Arkadaşlar ablam istemiyor ne yapmalıyım?

2,5 yıllık ilişkim var ve çok seviyorum gerçekten 22 yaşında 23 olacak ve askerde şu an geldikten sonra adı konulsun istiyoruz ama ablam olmaz yaşın daha küçük askerden gelsin bakalım düzenini kursun dedi bende işi gücü var dedim amcasının yanında galeri ve tamir yeri gibi kendisi ofise bakıyot ortak bile olmayı düşünüyor her neyse ablam da nişan yapmak istiyor oda abimi bekliyor abim her zaman izne gelemiyor mayısta gelecek o zaman da yengemle nikah kıyacaklar ablam da abim varken isteme nişanım olsun diyor Temmuz ayında abim tekrar geliyor o zamanda düğün yapacak bende istiyorum ismi konulsun kaçak bir şekilde buluşmak istemiyorum bizimkilere çok yük olurmuyum bilmiyorum ondan korkuyorum orta gelirli bir aileyiz babama çok yük olmak istemiyorum bunu karşı tarafa söyleidm erkek arkadaşımn ailesi gerekirse 50 defa geliriz kızım dedi eğer sorun maddiyatsa çoğu şeyi biz karşılarız sadece seni versinler yeter dedi babamda bunu kabul etmez yani babam çok şükür elinden geleni yapar arkamda durur zora düşse de yapar ama ben onu çok yormak istemiyorum ablamda zaten engel oluyor yaşın küçük cart curt aklım o kadar karışık ki günlerdir ağlamktan gözlerim şişti

Arkadaşlar ablam istemiyor ne yapmalıyım?