Yalvarırım akıl verin arkadaşlar?

Ben kuzenime değişik duygular hissediyorum böyle aşka yakın duygular hayranlık değil hoşlantı kadar da az değil hoşlantıdan fazlası sevgiden bir gıdım az. Sevgilisi var ve seviyo hatta onun için hediye falan aldım sevgilisiyle resmini bardağa bastırdım falan ama o bana karşı bir kuzene davrandığından fazlasını davranıyo normalde annemlerin yanında falan kaltama vurur ama sadece benim kaltama vurur bigün koltukda otururken hızlıca tokatladı kaltamı ve arkamdan maşallah be bu ne böyle dedi kız kuzenimde duydu bana söyledi yurt dışında kalıyo arada gelir bu geldiğinde hediyeyi yaptırdım verdim mesela annemler içeri gitti bende dedimki hadi yaa aşağı markete gidelim annemlerde içeri gitmişken dedim bana bakı hadi ya annenler gitmişken bizde şeeey yapalım dedi kısık sesle güldü tepki vermedim kuzenim var bir tane daha erkek onunda kuzeni yanımda oturuyodu benden büyük oda 23 yaşında geldi bacağıma vurdu oda ters ters bakıyo bende ikisinin ortasındayım yapmasana vurma dedm vuruyo bacağıma sonra o sevdiğim kuzenim sinirlendi kaldırdı diğer tarafına aldı beni sonra mutfakdaydık ben dar bir pantolon giymişyim vurup duruyo kaltama zaten içerde bordo bir ruj sürdüm bastırmadan geldim off dudaklarını yolayasım geldi dedi sonra üzerimdeki tişörtün önü açılmış hafif diyoki off dekolteye bak bee sonra üstümü kapattım annemlere diyoki içerde diğer kuzeni elliyodu annem ciddi sandı geldi bacağımı elleyerek üzerimde gösteriyo bayağı elledi bacağımı sonra mutfak dar bende normal duruyodum arkamdan geçerken deydirdi pantolon ince olduğu için hissettim ama napmaya çalışıyo hala anlamıyorum ya amacı ne olabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Yazmayı unuttuğum bir şey daha var duş aldım çıktm duştan oda bizdeydi biliyodu üzerimi değiştirdiğimi odanın kilidi yok bende üzerimi değiştiriyorum taytımı giydim üzerimde sütyenim var kapıya vurmadan bir daldı içeri arkam dönüktü sırtımı gördü kapı böyle 5 6 saniye kaldı sonra of mal dedi kapattı kapıyı içeri girdi sonra kaltama vurdu sonrada ya elim acıdı senin mala bişey olmuyo falan diyo
Yalvarırım akıl verin arkadaşlar?