Son zamanlarda boyun ağrısı yaşıyorum yastığımdan ötürü. Yün yastık güya ama aşırı eskidi. Ortopedik yastık mı alsam normal yastık mı karar veremedim? Ortopedik yastık kullanıp da farkını gören var mı?

Son zamanlarda boyun ağrısı yaşıyorum yastığımdan ötürü. Yün yastık güya ama aşırı eskidi. Ortopedik yastık mı alsam normal yastık mı karar veremedim? Ortopedik yastık kullanıp da farkını gören var mı?

Boyun duxlesmesi için bir ortopediye gorun
Hatta telefon kullanimini bir kaç saat azalt yastıktan daha çok faydasını goreceksin
Teşekkür ediyorum
Gecmis olsun
Sağolasin
Rewerans fm :)
Yok ancak :D Sandalyede Ortası Delik Yatık "simit minder" kullanıyordum
😄😄 yastık şeklini degistirmek etki ediyor mu peki hocam uyku kalitesini
Ben pek yastık, yatak kötek falan yadırgamıyorum... Ancak Yastık sert olmamalı "Boyun" konusu çok önemli... "Visco Sünger" bu konuda iyi ancak işin birde hijyen konusu var... Yıkanması önemli ancak yumuşak olmasına karşın sıkı yapısı da ayrı bir dezavantaj... "yastık değil Kafan rahat olacak, Yatak yumuşak değil Gönlün yumuşak olacak, Yogana değil Huzuruna sarılıp yatmalı..."
Yine alkislik bir cevap oldu 🫠👏👏
Cevap
10Cevap
kullanmadım ben hayır
Bi ara kullandım evet ama kas gevşetici de al sadece yastıga bağlama gerginlik sinir üşütme de çok ağrı yapar
Doğru vallahi haklısın
Çok az süre kullandım sonra vazgeçip kedilere verdim onlar bile yatmadı üstünde.
😂
Kullanmadım ama annem istemişti alalım filan demişti. Nerede gördüyse artık iyi geliyormuş dedi. Sonra aldılar mı bilmiyorum.
Kullanıyorum. Sık sık boyun tutulması yaşamaya başlamıştım. Şimdi rahatım.
Evet ilk basta zorlanıyorsun ama alısınca bana iyi geldi boynumda sorun vardı.
kullandım ancak iyisini ve boyna göre olanını almak gerekir normalleri işe yaramıyor
Sana en uygun yastık hangisi ise araştır onu al 🌟
Geçmiş olsun. Hayır kullanmadım
Sağolasin 🌸
Ben kullanmıştım başta alışmak zor oluyor ama benim boyun agrilarima iyi gelmişti.
Ben aldım ama alışma süreci var
Nasıl yani rahat değil mi
Aaa ben hiç alışamam ya o zaman.
Tamamdır sağolasin
Aldm ama iyice ağrıyor
Evet ben kullanıyorum. Gayet güzel
doktor anneme ortopedik yastık önermişti
Yok kullanmıyorum
kullanmiyorum
Yün yastıktan şaşmam
Yatak bile full ortapedik viskolu
Bazen