İlk görüşte aşka inanmayan ben aşık oldum? Beyler özellikle siz bakın?

İlk görüşte aşk saçma gelirdi. Hemen gördüm aşık oldum olur mu öyle şey ya derdim. Dün ablamın nişanı için kuaföre gittik. Kuaföre bir girdim anam bir baktım sarışın birisi var. Kası gözü bir insanın bu kadar mı mükemmel olur o gözleri bakışı hafif yandan gülümsemesi dedim allahım sana geliyorum. Neyse ben oturdum falan. Çok doğal gitmiştim ben oraya sıfır makyajla. İşte bana makyaj yaptılar üstümü de değiştirdim gittim yanına saçımı yapması için. Bana nolmus sana böyle ya dedi ben gülümsedim. Sonra saçımı yapmaya başladı. Bana bakmıyorken aynadan baktım o bakınca kafamı hemen eydim. Bazen aynanda baktık gülümsedi. Allahım dedim bir gülümseme bu kadar mı güzel olur. Daha sonra muhabbet etmeye başladık. Sürekli soru sordu. Kaç kardeşsin nerde oturuyorsun diye hatta teyzesi ye evimiz çok yakın çıktı. Bana dedi ne olmak istiyorsun dedim gazeteci hadi ya ama gazeteciler çok soru sorar sen hiç sormuyorsun dedi gülümsedi halbuki haberi yok utancımdan soramadım. Daha sonra işte benim saçım oldu ablamın yanında durdum. Her 5 dakika da döndüm baktım bana bakıyor. Başkasının saçını yapıyor ama ben bakınca o da bakıyor. Sonra ben dışarıya çıktım. O da kapının o tarafa geldi ben gidene kadar durdu. Dedim allahım ya. Ama bir adımızı sormadık. Adını hiç bilmiyordum. Dün den beri yaklaşık 20 kişinin profiline baktım tek tek arkadaşlarına baktim. Ve çok şükür bugün buldum. O kuaföre gidemem çünkü dün ilk defa gittim. Şimdi faceden eklesem yüzsüz der mi yoksa oo buldu beni der mi ne der. Beyler bişey diyin siz olsanız ne derdiniz. Ne yapmalıyım? ?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben bunu ekledim hemen kabul etti ben seni bir yerden tanıyor gibiyim yazmış bende dedim oraya gelmiştim saçımı yapmıştın falan. O saçımı yaparken bir yerin daha uzun demişti mesajlaşırken ben fotoğrafının birisinde yine farkettim uzun dedi hatta seni saçından tanıdım dedi Ben ilk mesajı hiç atmadım o attı dün de o atti. Bana dün sana o gün çok baktım fakretmessindir dedi bende farkettim dedim. Niye baktın dedim güzelsin dedi her güzele bakıyor musun dedim belkı sen farklısindir dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi ben ne yapayım artık bundan sonrası nasıl olmalı yardım edin 😂😂😂
İlk görüşte aşka inanmayan ben aşık oldum? Beyler özellikle siz bakın?