Güzellik & Bakım Ya bu kız ne yaptırmış acaba 🤔 ? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gamze nasıl bu kadar güzelleşmiş ya aranızda estetisyrn falan varsa merak ettim Söyleyin de ben de yaptırcam Makyaj demeyin lütfen yüz hatları değişmiş kızın Büyümüş yüzü oturmuş da demeyin çünkü ilk fotoda zaten 24 yaşında falan. Estetik yaptırmış ama ne 🤔🤦 şu anda ise 30 yaşında Biliyorum işsizin tekiyim ama olsun belki estetikten anlayan kişiler vardır 😂 Ya bu kız ne yaptırmış acaba 🤔 ? Cevapla Fal Soruları Makyaj Soruları İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Ben ne sorudan bir şey anladım ne de resimden bir şey anladım.Kızın altı yıl önceki haliyle şimdiki halini mı soruyorsun gamze falan demişin yanağında falan gamzede yok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya adi gamze 🤦 Yorumla
Benmisorayım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Dudak dolgusu,çeneye dolgu, kaş altında da işlem var gibi. yanaklarda bisektomi yapılmıs olması muhtemel 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ilk resimde "gercekten" ise yanaklarda oynama yapmis olabilir evet onun disinda estetik yok 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gercekten 24 ise Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı. Marangoz hanede gördüm en son 😂 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yanaklarini zayiflatmis ne gamzesi? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Adı Gamze jcjvjf Yorumla zabıtkatibi +1 yıl Benim kafadansin @AltınYaprakS Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Hee evet sonradan okuyunca fark ettim. Yorumla
lodge Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. dolgu, botoks falan 0 0 Yorumla