bukadar kendini öven insan bence gizli degil aciktan yazsaymis birak kendini övmeyi seninle olan kisi onu anlasin sen boyle kendini anlatmakla dikkat cekmeye calisiyorsun ve baskalari gibi degilim farkliyim tribindesin bunu kimin icin yapiyosun? kendin icinmi? yoksa sen bunlari anlatiginda insanlarin sana olan bakisi ve ilgisi icinmi? bunu bir düsün derim
11 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten diğer kızlardan farklı olduğumun yeni farkındayım çünkü etrafımda fazla tepki alıyorum iyi anlamda o yüzden bende ilerde evleniceğim kişinin neler hissettiğini merak ettim ayrıca neden bu kadar tepki gösterdiniz ki?
En İyi Cevaplar
Tamam gizli olmanın rahatlıgı var anladık da bu kadar övmeyeydin kendini :D
Sen susar, başkaları senin ahlakını güzelliğini konuşursa tam olursun güzelim. Ben de iyi yönlerimi biliyorum ama bunları hiçbir zaman dillendirmem mesela. Bu, mükemmel bir karakterde bile olsan seni itici kılabilir.01 Yorumla
Soran+1 yılBaşkaları konuştu ve bende bunun yeni farkındayım. O yüzden gerçekte bana karşı olan tepkileri başka kişiler tarafından da merak ettim :D Ben gerçekleri konuşuyorum.
+1 yılNeden hic duygusal iliskisi olmamis. Acaba buna ihtiyac mi duymuyor, yoksa ruhsal problemleri mi var. Benide benimsemekte zorlanir mi acaba? Sorusuna cevap arayn erkek te olur. Bunu bir nimet sayan ve ozellike tarif ettiginiz gibi bir eş adayi dusleyen de olur elbette. Kisiden kisiye degir. Ama zannimca 2. Secenek daha agar basacaktir.
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır erkeklerin benim güzelleğimden yararlanacağını bildiğim için hiç sevgilim olmadı hissedemedim yani beni gerçekten sevmelerini
- +1 yıl
Yasam biciminize saygi duyuyorum. Ama er ya da gec biri ile cikacaksiniz. Bununda farkindasiniz sanirim. ya da gorucu usulu bir evlilik gerceklestirecksiniz. Evlilige hazirsinizdir. Evlenmek amaci ile bir duygusal iliski baslatirsinz ve evlilikle sonuclanmaya bilir. Terk edileblirsiniz mesela. Ama suda var. Evlilige hazir olunmayan.. . ciddi bir evlilik yapmak icin uygun olmayan yaslarda flort iliskisi yasamamaniz konusunu taktir ediyorum. 17-18 yasinda duygusal ilskiler basliyor.. daha bile erken. Yazik. Duyular deforme oluyor. senler sonra bilmem kacinci sevgili eş adayi oluyor.. ee.. ne kaldi gariban adamcagiza. Zaten bir cok duyguya doymus.
Soran+1 yılBen beni gerçekten bana güven veren biriyle evlenicem ve tipi benim için önemsiz topal olsa kör olsa işitme engelli de olsa evlenirim benim için karekter çok önemli. Görücü usulü evlenmem
- +1 yıl
Su mesajini begenmek istedim ama oyle bir ozellik yok. Tek kelime ile tebrik ediyorum. Allah demek ki yuz ve vucut guzelligini ruhuna da yansitmis. Diledigin kalitede sevilevilecgin kaliteli kocaman bir sevgi dilerim sana. Senin gibi bir kiz.. mumla arasan bulunmaz. Belkide anne babanin bir sanat eserisin. Bilemiyiruz. Alkisliyorum. !!!
Soran+1 yılHer kimseniz çok teşşekür ederim :)
Ya daha güzel ne olabilir ki, daha güzel ne olabilir söyler misin bana? Bu huzurun, bu sonlanamaz büyük bir aşkın habercisi, seni bir odaya kapatırımh arta kimsenin sana nazari değmesin diye
07 Yorumla- +1 yıl
Mesele edep meselesi değil, mesele büyük başka bir mesele. Mesele aşk. Aşk çok riskli bir şey eğer kaybedersen bir daha asla kazanamazsin ve ondan sonra başka nedenlerle gönül egleyebilirsin sadece ve o şekilde evlenmek zorunda kalmak, sevmediğin biri ile evlenmek dünyaya ve öncelikle sana bir kötülük olur
- +1 yıl
Hmm, bir de sana bu durumun için yalan diyenler olursa (ki bunu söylemezler mal gibi yani sana inanıp inanmadıklarını anlamam gerek) onlara hiç şansv etme çünkü onların umutları kalmadığı için bu söylediklerine yalan diyerek teselli oluyorlar, bazı şeyler için çok geç onların hayatında, aşk sonsuza dek acı verecek durumda onlar için, hiç bulaşma derim😊 Aman kirletme hayatını, zamanını çaldırma, temiz bir şekilde sıyrıl gitsin 😊
Soran+1 yılBen beni gerçekten seven biriyle evlenmeyi düşünüyorum çünkü benim hoşlandığım veya sevdiğim erkeklerin çoğu bozuk tipler nedense kızlarda daha çok böyle kişilerden hoşlanıyor benim sevdiğim değil beni seven biriyle evlenmek istiyorum. En azından o mutlu olsun :)
Soran+1 yılÇok iyi demişsiniz teşekkürler :)
- +1 yıl
Daha önce onlarca sevgilisi olmuş birisinin aşk bakireliği bozulmuş demektir, onlara bulaşma, çok nadir çok kişi ile birlikte olup da aşık olmayan. Daha önce sadece sevgilisi olmuş, onlarcası olmamış tiplerden ise adam gibi adam olanlarının aşık olmuş olma ihtimali yüksektir. Daha önce birkaç sevgilisi olmuş erkeklerin ise aşık olmuş olma ihtimali daha düşüktür, tavsiyem bence bir adamı sev ama gerçekten bir adamı sev, ben bir adam istiyorum deyip bir erkek isteme
Soran+1 yılMerak etmeyin öyle yapıcam :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılBende aynı onun gibi düşünüp beklediğim için onu hiç bırakmazdım ve kesinlikle üzmezdim ilklerimizi hep beraber yaşardık dünyada bizden mutlusu olmazdı
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel olurdu
Rabbime bana böyle bir yol arkadaşı verdiği için teşekkür eder onu her zaman el üstünde tutarım.
10 Yorumla
+1 yılerkeklerin bayıldığı o konu ilki olmak
kadın sevdiğinin sonu olmak ister erkekse ilki10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. çok güzel bir düğün hediyesi :) çeyize gerek yok :p
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Sen benimsin bende seninim. zaten sadece seni bekledim, kendimi sana sakladım.
00 YorumlaOturur konuşurum.
Evlilik bunlara bağlı değil çünkü sadece02 Yorumla
Soran+1 yılHer konuda böyleyim sadece bu konularda değil
+1 yılRabbim'in bana hediyesidir deyip onu gözümden sakinirim.. mutlu olmasi için canimdan can veririm gerekirse..
03 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
- +1 yıl
Hatta benim sevgillerim oldu.. kendimi ona layik olmak için bir dediğini 2ekmem...
Soran+1 yılMaşallah maşallah
İlk değil son olmak önemli. Huyu önemli , çok güzel olup kimseyle olmaması degil
18 Yorumla
Soran+1 yılHuyum çok güzel Allaha şükürler olsun. Allah verdi ben bunu iyi bir şekilde kullanıyorum bedenimi farklı şekillerde değil
Soran+1 yılKendini diğer kızlardan farklı görmek olabilir ama diğerlerini görmüyorum bile. Dediiklerinizin yanından geçmem.
Soran+1 yılKızlar her gün diyor zaten başkalarından fazlasıyla da duyuyorum. Zaten ihtiyacım yok ben kendimi biliyorum.
Soran+1 yılEyw.
- +1 yıl
Cok dogru yani
Allaha uzun zamandır ettıgım duanın kabul oldugunu dusunurum herhalde :F
00 Yorumlao kız gerizekalıdır. hayatı bana zindan eder. yaşamaktan sogutur. hiç bişeyi alttan almaz. ben cefasını cekerim sefasını başkası sürer.. istemez...
00 Yorumlayalaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn yalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn
01 Yorumla
Soran+1 yılYalan değil ayrıca yalan diyecek kadar ne gördünüz? Temiz kızlarda var bu hayatta tabi gözü kör olanlara lafım yok.
+1 yıldaha zaten 18 yaşındasın :) en erken 25 de evleneceksin o zamana kadar ohoooooooo
02 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım ama görücülerim çıkıyor içimde olsaydı şu an bir sürü erkekle sevgili olmuştum. Ayrıca adım çıkcağına gözüm çıksın. 25 de evlenicem diye birşeyde demedim ayrıca.
- +1 yıl
18 yaşında görücüler çıkması normal.. Bir tek sana çıkıyor sanma yani bütün kızlara çıkıyor. KEndini böyle bir hint kumaşı havasına sokmana gerek yok
+1 yılŞanslı olduğunu düşünürüm , benimle evleneceği için :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSenin kendini şanslı görmen lazım o seni niye seninle evleneceği için şanslı görsün ki? :)
Fazla uçmuşsun sen ayakların yerden kesilmiş ilk olmak önemli değil son olabilmek mesele kızım
00 Yorumla
+1 yılbaşımın tacı yaparım bir dediği iki olmaz bu konudada çok iddalıyım. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlnından öper helalim yaparım bir ömür başkasını görmez gözüm
00 Yorumlaİlk açılışı ben yapıyorum, heyecanlanırdım :D
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye heyecanlanırdın?
Soran+1 yılİlkler güzeldir :)
Soran+1 yılMutluluklar?
Soran+1 yılSoruyu soran kız zaten ben. Erkek dicektin herhalde :D?
Soran+1 yılBence de iyi gözükmüyorsunuz.
+1 yılAllah gönlüne göre versin derim. :)
00 Yorumla
+1 yılbir şey hissetmem panpa fark etmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ne güzel işte.
Bundan güzel bir habermi olur00 Yorumla
+1 yılKesin yalan olum. Valla bak.
02 Yorumla
Soran+1 yılYalan değil. Gerçek. Hayatınıza kim bilir nasıl kızlar girmiş ki yalan diyebilecek kadar rahatsın.
- +1 yıl
Bulundugum cevreden kaynakli goruslerim. Bana gore boyle. Uzgunum
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılHani nerede ki? 😯
Falan oldum ben... :( :) ☆ 🌹016 Yorumla
Soran+1 yılİşte bu devirde benim gibi genç kızların surekli sevgilisi oluyor artık alışkanlık haline gelmiş ayrılıp sevgılı oluyolar bana çok saçma gelıyo
- +1 yıl
Aynen öyle maalesef. .. :(
Siz çizgnizi edebinizi bozmayin emi? 😉 :) ♥
Yaş kaç ki?
Soran+1 yıl18 ama beyin yaş 30 :)
- +1 yıl
Maşallah yaa 😯 nasıl oldu bu 30 beyin yaşı? 😉 :)
Soran+1 yılHayat şartları amca :)
- +1 yıl
Evlat ne şartı bu? 😵
Soran+1 yılSadece hayat şartları değil her konuda annem bana hayatın gerçeklerini öğretıyor yanlış yapmamam için ailemin beni yetiştirmesiylede alakalı :)
- +1 yıl
Hee... Ne güzel :) Allah razı olsun Anne ve babandan ;-)
Soran+1 yılAmin amin :) Tabi annesini ve babasını dinleyene :)
- +1 yıl
Senin anne ve babandan razı olsun dedim şaşkın 😡 tey Allam yaaa :-D sen dinlediğine göre ;-)
Soran+1 yılEvet amca sadece ailenin yetiştirmesine bakmıyor bu işler bilinçli olmak lazım her konuda ;) Yanlışı ve doğruyu ayırt edebilen yanlış yapmaz zaten :)
- +1 yıl
(Bu kız çok bilmiş seni 😡 tey Allam yaaa :-D)
Eyvallah Allah gönlünce birini verir inşallah ;-) :-)
Soran+1 yılHuyu güzel olsun inşallah. Birde Allah korkusu olsun kötü alışkanlığı olmasın benim olsun :)
- +1 yıl
Inşallah amcan olmasam kaçırırdim seni ama bu bilgi ile sen beni kaçırırdın ahahaha :-D
Soran+1 yılYok ben kimseyi kaçırmam. Söylediklerinizi de bir gözden geçirin lütfen.
- +1 yıl
Yegenim şaka yaptım alınma lütfen. .. :(
+1 yıldünyalar benim olur yaa baştacı yaparım..
00 YorumlaCok özel hissederdim kendimi
00 Yorumla
+1 yılumarım ünv de değişmezsın :) :) :)
029 Yorumla
Soran+1 yılYok değişmem :)
- +1 yıl
İnşallah ama büyük konuşma ;)
Soran+1 yılGerçekten değişmem çünkü benim arkadaşlarım beni sürekli değiştirmeye çalışıyorlar hala bunun mücadelesini verıyolar :D Ama hiç değişmedim
- +1 yıl
ileride her şey olabilir diyorum ;)
Soran+1 yılOlmaz ben kendimi tanıyorum :D Kafamda bir kural haline geldi benim erkek arkadaşım yok mesela hiç istesem şu an olur ama gereksiz işler hem ailemin bana sonsuz guvenı var her konuda aileme her şeyi anlatıyorum en çok ailemi kazandım zaten
- +1 yıl
anlıyorum seni inşallah devam edersin ama biz neler gördük :) :) ünv sapıtan çok zamanla yadırgadığın şeyler sıradanj normalmiş gibi gelebilir
Soran+1 yılÜniversite mi :D Üniversitede egom tavan olur çünkü bütün erkekler zaten hiç sevgilim olmadıgını öğrendiklerinde yapışırlar. Benim en çok şu hoşuma gidiyor kızların kıskançlığı çünkü karekterımle çok dikkat çeken bir insanım bu da benı diğer kızlardan farklı kılıyo
- +1 yıl
Belli olmaz belki de zamanla teklik canini skar cunku sevgilis olanlar beraber eglenicek edecekler mesela yilbasinda falan sen teksin falan vs
Soran+1 yılYıl başında mı :D Ailemle geçirmeyi tavsiye ederim ayrıca sanırım aile sevgisi çok gördüğümden gerek duymuyorum sevgiliye baba sevgisi fazla görüyorum ondan :) Annem boyle soyluyor
- +1 yıl
Ya ailenden uzak olursan :) ya seni anliyorum takdirde ettim ama sen beni anlamiyosun :) :) :)
Soran+1 yıl:D Anlamak istemiyorumdur ama sizi anladım ilerde olur falan dıyorsunuz ama ben istemediğim sürece olmaz :)
- +1 yıl
Iste ileride iatemeye basliyacan diyorum :) ki normal evlenme yaslaein yaklasiyoo hayat arkadasini secmen en dogal hakkin ;)
Soran+1 yıl18 im daha ne evlenmesi :D 25 yaşında bulurum mülayim birini arkadaşça yaklaşırım 30 yaşına geldiğim zaman bakarım nasıl biri bana göreyse aileme soylerım falan anca 30 yaşında evlenirim :D gençliğimi yaşıyım sonra her zaman evlenırsın ama her zaman gençliğini yaşayamazsın. Erkek kaçmıyor ya?
- +1 yıl
Kizim manyakmisin :) :) 21 de bul 23 de evlen sonra pisman olursun bakk :) yas ilerledikce taliolerin azalir :)
Soran+1 yılManyak değilim sadece mantıklı söylediklerim. :D Her zaman koca bulurum ama gençliğimi yaşadıktan sonra :D
- +1 yıl
Ya valla hic anlamiyosun benii etrafina bak 25 yasinda parasi isi gucu olupta bekar olup koca bulamauan bir suru kiz vardir eminim
Neyse her sey kismet ne olacagi bellu olmaz
Soran+1 yılDışarı çıksam bir bakan bir daha bakıyor elimisallasam ellisi erkek ayarlamak çok kolay :)
- +1 yıl
Ah ahh hic anlamiyosun ki ileride sen de yaslanican giderek kirisklk olucaz kilo alican vericrn vucut deforme olucak ve simdi sn bakanlar ileride yine senin yasindakilere bakacaklar ;)
Soran+1 yılErkekler geç olgunlaştığı için yaşımdan büyük biriyle evlenmeyi tercih ederim hemde baya büyük ve tipsiz biriyle evlenirim ya da fark etmez doğal güzelliğimle zaten diğer kızlara bakması imkansız makyaj yapma ihtiyacım bile yok.
- +1 yıl
Erkejler 31 de falan evleniyoo 8 yas kucuk olsan 23 eder ;)
Soran+1 yılçok iyi işte:D
- +1 yıl
senin 23 te evlenmen lazım o zmana sen 26 da bakarız 30 da anca demişin bak benim dediğime geliyosun :)
Soran+1 yıl23 mü hayatta olmaz :D Çok erken değil mi?
- +1 yıl
Degil yas farkida olsun diyosan oyle olmali
Soran+1 yılNe olucağını bilemem ama 25 oldugum zaman evlenırım
- +1 yıl
Dedigm gibi kismet bu islee yasa pek takilma ;)
Soran+1 yılPeki :)
- +1 yıl
Insallah hayirlisi olur :)
Soran+1 yılİnşallah :)
Kendimi şanslı hissederim
00 YorumlaSanki temiz bir kız var da
01 Yorumla
Soran+1 yılVar.
- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılAids mi acaba lan? derdim😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHele benim yaşıtlarımdansa direk nikah masası
00 Yorumla
+1 yılMutluluklar
00 Yorumlaİyi hissederim 😄
00 Yorumla
+1 yılAynı ben
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?