Sürekli kavga ediyorum?

Arkadaşlar ben çok özgüvenli dürüst girişken çalışkan bir kızım. ders notlarım çok yüksek okul 1. siydim geçen sene. Ve Almanca ve İngilizceyi akıcı bir biçimde dilcilerden bile iyi konuşuyorum bu arada sayisalcoyim ama okulundaki dört saatlik ingilizce kursundan biliyorum herkes Google çeviri açıyor ama herkes kimse konuşamıyor ve sayisalci ben hem sayisalci sınıfında hem dil sınıfında sürekli derse katılıp çok konuşuyorum ingilizce. Onun dışında boylu posluyum 1.68 boyum kahkulluyum yüzüm burnum küçük ve güzel. kilom biraz fazla 68 kiloyum ama 55 gibisin diyorlar. Konuşmanın baya. sosyalim ama asosyallesmeye çalışıyorum uyumaya başladım tüm gün sınıfta kavgalar yüzünden dil sınıfındaki kizlar gelme diye peşimetakilfi sınıf ve sınıf grubunda gergin istinasiz kavga ediyorum çünkü beni kimsenin istemediğini umursamadıgini rahatsız olduklarını 10 kişi birden söyledi gergin okulun başından beri ama ben hiç bişey yapmadım kafayı yiyeceğim neden boyleler sizceee? Nefret ediyorlar benden bir tane çocuk gruptan bana tatlis dedi eski sevgilim deli gibi gruba yazmaya başladı alakasız şeyler kxhxjxxhxx aynı sınıftayım neyse ama neden böyleler gruplasip benim üzerime geliyorlar kodum cokkk düşüyor üzülüyorum belli etmesem de benim de kalbim var ama ezdiremem sizce neden?
Sürekli kavga ediyorum?