Başkasıyla nişanlandım, pişmanım

Ben çok kötü birşey yaptım..

Sevgilim yurtdışında yaşadığı için onu yılda 3 kez felan görüyorum, ama ara sıra webcamda yine görüyordum onu. Son aylarda ona olan ilgim azalmıştı, beni çok arıyordu, ve açıkçası biraz bunaltmıştı. Bense araya mesafe koymak istedim, ve her aradığında açmadım telefonu. Açtığım zamanlarda sürekli soruyordu neden soğuk davradığımı. Bende onu üzmemek için yorgun olduğumu söylüyordum, inanıyormuydu bilmiyorum ama inanmış gibi yapıyordu yada..

Fakat kısa süre önce bizim diğer firmada çalışan bir kızla tanıştım. İlk başlarda sadece arkadaşdık, ama onu tanıdıkça ondan hoşlanmaya başladım, ve en soundada aşık oldum kendisine..

Geçen hafta nişanlandık, ama yurt dışındaki sevgilimin bundan haberi yok tabii. Facebookta sürekli beni tebrik edenler var, o görmesin diye mesajları siliyorum, açıkçası ona söylemeye cesaretim yok. Zaten beni 3-4 gündür aramıyor. Normalde hep arardı, ama artık sms bile atmıyor. facebookada fazla girmiyor, çünkü normalde girdiğinde hep birsuru şey paylaşırdı, bir haftada 2 tane şey paylaşmış. Bu durum git gide gerginlik yaratıyor bende, nişanlıma çok aşığım, ama sevgilimi de kırmak istemiyorum. Artık ona aşık değilim, belkide hiç olmadım, sadece hoşlanmışda olabilirim, bilmiyorum, ama yaptığım şey çok kötü biliyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim? yada sizce anlamışmıdır? Ama anladığını sanmıyorum, eğer anlasaydı napip eder buraya gelir beni mahvederdi. Zaten aralık ayında gelmeyi düşünüyormuş 2 haftalığına, belki yılbaşını beraber geçiririz diye plan yapmıştık aylar öncesinden.. Kendimi kötü hissediyorum. Önerisi olan var mı? Yurt dışındaki sevgilimle konuşmaya yüzümyok artık, zaten o aklıma geldikçe içim parçalanıyor..
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlariniz icin tesekkurler. bu sabah sevgilimi aradim ve sakince herseyi ona acikladim. tabii ilk basta sok oldugu icin fazla birsey diyemeden telefonu suratima kapatti ama 2 saat sonra tekrar aradi ve hesap sormaya basladi tabii kedini aldatilmis hisetti hakli olarak bende ona asik olmadigimi soyledigimde aglamaya basladi ve ardindan kufur ederek bela okudu ve tekrar telefonu suratima kapatti. boylece hersey bitti!
Başkasıyla nişanlandım, pişmanım