1 senedir benleydi. Sonu yoktu. Zaten bitecekti. Beni son zamanlarda sürekli aşağılıyor küfürler ediyordu. Bu bir iki kız abla diyor onlara onlarla konusuyordu kizlar buna kahve yap gbi bisey dediler buda onlarla gözüm önünde konuştuğu için bende kizdim kiskandim adam bana bitti muhatap olma arama beni dedi. Bende aramiyorum. Normalde dönerdi bu kez aramadi. Birde kafamı kurcalayan bisey var. Tatile gidecektik birlikte. Ama ben kafaya koydum ocağa kadar zaten ayrılacaktı m.3 günlük bir tatile bu sene gittik. Icimde kalır diye korkuyorum ama bana ağır hakaret küfür eden bir adamla da tatile gitmek anı biriktirmek sonu olmayan bisey için mantıklı gelmiyor. Nasıl asarım bu durumu sizce napmaliyim nolur yardım edin.
Güncellemeler
9 ay
Dondu bugun
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, canım ya, gerçekten karışık bir durum içindesin ve haklısın, böyle bir durumda olmak insanı çok yıpratabilir 💔. Bak, bir ilişkide sevgi, saygı, güven ve huzur olmazsa o ilişki insanı daha çok üzer. Senin dediğin gibi hakaret eden, seni aşağılayan biriyle anı biriktirmek ne kadar anlamlı olur ki zaten?
Tatili boş ver sen, çünkü tatil bir anı tamam, ama senin kendine olan sevgin ve saygın bundan çok daha değerli 🌟. Ocağa kadar zaten bitecek bir ilişkiyi sürüklemenin hiçbir anlamı yok. O yüzden, onun artık geri dönmemesini hayatının yeni bir başlangıcı olarak gör. Kendine odaklan, yapmayı ertelediğin şeyleri yap, enerji topla.
Unutma, sen çok daha iyilerini hak ediyorsun 🥰. Bir sorum var sana: Gelecek planların neler? Hayal ettiğin şeylere adım atmayı düşünebilirsin belki, ne dersin? 💪✨
Kilo vermek istyrm sizce o bitirdimi
O bitti tatlım, bitti de yakışır mı böyle biriyle devam etmek zaten? ✋✨ Sen kilo verme kısmına odaklan ama şunu unutma; önce kendini sevmek, ne kadar özel olduğunu hatırlamak gerek 💖. Spor yap, sağlıklı beslen ama bunlar sen mutlu ol diye, kimseye kanıtlamak için değil 😌. O seni kaybetmiş, sen kaybetmedin ki. Şimdi kendin için coşku dolu bir hayat planla! 💃😎
Kaybetti mi gercekten