AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
456Cevap
Kendini ele vermissin zengin erkeklerle takilan kizlardanm demek istemissin oyuzden cevap vermiyom :)
sen her halükarda vermeyi teklif et alır almaz onun bileceği şey , yarın birgün ayrılık olduğunda söz sahibi olmaz insanoğlu konuşurmu konuşur...
hayır ödenmemeli asıl ödersen aranızda bir uzaklık resmiyet olduğunu düşünür bu kişi erkekse yani.. Sakın odemeye çalışma çok kızar
Karakter sahibi bir insan bunu sormaz en kısa sürede öderdi benim bildiğim.
Not: sana laf çakma amaçlı söylemedim düşüncemi söyledim.
sen vermeye çalış o nasılsa almayacak :D gider parfüm ayakkabı falan alırsın nasılsa gözden çıkardığın bir para :D
ben sevdiğim kıza borç vermem benim param onun parası zaten ayrılıncada o parayı getirirse çok üzülürüm
para verilmeli geri tabi nihayetinde eşin değil senin.. Almaz oda eşşek değil. Sende gider o parayla ona bir saat alırsın olur biter.
Yavrum yaa... Bende sevgilime bin lira vermiştim borç olarak değildi geri istemedim ama o hesabıma yatırmış.
borç adı altında alındıysa tabıkıde ödenmelı. ama ne olursa olsun sevgılıden alınan para gurursuzluktur.
Aman ne soru imiş be 1000 kez soruldu hak ve hukuk var alındı ise ödenir maddi durumu iyi ile ne alakası var
Birde gunun sorusu olmus
Alipta verenin ag ne sorulmuş be
Ben 200 lirayı bir arada görmedim :/
borcun küçügü veya büyüğü yoktur... bence ne olursa olsun ya alma ya da öde... bu bir karektermeselesı, asalak gibi yasam cokda güzel degil...
Senin gibisini bulmuş daha ne ister.
Öyle birşey yaptığımı bile hatırlamam, geri vermeye kalkarsada almam.
Hayır geri vermene gerekyok tam tersine geri vermeye çalışırsan onu üzmüş olursun sanki yabancıymış ya da herhangi bir arkadaşınmış gibi olur.
Borç olarak aldıysan geri vermen gerekir. En azından geri vermeyi teklif etmen gerek. almam filan dersede helallik şart ;)
bence ayıp olmaz adı uzerınde borc almıssın odemelısın bu senın onun parasında gozun olmadıgın anlamına da gelır aynı zamanda
Borc adi altinda verdiyse geri vermen gerekir. Ha senden para alinir mi orasi tartisilir. İnsan maas kartini sana biraki, kendini harcliga baglar.
Valla ben eşimden bile para istesem utanirim ki sevgiliden borç almam imaknsiz Ölsem istemem
borçsa ödenmeli tabi gelirin önemi yok, söz sözdür.
En azından teklif ederdim sonuçta borç olarak aldım yani o kabul etmeyebilir
Borç istemen bir ayıpken daha 2. Ayıbı yapıp vermemeyi mi düşüyorsun? Garip.
aranızda böyle şeylerin lafı olmaması lazım fakat bunu geri nasıl ödüyebilirsin hediyeler al..
Tatlım sonuçta borç.. sen üzerine düşeni yap ve ver parasini o alır ya da almaz ama sen görevini yap
Gercekten ask varsa sevgiliden borc alinmaz. Boyle seylerin lafi olmaz cunku
genede vermlisin geliri yüksekse almaz zatende söylenmesin diye
Sevgili ya da herhangi biri önemli değil borç yiğidin harcıdır öde
Ödeme kiz sevgili bircmz verirmis hediye vermeli adam dedigin
Ödemeyi başka bir yoldan da yapabilirsin. Mesela güzel bir akşam yemeği gibi.
ödemelisin o senin finansörün degil almazsa almasın sen öde
bence geri ödemen senin yararına olur ileriyi düşünüyor isen o elemanla
Geri ödemeye çalışsan bile kabul etmez normal bir sevgili :/
Borç olduktan sonra kimden aldıysan al. Ödenmelidir.
o değerde bir hediye al yaptığın iyiliğin karşılığı için de. hem ayıp olmaz hemde için rahat olur
Nerde oturuyon bırak onu ben sorun etmem canın sagolsun😂😂
O zaman eski sevgilimden 350 liramı geri istiyim ben :))
insanlardan para istemeyi sevmem... çok zor durumda bile olsam bir şekilde hallederim
Borç borçtur. Ödenmelidir tabi ki. Ama senin durum harçlığa daha çok uyuyor. :)
Aman tanrım! Eğer fotodaki sensen " Hadi yine gel benim ol " şarkısını sana armağan ederekten, borcunu ben ödemeyi üstleniyorum.
Hadi birde üstüne tüm Barcelona maçlarına kuponumda alt veriyorum.
Ödenmeli. Sadece sevgilin senin. Ayrıldığınız zaman emin ol parayi senden geri isteyecektir.
Borç olarak aldiysan ödemen gerekir tabiki o almazsa baska birsey sana düşen ödemektir
Kız alıyorsa, ödemesin doğru olmaz hemde geliri yüksekse hiç ödenmez.
Ne olursa olsun ben borç para almam. Geri ödenmesi gerektiğini düşünüyorum.
geri öde karşılığında seni kullanmak isteyecektir şimdi olmasada birgün...
teklif edersin 2 3 defa yok derse parayı cebe atarsın
Borc alındıysa mıktar onemlı degıl oderım
Odenmesınıde ısterım
İstediği kadar zengin olsun acımdan ölürüm yinede almam borç
kızım soruyu sorarken bile alınan borç ödenmeli mi diyon :) borç yani öde bir zahmet
diyecek sözüm yok ama şunu belirteyim sen kalbinin sesini dinle:)
Sen teklif et o zaten kabul etmez borcunu ona geri vermeni. Hem sana olan güvenini arttırmış olursun.
sen teklif et alip almamak ona kalmis arkandan laf etmesine izin vermemis olursun hem bide karakter yapisini ogrenirsin iste
aradaki ilişki durumuna boyutuna ve süresine bağlı yani 5 yıldır sevgili olan nişanlı bir çiftse zaten karı koca olmuşlar ödenmez.
bence geri ödemelisin ayıp olmaz çünkü kendisi almayacaktır ama senin yinede parayı geri ödemen gerekir
Kız arkadaşım benden 250₺ aldı geri vermesini istemedim normalde öyle para isteyen biri olmadığı anlayışla karşıladım
ben aralık 2012 de sevgilimden almıştım 400 tl ama sonra ayrıldık derken ben parayı denkleştirmeye çalışırken kızın izini kaybettim irtibatım koptu bir daha bulamadım kızı şimdide o parayı geri ödeyemediğim için kötü hissediyorum kendimi
bence versen dert vermesen ayri dert. ileride nolacagi hiic belli olmaz bence en iyisi sen ona o civarlarda para edecek bir hediye al
Ya sevgilisiniz siz aranızda borç olurmuya eger cimriyse beklerse ver ama borç dediğinde kızmadımı hiç borç deyince
Hee sen fakirsin sevgilin zengin anladık. Ama borç borçtur öde. Yarın bir gün aranız kötü olursa eline malzeme verme konuşup canını sıkmasın.
Once vermek iste o alirsa para gozdur almazsa gercekden seviyor. benim fikrim almak erkeklige sigmaz.
Geliri yüksekse 100-200 lira borç mu alınır lan?
Ben kız olcam sevgilim zengin olcak :D
Alacağım en az miktar 2-3 milyar olur :D
Önemli olan gelir seviyesi veya miktar değil. Ben çok yanlış düşünürdüm, en azından geri verme teklifinde bulunmalısın.