Demin başıma gelen bir olay. Yürüyordum yorulmuştum bir parkta oturdum önümden iki tane liseli kız geçti. Birini at gitsin,öbürü ise yüzü de fena değildi eteği de kısaydı. Neyse kaktım ayağı düştüm peşlerine onlar yavaş yürüyordu 2-3 kez önlerine geçtim duraksadım filan... Neyse beni fark etti kız tabi. Yürüyorduk döndü arkasına baktı bacağına baktığım gördü gözlerimin içine baktı biraz yürüyüp eteğini yukarı çekti biraz daha.Beni tam fark etti diye durdum ben köşeyi döndüler arkasına baktı bakınca ben de tekrar yürüdüm. 4-5 metre kaldı aramızda tekrar dönüp baktı yine eteğini kaldırdı. En son eve gidince arkadaşına sarıldı öptü tekrar göz göze geldik arkadaşı biraz uzaklaştı binadan çıktı bana baktı kaldı biraz ben durunca tekrar içeri girdi. sizce yarın yine aynı yoldan gideyim göreyim mi onu ? Ne dersiniz ? Kızlar eğer siz fark etseydiniz eteği çeker miydiniz,ya da çekiyorsanız amacınız ne olurdu ?
Cevabın nedir?
+1 yıletek yukarı çekiliyosa niyet farklıdır hani onunla tanışayım seviyeli bi ilişkimiz olur belki diye pek düşünme bence bi kaç günlük eğlence arıyosan yine aynı yoldan git derim kız bi kkere yüzverdiyse bi daha verecektir
018 Yorumla
Soran+1 yılyok sevgili olarak değil... hani bi bakayım takılayım bir ne oluyor merak sadece
- +1 yıl
o zaman git bi daha eğer yine aynı tavrı sergilerse yanına git kızın açıl ona
Soran+1 yılya öyle damdan düşer gibi olmazki :) yol mu sorsam ? :)
- +1 yıl
yol sor saat sor bunlar güzel bahaneler yakınlaşmak için :))
Soran+1 yılamaç :) amaç peki ne sence tam olarak ? çok ileriye gitsin istemiyorum
- +1 yıl
macera arıyo kendine başka hiç bişe değil yani :) çok ileriye derken sevgilim ol falan demez bence sana
Soran+1 yılileriden kastım gel eve çıkalım ev boş filan :)
- +1 yıl
onu isteyebilir işte o konuda garanti veremem :)
Soran+1 yılyok ya o kadar da olmaz yani olursa ben çıkmam o kadar mal değilim ben hani bi takılayım bakayım :)
- +1 yıl
bence sen boşwer bu kızı unut gitsin başına bi iş açacak gibi duruyo :)
Soran+1 yılya başıma iş açmazsa :D
Soran+1 yılBen ne istediğimi biliyorum da onun bilmesi lazım biraz :)
- +1 yıl
amaaan :D vuruldunmu kıza noldu :D
Soran+1 yılvurulmadım ya ne vuurlması :)
En İyi Cevaplar
+1 yılkızın niyeti belli seninkini de pek iyi göremedim istiyorsan takip et cevap verecek gibi duruyo.
13 Yorumla
Soran+1 yılNiyeti bıraklaım bir yana... ne yapayım ilk adımım nasıl olsun ?
- +1 yıl
karşısına cık onun sana tavrından karar verirsin ne yapacağını
Soran+1 yılAnladım sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızın amacı belli seninkide o heraldeki sen ne desekte yarın gidersin belli hareketlerinden git hallet o işi,
01 Yorumla
SoranYa hemen değil ama bi tanıyayım bakarım duruma göre
+1 yılSen şimdi kıza aşık olmak mı istiyorsuunn , yoksa yarın eteğini biraz daha kaldırırmı telaşındamısın :)
05 Yorumla
SoranAşık olmak belli değil yani :) daha çok eteği biraz daha kaldırır mı onu merak ediyorum :) gideyim mi ?
Her yol doğru yol değildir evlat. Kul kendi kaderini çizer ve yaşar. Biz ne desek boş. Yarın o yolda pantolonunu indiren bir adamın çıkmayacağına kimse garanti veremez sana.
Soranne alaka anlamadım ya :)
Diyorum ki yarın umduğunu değilde bulduğunu yemeyesin.. Gene mi anlamadın?
Soranbir şey olmaz ya
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
13Cevap
+1 yılbence birsey olcagndan bakmadi sapikmisin diye bakmistir .soyle korktmayn bizi deli oluyorum biri beni takip ednce .donup bigun birinze patlaticam o olucak
210 Yorumla
SoranEteği çekti ama 3 kere
denee ozmaan bugun brdaha belki hosuna gtmssindr
SoranHoşuna gittiysem ne olur ? Telini filan mı verir :) Yada şöyle söylyim sevgili mi olmak ister yoksa eteği kaldırması daha farklı bir anlamam mı gelir ? sen niyetin iyiyken sadece sevgili olmak istersen eteğini kaldırır mısın ?
tanimadgi birine etegini kaldran kizla sevgli olmak istermisn? ? telini verr 2gun konsrsnz snra evine cagrrsin bukadr . cddi brsey bekleme
Soranyok sevgili olmayı istemiyorum zaten ben de onu diyorum,sevgili filan olmak istemesin
isterse sallarsin .bekle korktma baktin cok asiri bakyor yanna git
SoranYa bugünkü bakışları bile yeter... Böyle bakrsa durmam giderim
La malmısınız siz ya, liseliyle ilişkiye girmek cinsellik düşünmek yüzünden bile 20 yıl yersiniz. Bi gidin işinize
SoranMuhtemelen reşit ama büyük görünüyor
Soranilla ilişkiye gireyim demiyorum zaten... Ama gidip konuşmayı tanımayı istiyorum. Bi takılmak istiyorum... Hem ilk adımı nasıl atmalıyım sence
+1 yılhah tövbe yaa :D azmış lıselı vakası gdıp grsen ne olucak sen napıcagna karra ver laf atarsan tanısırsınız sonu nereye varır mechul
04 Yorumla
SoranTanışalım ::) sonu nereye varıyor boşver ben tanımak istiyorum. Gitmeli miyim sence ?
macera arıyosan gıt ama basına ıs alma abısı amva oglu fılan vardır
Sorankızın yaşı 18 fazr edin ki
Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. seni görünce eteğini çeken kızdan hayır gelmez hele bacaklarına baktııgnı görünce eteğini daha da kaldırıyorsa indirmek yerine hiç hayır gelmez.
13 Yorumla
Soranya zaten evlenecek değilim... bi takılyım mı kıza ? gideyim mi dersin ?
SoranGideceğim valla verdiniz burda gazı :)
hahahah azmış ya kaşınıyor o bence git bir güzel kaşı ne kızlar var yaa inanamıyorum dünyanın çivisi çıktı çivisiii
15 Yorumla
SoranÇiviyi çekici bırak... gideyim diyorsun yani öyle mi ?
SoranÇakmaya çalışırım bakarım :)
+1 yılabi git söndür su kızı sonra gel burda bize gelismeleri anat :D
04 Yorumla
SoranAnlatıtım dert etme :)
bulamadım ne oldu burdan yaz abisi sallamayla falan kovalamadı demi :D :D :D :D
Sorananlamadım ya
yav bunu anlamadysan kızın sana iş attıgını nerden anlıcaksın kardesim :D antrmna gidcem kalkya üseniyorm offfffff
+1 yılgit bence, ama anlamadım liseli küçük değil mi sana?
022 Yorumla
SoranHem kız yanıyo hem 18 yaşında muhtemelen ben de 18 yaşındayım ki
iyi o zaman git ablacım ;)
SoranGidiyorum abalacım :) galiba yaşın benden büyük epeyce :)
evet :9 ayrıca o kızında kaşar olduğunu düşünmüyorum... gençliğin kanı kaynayacak tabi...
SoranVeri mi vermez mi görecez tarık. Ablam kaşar değil demişsinde sence kaşar kimdir ?Neye denir ? Eteğini kaldırdı 3 kez incecik çorap bu havada. ve bacakalrına baktığım fark etti kesinlikle
yaa kız partner arıyo belli, bacağına güvenmiş açmış :D sevgilisi yoksa ne sakıncası var ki
bana göre kaşar, birden farzla erkekle takılana denir ama bilemem tabi...
Sorananladım :) bacağına güvenmiş demek ha :D
öfffffffff, hakketen yani heee...
ya parkta popondan solarken iki kız görünce fırladım diyosun, kızda seni beğenmiş ki karşılık vermiş.. burda gelmiş KAŞAR muhabbeti yaptırıyosun
hakkaten sizi yetiştirenin de kadın olduğuna inanmakta zorluk çekiyorum ha bazen
o kaşarsa sen nesin bu durumda?
SoranKız kaşar veya değil demedim ama anladığım kadarıyla diyorsun ki seni beğenmiş... Gerçekten beğenen biri bunu yapar mı ki ?
evet kesinlikle beğenmiş, beğenmese SİZİN TABİRİNİZLE "KAŞAR" sa da yapmaz, deli mi oğlum küçücük kız azdıracak, seni sonra al başına belaa,
tarzının rahat ve hafif olduğunu kabul ediyorum bu arada o ayrı...
SoranYani diyorsun ki git bi konuş ama hemen damga vurma öyle diye...
yaa gerçekten ortada suç mu var!
iki 18 lik birbirlerine cinsel bi şeyler hissetmişler...
evet kabul ediyorum kız hafif.. ama bi şey sölimi.. böle kızlar severse daha sadık çıkıyolar
siz uyuyun daha, DOKUNULMAMIŞ KIR ÇİÇEĞİĞİM MASALLARIYLA ;)
her iki taraf içinde ihtiyaç arkadaşlar
SoranAnlıyorum... ekledim kabul eder misiniz ? mesajda konuşalım bi
yani evet, küçük daha öğrenir o da zamanla ;)
+1 yılSenin derdin kızı görmek değil ,bunu sende biliyorsun ayrıca yaşında 15 falan olmalı ...
05 Yorumla
SoranDerdim zaten kızı görmek değil... Beni soruyorsan ben 18 yaşındayım onu bilmiyorum muhtemelen o da 18dir son sınıf büyük ihtimal
bacak görmek için bu kadar cefaya değermi ,hormonlarının kontrolünde yaşama ...
Soranama sırf benden kaynaklı değil ki o kaldırdı eteğini
her etek kaldıranın peşine düşersen yandın , yeryüzünde kaç tur atarsın kimbilir :)
SoranOnlar etek kaldırsın da ben tur atmaya razıyım :) her birinden bir öz alırım fena mı olur :)
kız apaçık hormonları tavan yapmş büyük ihtimalle eve gdnce snle alakası olmasada mast kaçınılmaz ama sn b daha deneme ara ver snra dene.
01 Yorumla
Soran+1 yılANLADIM EYVALLA :)
+1 yılYarın da git, sıcak davranırsa konuş.
Ama üçüncü defa yapma.03 Yorumla
SoranAnladım. Ama yanında arkadaşı olacak muhtemelen binanın içine girmesini bekleyeyi mi ?
bekle bekle..
ama ikinci de bunlar, üçüncü olursa sapık falan derler başına iş açma
SoranAnladım :) eyvalla sağol ya
garip bir olay yarın tekrar bak bakalım ne olacak ama sonuç belli:D
03 Yorumla
SoranSonuç belli diyorsun ? Ne olur sence :) Gideyim diyorsun yani :)
Soranbakalım artık :)
+1 yılo kızdan hayr gelmz her bakana etek kısaltıyosa giymesn daha iyi
01 Yorumla
Soranhayır gelsin istemiyorum ki aten
dikkat et aiilesi vs polis filan getirirde durduk yere basın belaya gırer :)
01 Yorumla
Sorangitmeyeyim mi diyorsun ?
+1 yılKız eve gel demiş resmen sen yarın gidiyim mi diyosun lan :D
11 Yorumla
SoranMesajı alamdım iletim raporu gelmedi diyeyeim :) yarın gideyim olmaz mı ?
Condom da götür :S
Anasını satim bunu anlatırken sen bile inanmamışsındır.03 Yorumla
Soran+1 yılya inandırmak zorunda değilim senin başına hiç gelmedi mi ?
Soran+1 yılHerhalde diz hizasından kaldırıp külodunu gösterdi demiyorum. kemer kısmından yukarı çekti
+1 yılYer seni o kız çiğ çiğ yer kaç kurtar kendini!
05 Yorumla
Soranyesin abi :) gideyim mi gitmemeyim mi onu söyle :)
Ben olsam giderdim.
SoranBakalım :) Madem öyle niye kaç kurtul diyorsun :)
İliğini kurutacaktırda ondan.Birde bunların belalıları çok olur.Bende bela olduğum için giderdim ama seni bilmem
SoranGitmek istiyorum ya
KS'de fantazi bölümü açılsın...
02 Yorumla
Soraninandırmak zorunda değilim
Bence git aga, Her türlü bir şey olur mutlaka.
04 Yorumla
SoranO her türlü dediğin şeye baba abi de dahil mi ? :)
Soraniçimdeki ses git diyor ya :)
sende işin gücün yok kızları mı takip ediyosun :D
05 Yorumla
Soran+1 yılya ben takip ettim denemez aslında bir yere kadar zaten yolum oradan geçiyordu ama baktığımı görüp eteğini kaldırınca dedim ki Fizana da gitse takip edecem D:
Soran+1 yılBi kaşr tarışması başladı :) kaşar değil diyenlere soruyorum yani sana tarık :) peki kşar kimdir
+1 yılSana bağlı canın istiyorsa gör
01 Yorumla
SoranCanım istiyor tabi :)
Motor olma ihtimali yüksek
014 Yorumla
Soran+1 yılBinmeli miyim ?
Soran+1 yılilk adımım nasıl olmalı ?
Soran+1 yılNeden nasıl gidecektim ki başka :)
Soran+1 yılKabullenik kabullnmediğini anlamadım ama bacaklarına baktığım gördü eteğini yukarı çekti
Soran+1 yılya evlenmicem herhalde :) takılayım bi bakayım ne oluyo diye :)
Soran+1 yılee ne yapayım ? synı yerde gidip bekleyeyim mi ?
Soran+1 yıltakılmalık olur,öpülmelik olur değişir yani :)
Soran+1 yılekledim seni bi kabul etsene özelde konuşalım ne yapayım anlat bana
+1 yılEteğinin belini kıvıran Zerrin miydi yoksa O.
01 Yorumla
Soranne biliyim adını usta :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıletegini açıyosa düşüncesi farklıdır.
01 Yorumla
SoranBilmem ki her şey olacağına varır
Sapık gördüm de böylesini görmedim.
11 Yorumla
Soran+1 yılNedenmiş ?
+1 yıl"utangaçmış" ...
08 Yorumla
Sorançoooook utangaç :)
ayıp vallahi ayıp..
Soranneden ?
kızın yaptıkları ayıp
Soranayıbı filan konuşmuyooruz... gitmli miyim sence
belli ki, sizi çağırmış gitmelisiniz.
SoranAnladım... Giderim ya öyle anlaşılıyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllahım senın gıbı sapıklardan bizi korusun
29 Yorumla
Soran+1 yıleteği kaldırdı ama ,zaten hep erkekelr sapık olur
- +1 yıl
poposunu acan utanmiyor bakan mi utanicak kiz kasarin onde gideni soruyu soran neden sapik oluyor? bence Allah bizi senin ve senin gibi dusunen kebanlardan korusun asil peh
Soran+1 yılviolete hak veriyorum
Cevap sahibi+1 yılne sacmalıyosun sen tutturmussunuz bı kezban avrupa özentıleri...eteğini belkı acmadı gözünle gördünmü işine geldıgı gıbı anladı belkı arkadas ne bılıyorsun.dıyelım kı actı soruya bır bak sapık vari düşünceler peşinden gıdeyımmı kız o kadar gözü dönmüş olsaydı o gün yapardı yapacağını
Soran+1 yılişime geldiği gibi anlamadım,olan oydu... eteğini kaldırdı hadi onu yanlış anladım yanılş anladım diye mi sonraki gün binaya girerken beni bekledi
Cevap sahibi+1 yılo gün neden yapmadı peki
Soran+1 yılo gün de yaptı,binaya girdi ben girmedim tekrar çıktı binadan bana baktı ben gitmeyince tekrar girdi
Cevap sahibi+1 yılsorun dırek sapıkca peşinden gıdeyımmı hayır o kadar fırsat oldu bısey yasamadın o zaman bu telaşın nedır ayrıca benım en basta söyledıgım sey erkeklerın bı kısmı kızların bazı hareketlerını yanlıs yorumlayabılıyor..dervısın zıkrı neyse fıkrıde o dur hesabı
Soran+1 yılarkadaşım ben kalkıp kıza tecavüz mü ettim o eteğinden dolayı,yada tecavüz edene ''tahrik var'' deyip ceza indirimi veren hakimleri mi savunuyorum,hayır... ama şu da bir gerçek ki etek giy incecik çorap olsun altında baktığımı gör ve eteğini kemer kısmında kaldırmaya devam et
Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı. kaşarmış:)
06 Yorumla
SoranKaşarı salamurayı boşver,ne olduğunu sormadım ben de biliyorum :) Ne yapayım gideyim mi onu söyle :)
SoranNeden ki ?
Sorananlamadım ama anlamış gibi yapayım
belli apaçık ortada
02 Yorumla
Soranapaçaık ortada diyorsun... gideyim mi sence yarın ?
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bu kız ne yapmak istedi ? Erkeklerde kızlarda yanıt vesin mutlaka
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler