Sevgilim cimri mi tutumlu mu?

Öncelikle ben çok harcama yaparım, paranın değeri yoktur gözümde çünkü kendi paramı kendim kazanıp harcıyorum bugüne kadar da çok büyük sıkıntılar çekmedim. İkimiz de öğrenciyiz o yüzden onun tutumlu mu cimri mi olduğunu anlayamıyorum. Hesap ödemesinden vs anlayamam çünkü ilişkinin başında bi kaç kez ödedi ama ben artık ödetmek istemiyorum o da öğrenci. Şüphelerim var sadece, cimriyse ayrılıcam net olarak yapamam. Şöyle ki ilişkinin başından beri ailesiyle olan konuşmalarına şahit oldum. Yanımda telefonla konuşurken ya da ben onu aradığımda aralarda çok ufak anlar olmasına rağmen istisnasız hepsinde para muhabbeti dönüyordu. Bu beni bi rahatsız etti ama yok ya diyip geçiştirdim. Sonra bi mekana gittiğimizde yediğimiz şeyleri sonuna kadar bitiriyor (benim yiyemeyip bıraktıklarımı da) , bi şey alıcak 30 TL fazla olması onu düşündürüyor. Birinden bi şey satın alıyor parasını ödemiyor adam da istemiyor bedavaya geldi diye mutlu oluyor. En son ciddi bi şekilde özel günümde giyiceğim kıyafeti arkadaşımdan alırım para mı vericem bi de dediğine şahit oldum. Yani dilinde sürekli "para mı vericem"
Ya da ben bi şey bozulduğu için 50 TL fazla harcadım canım öyle istedi mesela, bunu kendine dert ediyo benden çok tamir etme modunda.
Sevgilim cimri mi tutumlu mu?