İntihardan vazgeçiren o hadis oldu. Hepimus insanus di mi?

bir ara ölmek istiyordum hatta yaşamıma son verecektim inançlı bir insandım ama intihar edeceğim gün tv programında denk geldim kendi canına kıyan bir insan ebediyen cehennemde kalır bu bir hadismiş o an vazgeçtim ama ömür boyu affedilmeyip cehennemde kalacağıma bu dünyanın kahrını çekerim daha iyi dedim ya o tv programnın görmeseydim vede hala aklıma gelir intihar etmek beni bundan alıkoyan şey ne annem ne babam ne akrabaşarım ne arkdaşlarımdır sadece o hadistir.
Güncellemeler
+1 yıl
hepimus insanus derken her insan hata yapmıştır veya bi hatadan dönmüştür anlamında ayrıca ilginiz için teşekkür ederim iyi ki ölmemişim :)
Güncellemeler
+1 yıl
ve ben 13 yaşındayım ama size şunu sözlüyorum olduğumdan fazla olgun birisiyim bunuda çektiğim acılara bağlıyorum bu yaşta bu acılar şimdi diyecksiniz ne acı çektin kçk diye buyrun ''bir kısmını'' anlatayım.26 yaşında bir anne düşünün 3 yaşında dul kalıyor çünkü kocası kalp krizinden ölüyor anneye ailesinden herhangi yardım eden yok çünkü aile ztn bombok 26 yaşındaki annem küçük bi şehire yerleşip beni yetiştirmeye çalışıyor ama geceleri yalnızlıktan korkuyor 3 yaşındaki çocukla yapayalnız...ve
Güncellemeler
+1 yıl
öncesinde bir sürü aile içi olumsuzluklar maddi sıkıntıklar küçük yer olmasından dolayı annemin kötü yola düşmesini isteyenler ve bunların hepsinin farkında olan küçük bir çocuk ben 8 yaşında atıldım hayata annemin benedene başka sorunlarını içini açıcağı biri olmadığı için bana söylerdi maddi manevi her türlü olumsuzluğu benim yaşımdakiler oyunu eğlenceyi, dersleri düşnürken ben acaba bu maddi sorunun altından nsl kalkabilriz diye küçük ama o kadarda byük olan ben anneme fikirler veriyordum
Güncellemeler
+1 yıl
düşünsenize 8 yaşından itibaren bir yetişkin gbi fikirler yürütmek vede derslerimde başarılıydım annem beni terbiyeli biri olarak yetiştirdi o 26 yaşındaki zayıp kadından artık eser yoktu 3 yaşındaki çocuğunu kendi başına 14 yaşında kdr yetiştirmiş ve hala yetiştircek olan güçlü bir kadın vardı BENİM İÇİN BUNALRI YAZMAK ÇOK ZOR HER SATIRDA AĞLAYARAK YAZMAK VE BU SADECE HAYATIMIN BİR KISMI DİĞER KISMNI ANLATIRSAM SİZ KALDIRAMAZSINIZ :) HOŞÇAKALIN
İntihardan vazgeçiren o hadis oldu. Hepimus insanus di mi?