Ben beş yıldır bi çocukla sevgiliyim hatta nisanlandik ama bitti
Bu çocukla birlikte tanıdığım ortak arkadaşlarımız var
Ve o ortak arkadasindan biri memet diye bir çocuk
ya da işte melis diye teyzesi var benle yaşıt cok severim kızı
Arada bir bunlarla konuşur gorusuruzde biz kanka kanka diye
O memet arkadasimizla benim kardeşim sevgili oldu 1 yıl kadar birlikteler ayrıl barış toksik bir ilişki ve benim kardeşim bana diyorki sen memetemi yapistin memetemi takiksin onunla konusuyorsun işte sen diyor gevseksin tiktoki insanlar gibisin
Senin memetle gorusmen buluşman gereksiz samimiyet
Bakın bu çocuk nisanimda bile vardı sevgilim ben çok takıldık bu çocukla kanka kanka diye hep konusuyorduk benim evet ilişkim maalesef bitti ama ben iliskimle beraber edindiğim arkadasliklarla neden gorusmiyim çocuk gibi neden konusmiyim
Kardeşimin dedikleri çok yanlış degilmi cocukca ve geri kafalı degilmi bana bağırıyor demediğini bırakmıyor kız ya benim kurduğum arkadaşlıkları garipsiyor durup dururken laf çakiyor ki ben bu memetle bu arada nadir görüşüyorum hem telefonda hem denk gelirsek kahve falan nadir içiyoruz birlikte bi cafede
Ve kardeşime yaptığı şey çok normal geliyor biriniz guzelce bi yorum yapın ya
Bu çocukla birlikte tanıdığım ortak arkadaşlarımız var
Ve o ortak arkadasindan biri memet diye bir çocuk
ya da işte melis diye teyzesi var benle yaşıt cok severim kızı
Arada bir bunlarla konuşur gorusuruzde biz kanka kanka diye
O memet arkadasimizla benim kardeşim sevgili oldu 1 yıl kadar birlikteler ayrıl barış toksik bir ilişki ve benim kardeşim bana diyorki sen memetemi yapistin memetemi takiksin onunla konusuyorsun işte sen diyor gevseksin tiktoki insanlar gibisin
Senin memetle gorusmen buluşman gereksiz samimiyet
Bakın bu çocuk nisanimda bile vardı sevgilim ben çok takıldık bu çocukla kanka kanka diye hep konusuyorduk benim evet ilişkim maalesef bitti ama ben iliskimle beraber edindiğim arkadasliklarla neden gorusmiyim çocuk gibi neden konusmiyim
Kardeşimin dedikleri çok yanlış degilmi cocukca ve geri kafalı degilmi bana bağırıyor demediğini bırakmıyor kız ya benim kurduğum arkadaşlıkları garipsiyor durup dururken laf çakiyor ki ben bu memetle bu arada nadir görüşüyorum hem telefonda hem denk gelirsek kahve falan nadir içiyoruz birlikte bi cafede
Ve kardeşime yaptığı şey çok normal geliyor biriniz guzelce bi yorum yapın ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer