Ablam kız arkadaşımı istemiyor. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar, benim bir kız arkadaşım var 8.5 aydır beraberiz, birbirimizi çok seviyoruz. Baya yakınız, kız nerdeyse her gün bizim eve geliyor benim için. Beraber yemek yeriz, beraber ders çalışırız, beraber güler eğleniriz. Evler yakın olduguğu için birbirimize gidip geliyoruz. Ben onun ailesiyle tanıştım, o da benim ailemle tanıştı. Annem ve babam onu çok seviyorlar. Ciddi düşünüyoruz fakat benim 3 tane kız kardeşim var. 2 ablam ve bir kız kardeşim var. Ablalarımın ikisi de evli. En büyük ablam, bizden uzakta yaşıyor. Küçük ablam ise bahçelievlerde oturuyor. Ben bu kızla ilk tanıştığım zaman hakkında bazı yalan yanlış şeyler söylendi. O*rspu muamelesi yapıldı. Kız kuzenim bu kızın arkadaşıydı, herkesi dolduruşa getirdi. Kızı annemin tarafından kimse sevmiyor. Çünkü iftiralara inanıyorlar ve kızı şeytan olarak görüyorlar. Fakat ben eminim ki gerçekten öyle bir kız değil. Hiç birisi kızı tanımıyor.

Kız kardeşim ve ablam, ikisi de bu kızdan nefret ediyorlar. Bir araya gelemiyorlar. Kız sesini çıkarmıyor, gurur yapmaya başladı artık çünkü ablam ne zaman kız arkadaşımı görse hakkında kötü kötü şeyler söylüyor. Yüzüne karşı "s*ktir git bu evden" dedi.. Kız çekti gitti. Arkasından koştum , ağladı gelmedi. Gurur yaptığını söyledi. Dün gece de yine beraberdik evde ders çalışıyorduk, ablam geldi ve kızı gördü; yine başladı söylenmeye.. "Yüz vermeyin şu kıza, ne bu ya sürekli geliyor, kovmasını bilmiyorsunuz." falan dedi.. Kızın ağrına gitti tabi. Kız yine sustu bir şey demedi. Yine çekti gitti. Birdaha asla size gelmicem dedi. Annem ve babam ablama çok kızıyorlar. Kız kardeşim de bu kızı sevmiyor fakat ses çıkarmıyor. Büyük ablam bu kızı tanıdı ve çok sevdi. Hepsinin önyargısı var. Fakat ben gerçekten seviyorum. Şu ana kadar bir yanlışını görmedim ufak tefek şeyler dışında. Ne yapacağımı bilmiyorum. Fakat şunu biliyorum ki, ablam kesinlikle haksız. İlk başlarda annem de önyargılıydı fakat kızla zaman geçire geçire, onu sevmeye başladı.

Teşekkürler.
Ablam kız arkadaşımı istemiyor. Ne yapmalıyım?