okadar saf ve kör değiliz bakınca anlıyoruz kaç kilo makyaj yapmıs kirpikler orjinalmı vesaire vesaire içini bile görürüz kadının, cine 5 şifreli kanalını izleyerek büyümüşüm ben..
Böyle birbirinden farklı 2 olay duydum biri çocuğu çirkin olunca sebebini ararken karısının estetik olduğunu öğrenmiş ve karısını dava etmiş 😂 diğeri uyanınca karısının makyajsız halini görmüş boşanma davası açmış 😂 bir de hala bazı sırları saklayabilenleri duydum onlara da helal olsun
Sanırım görmek istemezdim, kendini bana güzle biri diye tanıtmışsa güzel olarak kalmaya devam etsin..! ama belki merak... yani yetenekleri de takdir etmek lazım.! 😁
abi makyajlı güzel görünen kizlar ertesi gün bir geliyor yüzü sivilceli gibi böyle asık asık 😅 ama benim sevgilim nerdeyse hiç makyaj yapmıyor Allahtan :) kızlar makyaj yapmayın doğal daha güzelsiniz , bir de gümüş gibi parlayarak ortalıkta dolaşanlar var aman aman 😅
Evlenmeden once makyajsız fotosunuda görmek isterim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Makyajsiz gormeden evlenmeyin beyler tavsiye benden size yurttaki kizlarin hali harap ve bitap yani okula giderken manken gibi geldikten sonra maymun gibiler 😂😂😂
En İyi Cevaplar