Ortopedik ayakkabı kullananlar ya da bilgisi olanlar...

Arkadaşlar 150 tl ye hammer jack bot almıştım iskarpin tarzı bişeydi . Kasım ayından beri giyiyorum . Arkadaşlar sol ayak boşluğu kapandı resmen ayağım düz tabana dönüştü yürürken ayağım düm düz oluyor normal zamanda düz taban değil . Düz taban değilim normalde kavis var ama yürürken bu kavis kapanmaya başladı . Sağ ayağımda sorun yokken solda oldu . Sebebinide şimdi anladım ayakkabı aldığımda ilk hafta sol ayağımın arka tarafının yanından vuruyodu zamanla ayak vurmayan tarafa bastı . Şimdi arkadaşlar ben yarın ortopediye gideceğim . Ortopedik ayakkabı verecek büyük ihtimal yıkılma var çünkü ayak boşluğundan destek lazım . Kullanan arkadaşlara soruyorum kaç ayda ayağım eski haline döner sizce ? Ortopedik ayakkabı standart mıdır modelleri hep aynı mıdır yaşlı adam işi olmaz demi ben gencim çirkin durmasın istiyorum ? Gerçekten yürümek gelmiyor içimden sokakta tek başıma yürürken kasılıyorum kendi kendime . Siz siz olun ortopedik ayakkabıdan başka ayakkabı giymeyin . Pişman olmayın ayak herşeyden önemli . Ben yolda rahat yürüyemiyorum .
Ortopedik ayakkabı kullananlar ya da bilgisi olanlar...