktu ondan da atiklik görüyordum , bir süre kendi haline bıraktıktan sonra ufak tekek yoklayayım mı ne dersiniz?
ortada çok özür dilenecek bir durum yok açıkçası , hatta gidip özür dilemek için konuşma yapmam bile daha da bunaltır onu , biraz hal tavırlarımı değiştirmem daha iyi olur diye düşünüyorum , bu anlamda ne yapabilirim onu merak ediyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Soğutmuşsun kendinden
Biraz konuşma bence yani mesaj atma bir kaç gün
Evet ben de bunun farkındayım , normalde böyle bir insan da değilim kendim de rahatsız edilmeyi üstelenmeyi sevmem ama biraz yoğun duygu hissedince kendi ayarımı kaçırdım. Burada asıl tavsiye almak istediğim konu ben bu durumu geri çevirebilir miyim nasıl bir yol izleyeyim bu konuda ne tavsiye verirsiniz ,
altta yazdığınız gibi bir süre pek üstelememeyi düşünüyorum , düzeldikten sonra da biraz kendi haline bırakıp konuşmak isterse konuşmaya çalışacağım özellikle sohbet kurmak için çabalamayacağım , kızla paylaşımımız çok fazlaydı bazen 2 kere 3 kere aradığı üst üste bir yerlere davet ettiği olurdu yani pek tek taraflı iletişim yoktu ondan da atiklik görüyordum , bir süre kendi haline bıraktıktan sonra ufak tekek yoklayayım mı ne dersiniz?
Evet öyle yapın bencede
Özür dile!
ortada çok özür dilenecek bir durum yok açıkçası , hatta gidip özür dilemek için konuşma yapmam bile daha da bunaltır onu , biraz hal tavırlarımı değiştirmem daha iyi olur diye düşünüyorum , bu anlamda ne yapabilirim onu merak ediyorum