Bilindik bir sorun: Neden sevgilim olmadı hiç? Sıska bir erkeğe âşık olur musunuz?

Öncelikle çok doluyum ve daha çok kişiye içimi döküp rahatlamak istiyorum. Okuyanlar, şimdiden var olsun. Bu sitede 15 yaşındayken yine "hiç sevgilimin olmaması"yla ilgili başlık açmıştım ancak yaşımı öğrenip de böyle bir sorunumun olduğunu görenler, beni iki anlamda da küçük görmüştü. Oysa şu anki ben, o zamanki benden daha katı ve mantıklı, sorun da bu zaten. Neyse... Öncelikle iki buçuk yıl sınıf arkadaşımı sevmiştim beşten sekizinci sınıfa dek. Ona açılamayacağımı düşünürken kendisinin verdiği gazla çıkma kendisine çıkma teklifi edip reddedildikten sonra geri dönüşü olmayan yola girdim. Garantici birisiyimdir, onun beni sevdiğine öyle emindim ki -his değil, davranışlardan tutun da her şeye- reddedilmeyeceğimi düşünüyordum. Lisede sevgilimiz olur dedik, lisede de olmadı. Şu an üniversitede olmam gerekiyordu ancak bir yıl daha hazırlanıyorum, orada da olacağını sanmam. Neden hiç sevgilim olmadığı konusuna gelirsek... Boy 176 cm, kiloysa 53-56 arasındadır yani sıskayım. Çok şakacıyımdır, insanları sürekli güldürürüm. Ayrıca bana göre aşkta gurur vardır. Sürekli mantık ve gururumla davrandığım için de sevgilim olmadı sanırım. Ayrıca rahat birisiyimdir. Rahat derken öyle içki, sigara, gece dolaşma falan değil; yalnızca kısıtlanmak istememe. Sevgilim olmasını ve onun binbir türlü kısıtlamasıyla, sorunuyla baş etmek de istemiyorum. Çünkü şu ana dek beni -ailem dışında- karşı cinsten seven olmadı ve ben de sahte aşk istemediğim için yani varsa "gerçek aşk"ı aradığım için yaklaşık 20 yıldır yalnızım. Ben de isterdim ailem dışındaki birisince "değerli" görülmek ve çok sevilmek ancak hiç olmadı. Ben de aşka inanmıyorum çünkü onu ne tattım ne de tadan birisinin meyvesi oldum. İt kopuk olup şerit değiştirir gibi sevgili değiştirmek isterdim ancak kişiliğim buna izin vermiyor. Ölmeden önce şu çok sevmeyi ve sevilmeyi çok istiyorum, çok mu be? Evet, siz olsanız sıska, güler yüzlü, -çevremin çıkarımı- zeki birisine âşık olur muydunuz? Tipim de iyi sayılır ancak "sıskayım"...
Bilindik bir sorun: Neden sevgilim olmadı hiç? Sıska bir erkeğe âşık olur musunuz?