Öncelikle ben çok harcama yaparım, paranın değeri yoktur gözümde çünkü kendi paramı kendim kazanıp harcıyorum bugüne kadar da çok büyük sıkıntılar çekmedim. İkimiz de öğrenciyiz o yüzden onun tutumlu mu cimri mi olduğunu anlayamıyorum. Hesap ödemesinden vs anlayamam çünkü ilişkinin başında bi kaç kez ödedi ama ben artık ödetmek istemiyorum o da öğrenci. Şüphelerim var sadece, cimriyse ayrılıcam net olarak yapamam. Şöyle ki ilişkinin başından beri ailesiyle olan konuşmalarına şahit oldum. Yanımda telefonla konuşurken ya da ben onu aradığımda aralarda çok ufak anlar olmasına rağmen istisnasız hepsinde para muhabbeti dönüyordu. Bu beni bi rahatsız etti ama yok ya diyip geçiştirdim. Sonra bi mekana gittiğimizde yediğimiz şeyleri sonuna kadar bitiriyor (benim yiyemeyip bıraktıklarımı da) , bi şey alıcak 30 TL fazla olması onu düşündürüyor. Birinden bi şey satın alıyor parasını ödemiyor adam da istemiyor bedavaya geldi diye mutlu oluyor. En son ciddi bi şekilde özel günümde giyiceğim kıyafeti arkadaşımdan alırım para mı vericem bi de dediğine şahit oldum. Yani dilinde sürekli "para mı vericem"
Ya da ben bi şey bozulduğu için 50 TL fazla harcadım canım öyle istedi mesela, bunu kendine dert ediyo benden çok tamir etme modunda.
Ya da ben bi şey bozulduğu için 50 TL fazla harcadım canım öyle istedi mesela, bunu kendine dert ediyo benden çok tamir etme modunda.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cimri bence sıkıntılı sen rahatsız olursun öylesi ile
Ya bence de öyle. Özellikle özel günümde arkadaşımdan alırım kıyafefimi para mı vericem diyince tüylerim diken diken oldu. Kalan konularda sorunumuz yok ama asla tahammül edemiyceğim şey bi erkekte cimriliktir. Şimdi ben bu konuyu anlamak için buluştuğumuzda bi şeyler yapmak istiyorum ve ordan açık açık söylesem mi ben rahatsız oluyorum diye. Yoksa ayrılmak için bi sebebim de yok, bu da çat diye yüzüne söylenmez
Ben kafa yapımızın uymadığını düşünüyorum de benim babam da öyle cimridir para konusunu hep dile getirir
Benim babam da öyle. Zaten babam böyleyken bi de babamın aynısından istemiyorum djdldnmf
Evet biraz tutumlu gibi seni artık rahatsız edebilir bu durum
Ya bence de öyle. Özellikle özel günümde arkadaşımdan alırım kıyafefimi para mı vericem diyince tüylerim diken diken oldu. Kalan konularda sorunumuz yok ama asla tahammül edemiyceğim şey bi erkekte cimriliktir. Şimdi ben bu konuyu anlamak için buluştuğumuzda bi şeyler yapmak istiyorum ve ordan açık açık söylesem mi ben rahatsız oluyorum diye. Yoksa ayrılmak için bi sebebim de yok, bu da çat diye yüzüne söylenmez
Cimri biri
Ayril bence acik acik soyle surekli para muhabbeti yapiyorsun de
Bence cimri.
Yaniii tutumluluk ayrı bir konudur gereksiz harcama yapmam ben fazla lüks takılmam ama bu kadar değil
İşte anlatıyor sürekli, kredi borçlarım var vs vs. Gerçekten de durumu çok iyi olmasa bile benim yaptıklarım da ona batıyor gibi hissediyorum. O yüzden biraz abartılı davranıyım en iyisi belki hareketlerinden net anlarım ve ona bahsedip uzaklaşırım
hem iyi hem kötü anltsam hak verirsin
Cimri biri bence
Öyle sanırım
cimri