Güvenemiyorum, aklıma kötü düşünceler geliyor ve kavga ediyoruz?

Merhaba değerli ks sakinleri,

Size içimi dökmek ve yorumlarınızı görmek amacıyla bu soruyu soruyorum.

Sevgilimle 3 aydır beraberiz, öncesinden de bir kaç yıl geçmişimiz var. Sevgilim beni seviyor, bunu hissedebiliyorum bende onu seviyorum kesinlikle. Sorun şu ki ben sevgilime çok karışan bir insanım ama karışamıyorum çok sıkıyorum ve karşımdaki canım gibi hissediyorum çünkü her şeye mal ayağına yatıyor.

Yapı olarak agresif bir insanım ve sürekli sinirleniyorum. Bana normal olduğunu düşündüğü şeyleri yaparken arıyor mesaj atıyor söylüyor şunu yapıyorum şunu yaptım buradayım şunu yapacağım gibisinden. Ben bazen işim var kapatıyorum diyip sinirlenip kalbini kırmamak için kapatıyorum bazen direk bağırıyorum çağırıyorum ama bir türlü güvenemiyorum.

Bazen benim ayar olacağımı bildiği davranışları benim tepkimi ölçmek için sanırım canım hala ne tepki vereceğimi bilmiyor BEYİNSİZ bana sormadan direk örneğin şunu yapacağım diyor ben sinirlenip sövüp sayıyorum bu kezde üzülüyor kırılıyor başlarım kırılmasına ya deli olacağım.

Sürekli kavga ediyoruz ama etmek istemiyorum, karşımdaki bana o güveni vermiyor ve ben deli oluyorum. Neden o güveni vermiyor neden arkadaş neden yani neden? Bir sürü şey konuşuyoruz bir konu hakkında konuşurken o bana anlatıyor. Anlattıklarına inanasım gelmiyor inanamıyorum yani kendi hakkında örneğin önemli bir şey (eski sevgili vb.) konuştuğunda inanmıyorum kesinlikle ya olmuyor yani yemin ederim olmuyor inanmak çok zor güç oluyor. Ağlayasım geliyor inanamıyorum neden arkadaş neden yani neden inanmıyorum güvenmiyorum?

Ne yapmalıyım, karşımdaki ne yapmalı? Hissettirmiyor bana güveni.
Güvenemiyorum, aklıma kötü düşünceler geliyor ve kavga ediyoruz?