4 yıldır beraberiz. Whatsapı sildirdi, face hesabımı kapattırdı, sınıfta bir kızla bile konuşmamı istemiyor okul dışında. Dışarı çıkamıyorum çıksam bile çok sorguluyor, nerdeydin, neden çıktın diye sorular soruyor. Geçen akşam eskilerden bir arkadaşım aradı kız 17 dakika falan konuştuk 2 yıldan fazladır görüşmüyorduk vay efendim o kadar ne konuşmuşum, konuşamazmışım. Kendisi whatsap kullanıyor facesi açık ya da ne bileyim bana söyleyip dışarı çıkıyor çıkma sende desem de. Eskideb bir arkadaşım yüzünden durmadan ayrılıyorduk oda sevgilimin arkadaşıyla çıkıyordu zaten benim manit o zamanlar başına buyruktu o zamanlar ben sıkıyordum yalanlarını yakalayınca ayrılıyordum. Şimdi o çok sıkıyor acaba arkadaş yapmamı, biriyle görüşmemi istememesinin sebebi yeniden ayrılmak istemediği için midir? ya da işler artık ciddiye bindi beni bazı şeylerden uzaklaştırmak mı istiyor? Sınıftaki çoğu kızı araştırdım dedi çevresi çok olduğu için araştırıyor hemen kimseyle görüşüp konuşmanı istemiyorum dedi, iyiliğim için mi? Kız meslekte okuyorum bu arada açıktan haftasonları okula gidiyorum sadece. Herşeyden herkesten kıskanıyor. Bir konu hakkında konuşurken bana yalan söyleme deyip duruyor yapmadığım halde. Paranoyak oldu galiba. O benden hiç ayrılmadı hep hataları yüzünden ben bıraktım bir şey olduğu zaman hemen anlayabiliyordum ama şu an neler olduğunu anlayamıyorum. Bu adamın derdi ne?
Güncellemeler
+1 yıl
Görüşleriniz için teşekkürler aydınlanmış oldum :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer