Bana akıl verin arkadaşlar?

Arkadaslar 4 senedir konustugum birisi var. Hep görüntülü konuştuk ama 1 kere bile yan yana gelemedik doğuda görevli her izin alıp yanima geleceği sira izinler iptal edildi. Hatta yalan söylüyorsun diye kavga ettiğimde komutanlarının attığı mesajları yolluyordu inanmiyorum diye. Simdi herkes seni oyalıyor niyeti olsa cikar gelirdi falan filan diyor. Ya gözümle görüyorum evinde hergun ariyor konuşuyoruz yalan söylese anlasilirdi ailem biliyor zaten bu çocukla konuştugumu mesela ilk gelcem dediğinde babam bile aradi otel kalsin diye. Son 4 5 ay için çok kavga ettik cunku cok yoruldum her operasyona gitmesinde benden ayrılıyordu konusmuyordu yazmiyordu sebebini sorduğumdada bana bisey olsa sana o acıyı yasatmaktan korkmuyorum diyor. Herneyse 4 sene sonra ilk defa yanima gelecek 2 gunlugune bilet aldı. Annem biyandan hazirliklara basladi ağırlamak icin benim içimde heves falan kalmadı. Seviyorum ama gelmesini istemiorum herkes umudumu kırıyor. Kaldim cikmazin içinde.

Güncellemeler
+1 yıl
Ben sadece seni gelip görmek istedim cok bisey beklemiyorum dedi ben ciddi bisey bekliyorum o boyle diyor
Bana akıl verin arkadaşlar?