Sevgilim korkak mi ya?

Ya bu durum gercekten sinirimi bozuyor. Bir iki defa tramvayda taciz edildim. Hemde sevgilim yanimdayken. Ama o hicbirsey demedi soyledigimde, sadece indik o kadar. bir demedi bile noluyor napiyorsun diye. Bazi aptal insanlar oluyor mesela , gene bir gun tramvayda yan yana oturuyoruz, elimi tutuyor sevgilim o sirada, ben de uyumusum omzuna koyup basimi. O sirada onumuze bir s. alak adam oturmus, ayagiyla vurmus sevgilime demis adam gibi oturun diye. Sanane be sana ne oluyor diyememis. Ben hic duymadim baya uykum vardi, indik tramvaydan bana anlatti sonra böyle oldu diye. Gene bir gun ben elbise giymistim, ama oyle KISA degil dizimin ustunde degildi yani. Oturmustum tramvaya sevgilimle. bir baktim karsimizda pis Killi bir adam oturdu, bes dakika gecmedi, aldi eline telefonu , dokunmatik oldugu bariz bir telefondu, telefona bir iki parmakla dokunduktan sonra bacak hizama indirdi telefonu, bana bakiyo arada pis pis. BeIIi ki bacaklarimin fotografini cekmeye kalkiyor'. Cok sinirlendim. kalktik ordan, sevgilim de gordu ama hicbisey demedi bir noluyo be bile demedi. Ben normalde ne zaman taciz edilsem tek basima, cingar. Cikartirim orda noluyor be çek elini ayagini degil edepsiz herif diye. Ama o anlarda bir bekliyorum sevgilimden. Hicbisey yapmiyor demiyor. Ona da zarar gelsin istemiyorum ama, insan yine de beklemez mi bir sahip cikan biri yokmus gibi cesaretini alan Herkes taciz etsin o zaman.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya bir keresinde de malin teki geldi biz el ele caddede yururken noluyo birakin o elleri falan dedi bize. Dayilik taslamaya. Cidden komik. Korktu tamam Abi bisey yapmiyoruz dedi elimi birakti. O korkunca korundugumu hissedemedim bende biraktim elimi.

Zarar Gelsin asla istemem sevdigime, ama bir bekliyorum noluyor be demesini ya :( cok uzuluyor pisirikmiyim ben korkagim diye :( napicam ben
Sevgilim korkak mi ya?