Sürekli kavga ediyoruz artik dayanamiyorum?

şöyle birşey var ben suanda 19im ve 17ken biriyle tanistim instada nasil olsa bisey olmaz diye dusundum sadece konusuyorduk. Beni sevdigini söyledi ve hala seviyorum diyor ama sevgili degiliz. Ama ben kavga ettigimizde özliyorum. Yani ne onsuz oluyo nede onunla. Hep kavga ediyoruz sürekli. Galiba bende birseyler hissediyorum artik cünkp konusmayinca özliyorum ya da alismisim ondandir bilmuyorum ama hic gorusmedik 2 yildir konusuyoruz ve benden baskasi olmadigini biliyorum hayatinda ama artik cok yiprandim şöyle diyim ben kendimden zaten acik giyinmeyen bir insanim ama mesela eşimle evlensem tatile ciksam tabiki bikini giyecem ne giycem? Bana uzun şort giyersin falan diyor. Azicik sefaf bir üst giysem hemen degistir diyo herseye karisiyo disari ciktigimda erkenn gel diyo surekli. Bu saate uyu diyo surekli bana resmini at yanaklarini at öpücem diyo biktim artik BIKTIM. Iyi hisda herseyi cok zorluyir biktim artik ve nefret ediyorum artik söviyorum da ama ginede barisisoruz bir sekilde. Nerde calisicagima bile karar veriyo burayi sevmedim diyor bir is gorusmesine gittigimde. Is gorusmesinde birtane cocuk vardi o gosterdi bana ne is yapildigini felan bunu ona anlattim hemen iyi git ona yaz falab diyor. ay bogazim dugumlendi artik gercekten napcagimi bilmiyorum nefret ediyorum gercekten suanda bisey olsa ona umrumda olmaz o derece artik ama dedigim gibi onsuz da olmuyo onunlada. Alistim artik bir kere. Nerden bilcektim böyle olcagini o turkiyede yasiyor bu arada ben almanya. O 23 yasinda. Hic gorusmedik. Sizce ne yapmaliyim? Gercekten lutfen bana tavsiye verin. Bana sureklu diyo ki hesaplasma gununde bulusucaz Allaha havale ediyorum felan.
Güncellemeler
+1 yıl
Insta acmama bile izin vermiyo
Güncellemeler
+1 yıl
Yardim lutfen
Güncellemeler
+1 yıl
Alo
Sürekli kavga ediyoruz artik dayanamiyorum?