Evlenme teklifi eden erkek neden diz çöker?
Kadınların çoğu tarafından olmazssa olmazdır. İllaki evlenme teklifi yapılacak. Öyle basit artık restorantta bir evlenmek teklifi de kabul edilmiyor. Artık o sıradan sayılıyor. Şöyle ihtişamlı, gösterişli arkadaşlara hava attıracak cinsten olmalı. Hatta bakar ki erkek, kadının deyimiyle öküz bu işlerden anlamıyor ise çaktırmadan nasıl olması gerektiğini erkeğin bilinçaltına yerleştirir. Önceleri arkadaşlar tarafından yapılan evlenme teklifi örnekleri anlatılır. O örneklerden beğenmedikleri söylenir.
Beğendiklerini anlatırken de "benimki bundan daha yaratıcı olmak zorunda" gibi imalar yapılır. Erkek için bu konu hiç bir zaman anlam veremeyeceği bir şeydir. Hevesli yapan bir erkek görürseniz bilinki bunu sevgilisini etkilemek için yapar. Yoksa hayatında güzel bir anı olacak diye yapmaz.
Gelelim esas konumuza. Bir erkeğin evlenme teklifi edince neden diz çöker.
Kültürümüzde evlenme teklif etme diye bir kavram yok ve bu şartlar altında kendisinden amuda kalkmak ile diz çökmek arasında seçim yapması beklenmektedir. Neyin uygunluğu?
Kime uygunluk? Kime özenti? Hangi özenti?
Ohoo..
Basit modernizm, çakma romantizm, şekilci batı özentiliği, çirkin davranış. Diz çökünce kadını yüceltiyorsun da, insan gibi, yüz yüze teklif ettiğin zaman aşağılamış falan mı oluyorsun? Bir modadır gidiyor yine, evlenme teklif ederken diz çökmek zorunluymuş gibi bir hava var artık. Bakıyorum tipe, işedikten sonra sifon çekmeyi bilmez, çayı höpürdeterek içer, burnunu karıştırır ondan sonra efendim evlenme teklif ederken diz çökmüş.
Çok romantik oldun, çok batılı oldun aferin sana.
sen zahmet etme ben göötünün seviyesine indim diyip karının totoyu havalandırma amaçlı
yapmayın şöyle angutluklar
insan gibi git de evlensene benle diye çıkar yüzüğü geçir boynuna
Bence bunu evlilik teklifi eden ve alanlara sormak lazım. Çökebilen var mı diye.. Mesela ben.. Bir kere evlilik teklif ettim. Cebimden yüzük kutusunu çıkardım.. Daha ağzımı bile açmamışken kız arkadaşım sarılıp evet evet evet dedi. Anın şokuyla hiç bir şey diyemeden taktım parmağına yüzüğü :)
www.topukluhaber.com/.../...-Evlenme-Teklifi-7.jpg hep erkekler etmiyor :D bu bayanlara da sormak lazım
Cevap
46Cevap
Hayatında hiçbir zorluğa yenilmeyip hiçbirşeyin karşısında diz çökmeyeceğini ve sadece bu özel anda senin ona diz çöktürebilidiğini kanıtlamasını ve sana o özgüveni sağlamasını yarayan bir harekettir o :)
Sana yalvarıyorum anlamı var. Ayrıca sana baskı kuramam, saygıyla önünde eğiliyorum tercih senin gibi bir anlama geliyo
Çünkü filmlerde ve romantizm denilen durumda bunu sana zorla da olsa kabullendirirler. Öyle yapmak zorunda olduğunu zannedersin
Bir erkeği yalnızca bir kadın diz çöktürebilir ama kadına diz çöktüren şey sadece mağaza raflarıdır
diz çökmeye gerek yok ,
tut kolundan ısır saat yap ve de ki '' bu saatten sonra benimsin! ''
Kız yüzüğü atarsa aramak zor olmasın diye en makul açıklama ☝️
Ee erkeği bir yerden diz çökmesine alıştırmak lazım :D
Yüzükle yuzunu ayni anda gorsun diye herhalde bilemedim bak simdi😂😂
Çünkü İtalyan bilim adamlarına göre evlenme teklifi esnasında, erkeklerim dizinde menisküs oluşuyor.
Bence çok saçma birşey. Kimse benim önümde eğilsin istemem de. Eğilirse ben de eğilirim. Amcını da bilmiyorum bu hareketin
Bu kadına olan saygısını gösteren bir hareket... 😍😍😍😍😍😍😍
Herşeyin altında neden aramak sadece bayanların geninde var çünkü
aptalca bir davranıştır bu, ayıya dayı diyen bir erkek fiğürüdür
batı geleneği olmakla beraber : "ben bir tek senin önünde diz çökerim" anlamına gelir.
Çinkü her erkeğe diz çöktüren bir kadın vardır sözü gerçek olmalıdır be adette devam etmelidir. Kagınlar güldır çiçiktır😜😜
Bikere o çöksün evlendikten sonra hep sen çökücen adasfgffddfg 😬
Kadını yüceltmek icin sanırın büyüklük sende kalsın bana evet de demek gibi bisey galiba :)))))))
Yalvarma hali nolur kabul et kolen olufum imaji bilinc altina verilen mesaj
çok özel olduğunu hissettirmek, masum görünmek için
Bravo, Kimsenin başaramadığını sen başardın :) Bu Büyüklük karşısında eğiliyorum :)
eğilmek bende tapma hissi uyandırıyor ne istersen yaparım cinsinden
Tapma ne alaka senin gibilerin önünde diz çökülmemeli ozaman
Hiç hoş değil bence. Bence evlenme teklifi eden erkek ayakta olmalı o ne öyle diz çökmesi falan😒
Bu beden dilinde istemek yakarmak anlamına gelir yani onu yapan kişi farkında mı bilmiyorum ama beden dili ile bir dilenci gibi istemiş olur
Nezaket göstergesi.
Bİrnevi centilmek olarak algılanır
Bilmem ki ben ne cıkma teklifi ettim ne evlenme teklifi sanırım korunma altına alınmam gerek
İlk yapan sorunluya sormak gerek
Özentili, zorlama romantik olma çabasından... :)
kesinlikle anlamsız saçma ve komik
minyon kızla anca göz göze geliyo
Aşk adama neler yaptiriyor işte.
Vajina ile konuşmak için klasdgadsfa
ya ne pij adamsın beee :D asasafdsfdsd
Kızın boyu kısa oldugu için :D
saçmalık bence kimse kimsenin önünde diz çökmemeli
Kulun köpeğin oliyim kabul et gibi.
ilk ve tek diz çöktügü zaman :) kıymet bilin
Evlenince her şeyi yapcaz hadi kabul et diye
Hep diz çözeceği için ;) aşkına
Saksoya yatırırken de kız çöksün diye