AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
456Cevap
sen uzat parayı yani o niyetini göster geliri yüksekse almaz zaten ben olsam almam ama yine kendi bilir
ya başşak mı geçiyon abi ne borcu ya :D vermişse vermiş yani kime ne :D
adı ustunde borç aldıysan ödemelisin. Geliri yüksek de olsa borç borçttur.
Ben para işlerini karıştırmayı sevmiyorum. Ne alırım ne almasını isteyecek rahatlığı veririm.
Ve Tanrı arkadaşlık ve para işlerini birbirinden ayıran kadın yarattı
bir yemeğe çıkın yemeği sen ısmarla hem böylece borcumu ödemiş olurum de şakacı bir tavırla
Ödenir.. yani en azından teklif edilir almazsa onun bileceği iş..
bence ilişkinin durumuna bağlı , sonuçta eşim değil ve kendi adıma konuşayım öğrenci old. için öderdim
bence geri öde takacaksan 100 - 200 tl takma ilerde 1000 - 2000 bin takki akıllansın kimseye borc para vermesin :D
Sevgilim evleneceğim adam oldugu için aramizda hiç bir zaman para muhabbeti olmaz
Ne olursa olsun ödenmelidir. Sonucda sadece sevgili😉
Yok, hayır eğer benimle çıkıyorsa zaten onu eşim olarak göreceği için olmaz borç olmazdı
geliri yüksekte olsa borç borçtur.
ben annemden aldığımı ödüyorum o derece benim için
Aldigin parayi geri vermezsen ayrildiktan sonra gidip orda burada "borc alip odemeyecek kadar karaktersizmis zaten oglum" cumlesinin arkandan kosarak sana yaklasacagini bilmen gerek.
sonuçta borç diyerek almışsın. Geri vermeyi teklif etmelisin, o zaten almayacaktır. Ama böyle bir nezaketi de herkes bekler.
Tabiki de. Hatta hiç istenmemeli. Kocan değil o SEVGİLİN..
sevgili dediğin fikirleri düşüncesini paylaşan insan paranın hesabını yapar ise hemen terk edilmeli demekki daha küçük sorunlar çözülmemiş
Bence vermelisin en azından almasa bile parayı vermek istemen hoşuna gider
Borç borçtur ben utanır öderdim knk he ama eğer almak istemezse fazla abartmazdım
Borc bu tabiki odenmeli. Kullanildigini dusunurse sogur hem
Kimseye borçlu kalmayi sevmem heleki sevgilime kavga ederiz yüzüme vurur sonra
ÖdemelisiN en azından teklif et kabule etmez kendi bilir ama sen teklif et ve ısrar et alması için
İki sevgili arasında paranın lafı olmamalı. Sadece her zaman tek taraftan olmamalı harcamalar.
Cocuk sana borç olarak verdiyse ödemelisin öteki türlü hayır tabikide :)
Kesinlikle odemelisin. Gelir seviyesi fark etmez. Hatta almak istemese bile zorla.
Borc vermemişsin anlaşıldıgı kadarıyla o nedenle geri verme verirsen ayıp olur ama teklif et ayarla ortaya bir karışık
Sen teklif et isterse milyarder olsun teklif et zaten adamsa almaz geri çevirir.
sen teklif et kafasında kötü bir imaj çizme vermeye çalıs alıp almamak onun kararı olsun
Yoo olmaz bence odenmeli. En azindan sen teklif et israr et almazsa o almasin
Borç diyorsun.
BORÇ
Sevgiliden borç mu alınırmış veya alınan para borç mu olurmuş saçma bir soru o para verilmez..
isteyene kadar bekle ödeme zaten istiyorsa sevgili deme onun adına
Bu kısılıgını yansıtır ınsanın bence ver. Zaten ya ne dıyon dur fılan yapar koyarsın cebe :D
Bugüne kadar babamdan dahi para almadım ki kaldıki sevgilimden alsam mutlaka geri veriirm almasa bile ben belli etmeden cebine koyarım
borç diyerek alındıysa verilmeli ama normal alındıysa gerek yok.
Ben olsam asla kabul etmezdim. Bence geri vermeyi teklif etme ama mesela sana kahve borcum vardı diyip bir kahve icmeye götürebilirsin :)
bence sevgiliden alınan hiç bir şey geri verilmemeli =D
şimdi onu ödemezsen bir daha ki zor durumunda ne yüzle isteyecksin acaba? almasada teklif et sen
Sen parasını geri vermeye çalış üstüne düşeni yap, yanlış düşünmesin hakkında ;Ama alırsa eğer tam hanzoymuş dediğin gibi geliri yüksek ise :)
bence sevgililerin arasında ''borç'' muhabbeti oluyorsa bence o ilişkide sıkıntı büyük.
Verilebilir ama sevdiğim insana borç vermis isem çok sıkışma olmadıkça istemem
geri öde diyen kızarın hepsi emin olki ödemediler. bizim gibi salaklarda yediği yemeği bile ödedi.. sonuç deveyi dken ınsanı miken demisler ödeme sonuçta zorla almadın.. ablanı dınle sen tatlm ;)
tekliif edilir bence geri ödeme ama zaten yüksek gelirliyse istemeyecektir
şahsen ben verdiğimi borcu geri isteyemeyen biriyim ama usulende olsa mutlaka ödenmesi teklif edilmeli. bu herşeyden öte saygıdır.
Borcun anlamı geri verilmesi gereken şeydir. Zamanında ödenmesi de çok önemlidir.
Bence geri ödenmeli ama ben verdi isem ve eski sevgilim bana geri getirse almam
Sevgiliden borç almak saçma ama durumu iyiyse sorun etmez herhalde ama ben olsam lafı olmasın sonradan diye geri verirdim
Geliri ne kadar olursa olsun borç borçtur. Ödenmeli.
Ödeyeceksin borc borctur he istemezse o zamansorun yok
geliri dusuk olsun yuksek olsun ne farkeder. borç borçtur. kul hakkı dıye bıse var sonucta.
Kim olursa olsun ödenmelidir isterse milyarder olsun. Şahsen ben kimseye borçlu kalmazdım. Para kabul etmiyorsa eş değer bir eşya alırdım.
olmadı kredı kartıyla odersın :D
Ayıp olmaz sevgilim benden borç isteyip vermesin hiç istemem al kullan geri getirirsen sı××××ım ağzına diyip aldırırım zorla
Zaten sevgilin dediğin insanla aranda borç gibi bir saçma kavram varsa sevgili değil, arkadaşsınız siz.
Bencede aynen öyle!
Bence sen geri ver yoksa yanlış bir izlenim oluşturursun. sen ver o almazsa almaz.. ama ssen ver..
Tamam
Bence sen ödeme bunu sorman bile yanlış geldi bana çünkü. Parada olsa başka birşey de olsa sana emanet edilen birşey vermemekten başka ne yapabilir ki bir insan
Borç: Geri ödenmek üzere alınan para vb. demektir. Sevgiliden alınan para geri ödenmeli mi? diye sorsan anlarımda borç zaten geri ödenmek için alındığı için borçtur.
bence teklif dahi etme ki maddi durumuyla alakalı değilde içinden geldiği için vermiş. Onun yerinde ben olsam üzülürüm sevgilim verdiğim parayı borç bilip ödemek istiyor diye
Karı-koca olmayan hiç bir insanın arasına para girmemeli. Bugün, aman kalsın noolacak diyen,
Yarın rüzgar ters esince, getir paramı der.
O yüzden hiç gerek yok bunlara...
Sen önüne koy parayı, büyük olasılıkla reddedecek. Zaten varlıklıysa o parada gözünün olduğunu sanmam ancak sen o erdemi göster. Sonuçta para kolay kazanılmıyor.
tabiiki geri verilmeli. o senin karakterinle ilgilidir sevgilinin zengin olup olmamasıyla değil. karakteri düzgün bir insan mecbur kalmadıkça borç bile istememeli. o ne lan öyle
Onun geliri yüksek olabilir ama eğer sen ödemezsen senin kişiliğin düşük seviyeli olucak. Aldığın parayı geri vermemeyi kendine yakıştırabilicek misin gerçekten?